קצת מאוכזב מה- popcorn
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
קיבלתי אתמול את ה popcorn ואני קצת מאוכזב.
יש לי פלאזמה של סמסונג 50" PS50Q71Hואני מחובר דרך HDMI. בחרתי להשתמש ב TV Mode 7 : 720p 60hz.
כמה שאלות :
1. האם ואיך ניתן להעתיק מ disk on key שתקוע ב usb לתוך ההארד דיסק?
2. הכתוביות לא ממורכזות יחסית למסך ( במחשב הן כן ). אפשר לעשות משהו בנידון?
3. fast forword בעייתי בקבצי AVI ו MKV , למעשה רק בקבצי DVD עובד חלק, האם זה רק אצלי?
4. resident evil, קובץ ts עם סאונד dts, לא שומע כלום. כשאני לוחץ על info השדה של האודיו ריק. ב setup השדה של dts נמצא על digital. אצלי על המחשב עובד טוב.
כמה תלונות על האכזבה, על הפלאזמה שלי ועל החיים בכלל:
5. אני מאוכזב מסצנות כהות. ברור שהפלזמה אשמה אבל קיוויתי שבגלל הרזולוציה המשופרת יראו יותר טוב ולא כך. ב planet earth ממש רואים את הדחיסה וזה מבאס. אני תוהה האם כשאוריד איזה קובץ 1080p עם bitrate גבוה המצב יהיה טוב יותר ?
6. במרחק צפיה של 5 מטר, אני לא בטוח שאני רואה הבדל בין DVD ל HD.
7. במרחק צפיה של 1 מטר, אני רואה בעיות שחורים ודחיסה.
8. אם ל DVD PAL יש 576 שורות, אז 720 זה לא הרבה יותר ( בעצם הראשון זה i והשני זה p ), לא יודע, לא רואה כל כך את ההבדל. מה שנראה מעולה זה הסרטונים הקצרים של pixer.
9. כמעט כל מה שהורדתי זה 720p, מהמחשבה שזו ממילא הרזולוציה של המסך ובגלל שכל הכתוביות הן לגרסאות האלה. האם אני טועה והאם יש כתוביות גם לגרסאות בעלות הרזולוציה הגבוהה יותר. ( רק פשוט אני לא יודע איפה לחפש , אני הולך ישר ל torec )
עודי
יש לי פלאזמה של סמסונג 50" PS50Q71Hואני מחובר דרך HDMI. בחרתי להשתמש ב TV Mode 7 : 720p 60hz.
כמה שאלות :
1. האם ואיך ניתן להעתיק מ disk on key שתקוע ב usb לתוך ההארד דיסק?
2. הכתוביות לא ממורכזות יחסית למסך ( במחשב הן כן ). אפשר לעשות משהו בנידון?
3. fast forword בעייתי בקבצי AVI ו MKV , למעשה רק בקבצי DVD עובד חלק, האם זה רק אצלי?
4. resident evil, קובץ ts עם סאונד dts, לא שומע כלום. כשאני לוחץ על info השדה של האודיו ריק. ב setup השדה של dts נמצא על digital. אצלי על המחשב עובד טוב.
כמה תלונות על האכזבה, על הפלאזמה שלי ועל החיים בכלל:
5. אני מאוכזב מסצנות כהות. ברור שהפלזמה אשמה אבל קיוויתי שבגלל הרזולוציה המשופרת יראו יותר טוב ולא כך. ב planet earth ממש רואים את הדחיסה וזה מבאס. אני תוהה האם כשאוריד איזה קובץ 1080p עם bitrate גבוה המצב יהיה טוב יותר ?
6. במרחק צפיה של 5 מטר, אני לא בטוח שאני רואה הבדל בין DVD ל HD.
7. במרחק צפיה של 1 מטר, אני רואה בעיות שחורים ודחיסה.
8. אם ל DVD PAL יש 576 שורות, אז 720 זה לא הרבה יותר ( בעצם הראשון זה i והשני זה p ), לא יודע, לא רואה כל כך את ההבדל. מה שנראה מעולה זה הסרטונים הקצרים של pixer.
9. כמעט כל מה שהורדתי זה 720p, מהמחשבה שזו ממילא הרזולוציה של המסך ובגלל שכל הכתוביות הן לגרסאות האלה. האם אני טועה והאם יש כתוביות גם לגרסאות בעלות הרזולוציה הגבוהה יותר. ( רק פשוט אני לא יודע איפה לחפש , אני הולך ישר ל torec )
עודי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ראשית,
אם המסך שלך הוא 720 אין לך סיבה להתעסק עם 1080. רוב הסיכויים שה downscale רק יהרוס.
אתה צודק, מ 5 מטר ( זה המון .. ) אי אפשר להבדיל בין DVD ל HD.
אנימציה תמיד נראית טוב יותר ( לא כל כך יודע את הסיבה אבל בטח יש הסבר טכני ).
לגבי 576i מול 720p ללא ספק ה 720 עדיף גם בגלל שהוא סיגנל פרוגרסיבי אבל גם בגלל שברוב המקרים הדחיסה מתבצעת בעזרת
אלגוריתם הרבה יותר חכם מ mpeg2 של DVD.
ליאור
אם המסך שלך הוא 720 אין לך סיבה להתעסק עם 1080. רוב הסיכויים שה downscale רק יהרוס.
אתה צודק, מ 5 מטר ( זה המון .. ) אי אפשר להבדיל בין DVD ל HD.
אנימציה תמיד נראית טוב יותר ( לא כל כך יודע את הסיבה אבל בטח יש הסבר טכני ).
לגבי 576i מול 720p ללא ספק ה 720 עדיף גם בגלל שהוא סיגנל פרוגרסיבי אבל גם בגלל שברוב המקרים הדחיסה מתבצעת בעזרת
אלגוריתם הרבה יותר חכם מ mpeg2 של DVD.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
2. בעיה ידועה שאמורה להפתר בגרסה הקרובה.
3. אני עובד עם SEEK של 30 שניות קדימה ואחורה וזה עובד טוב.
4. יש גרסת MKV תנסה אותה.
5. ראיתי את הסדרה כשיצאה בגרסת TS והאיכות היתה נפלאה, בגרסאות MKV האיכות נמוכה יותר והרבה פעמים שמים לב לאפקטים של הדחיסה. הבעיה לא במכשיר או בטלויזיה.
9. בד"כ גרסאות ה-1080 גם מסונכרנות ואם לא תמיד ניתן לסנכרן תוך כדי צפיה (ה- framerate הוא זהה).
3. אני עובד עם SEEK של 30 שניות קדימה ואחורה וזה עובד טוב.
4. יש גרסת MKV תנסה אותה.
5. ראיתי את הסדרה כשיצאה בגרסת TS והאיכות היתה נפלאה, בגרסאות MKV האיכות נמוכה יותר והרבה פעמים שמים לב לאפקטים של הדחיסה. הבעיה לא במכשיר או בטלויזיה.
9. בד"כ גרסאות ה-1080 גם מסונכרנות ואם לא תמיד ניתן לסנכרן תוך כדי צפיה (ה- framerate הוא זהה).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
1.1. בצע Browse לקובץ המבוקש.
2.1. בחר בו על ידי לחיצה על Angle, יופיע tick ליד האייקון של הקובץ. ניתן לבחור מספר קבצים.
3.1 בצע Browse ל Destination ולחץ על Time Seek על מנת להתחיל בפעולת ההעתקה.
הערה: בעתיד קיים תכנון להכניס את כל פעולות המחיקה וההעתקה של הקבצים לתפריט יותר אלגנטי תחת File Mode.
2. בעיה זו תוקנה ותשוחרר אלינו בגרסת הקושחה אשר צפויה בסוף מאי-תחילת יוני.
3. מסכים, ה Trickplay לא אופטימלי. SD עובדת על Demuxer חדש אשר ישפר פלאים יכולות אלו. בקרוב אצלנו. אתה יכול כפתרון ביניים להשתמש בעצת michaels, קפיצה +-30 עובדת נפלא.
4. ה A-100 חסר יכולות Downmix ל DTS. ייתכן ואתה מחובר בסטריאו RCA?
תתעודד, ההודעה שלך הכניסה גם אותי קצת לדכאון

2.1. בחר בו על ידי לחיצה על Angle, יופיע tick ליד האייקון של הקובץ. ניתן לבחור מספר קבצים.
3.1 בצע Browse ל Destination ולחץ על Time Seek על מנת להתחיל בפעולת ההעתקה.
הערה: בעתיד קיים תכנון להכניס את כל פעולות המחיקה וההעתקה של הקבצים לתפריט יותר אלגנטי תחת File Mode.
2. בעיה זו תוקנה ותשוחרר אלינו בגרסת הקושחה אשר צפויה בסוף מאי-תחילת יוני.
3. מסכים, ה Trickplay לא אופטימלי. SD עובדת על Demuxer חדש אשר ישפר פלאים יכולות אלו. בקרוב אצלנו. אתה יכול כפתרון ביניים להשתמש בעצת michaels, קפיצה +-30 עובדת נפלא.
4. ה A-100 חסר יכולות Downmix ל DTS. ייתכן ואתה מחובר בסטריאו RCA?
תתעודד, ההודעה שלך הכניסה גם אותי קצת לדכאון
בגדול לכל המכשירים מהסוג הזה יש בעיות ילדות ופשוט צריך להחליט מתי הזמן המתאים לך לקפוץ על העגלה. אותי כרגע המכשיר מספק מכל הבחינות אפילו אם יש בעיה פה ושם. אתה יכול להתנחם בזה שלמכשיר הנ"ל (יחד עם TVIX) יש בסיס משתמשים רחב בישראל ובעולם ותמיכה מסיבית מהחברה ובאתר (בזכות זיו) דבר שמבטיח שהבעיות יתוקנו בעתיד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניתן להעביר DTS לפענוח על ידי הרסיבר, הסיגנל יכול לעבור דרך היציאה הדיגיטלית הקואקסיאלית או דרך מחבר ה HDMI.
במידה ואתה עושה שימוש בזוג ה Stereo RCA Outout, לא תוכל לשמוע DTS בשל המגבלה שהוזכרה.
במידה ואתה עושה שימוש בזוג ה Stereo RCA Outout, לא תוכל לשמוע DTS בשל המגבלה שהוזכרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין צורך להעלב, כבר שברתי את הראש עם חברים אחרים ובסופו של דבר מתברר שהם מחוברים בסטריאו RCA...
המכשיר תומך בביטסטרים של DTS ללא שום ספק. ניסית קבצים אחרים בעלי פסקול DTS?
המכשיר תומך בביטסטרים של DTS ללא שום ספק. ניסית קבצים אחרים בעלי פסקול DTS?
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

עדיין לא.
אבל בלי קשר, מכיוון שהמחשב משמיע אותו טוב, אז ישנה איזו בעיה. לא עקרוני בעיניי.
תודה על עדכון הקושחה ששלחת לי, האם זו אותה גרסה כמו העדכון באתר שלהם או ששלחת לי משהו יותר חדש?
תודה
עודי רז
אבל בלי קשר, מכיוון שהמחשב משמיע אותו טוב, אז ישנה איזו בעיה. לא עקרוני בעיניי.
תודה על עדכון הקושחה ששלחת לי, האם זו אותה גרסה כמו העדכון באתר שלהם או ששלחת לי משהו יותר חדש?
תודה
עודי רז
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תנסה קבצים אחרים, עד היום כבר ראיתי ושמעתי עשרות כותרים עם פסקול DTS בעזרת ה A-100.
לגבי עדכון הקושחה, הוא הינו גרסת ה Beta האחרונה. ניתן לעיין בכל השינויים מאז הגרסה הרישמית בשרשור הבא: עדכוני קושחה: Popcorn Hour A-100
לגבי עדכון הקושחה, הוא הינו גרסת ה Beta האחרונה. ניתן לעיין בכל השינויים מאז הגרסה הרישמית בשרשור הבא: עדכוני קושחה: Popcorn Hour A-100
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

לא מצליח להעתיק מה- disk on key
אחרי שסימנתי את הקבצים ועברתי לספרייה שאליה אני רוצה להעתיק, כשאני לוחץ על time seek אני מקבל הודעה שהדיסק ( או הספרייה אני כבר לא זוכר ) הוא read only. לא יודע מה הוא רוצה הרי העתקתי את כל הסרטים לשם כשההארד דיסק היה בתוך המחשב שלי...
הצעות?
תודה
הצעות?
תודה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
5 מטר?
אתה צריך מקרן...
אתה צריך מקרן...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

udiraz,
ה A-100 חסר יכולת כתיבה כיום ל NTFS וזאת הסיבה שבגללה אתה לא מצליח לבצע העתקה.
אם תפרמט את הכונן שלך ל ext3, תוכל לבצע פעולות העתקה ומחיקה.
אם תפרמט את הכונן שלך ל ext3, תוכל לבצע פעולות העתקה ומחיקה.
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

אבל אז לא אוכל להכניס את ההארד דיסק למחשב שלי ואהיה חייב רשת, שתהיה לי, אבל בינתיים אין. כשתהיה לי רשת לא אצטרך להעביר קבצים דרך ה disk on key...ziv_r כתב:udiraz,
אם תפרמט את הכונן שלך ל ext3, תוכל לבצע פעולות העתקה ומחיקה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

udiraz,
u win some u loose some.
תשתמש בדיסק חיצוני USB כפי שהוצא לך בעבר וחסל.
u win some u loose some.
תשתמש בדיסק חיצוני USB כפי שהוצא לך בעבר וחסל.