xbox 360 כמה שאלות שעשו לי כאב ראש

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם חשבתי לקנות xbox360 אחרי חיפשתי ושיטטתי באתרים ובמקום לקבל תשובות יצאתי עם יותר שאלות אז:
1) מאיפה לקנות? צריך המלצות לחניות טובות שיש לכם ניסון איתם עדיף באזור הדרום.
2) איזה גירסא יש כל כך הרבה?
3) מה המחירים הממולצים לחבילה נגיד פרימיום החדשה 65 כולל שני שלטים?
4) השאלות החשבות מכולם הפריצה לקחת או לא לקחת כל הקטע של הבאנים עשה לי כאב ראש אפשר להסביר את כל העניין יותר בפירוט האם יש דרך להמינע מהבאן ראיתי איפה שהוא דואל בוט האם זה באמת עובד ומגן ככה שאני יוכל לשחק עם משחקים מגובים בסינגל ומקוריים בלייב?

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0

שליחה #2 

יש לי PS3 ככה שאני לא יודע לענות לך על רוב השאלות, אבל גם אני התלבטתי לגבי XBOX360 בהתחלה ואני חושב שאתה צריך לעזוב את כל הקטע של הפריצה, חבל בכלל לקחת את הסיכון שלא תוכל לשחק ב-LIVE עם הקונסולה שלך.

tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מה גרם לך ללכת על הPS 3 ?
וראיתי שיש פריצות שאם אתה משחק במשחקים מקוריים בלייב אז אין בעיה ורק אסור צרובים רק או משהו כזה..
חייב עזרה בנושא

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

כרגע לפריצת xtream 1.4 לא דווח על באנים.. עדיין ככל הנראה זה עניין של זמן, אבל זה חתול ועכבר בין מייקרוסופט לפורצים אני משער, לכן מי שפורץ בעצמו יוכל להמשיך לעדכן את גרסאות הפריצה.

tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כן אבל אם קיבלת באן זה לתמיד ככה שלא משנה כמה תעדכן זה ישאר לך
ואיך אני בדיוק מעדכן את זה בעצמי?

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

כרגע זה לתמיד, שום עדכון לא מסיר את זה וכרגע אין שום דרך להסיר את זה.
השאלה העיקרית היא איזה גיימר אתה, אם אתה מעדיף לשחק בסינגל וחורש את המשחק ומסיים תוך שבוע, כמובן שאין לך ברירה אלא לפרוץ.
אם אתה אחד שיכול עם משחק אחד להעביר חודש בלייב, אני לא הייתי פורץ.
אם אתה אחד שגם וגם- דילמה.
אני אישית מהסוג הראשון לכן אין לי דילמה...

tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

זה באמת דילמה
מה איתך אותך גילו וקיבלת באן?
כאילו מה הסיכוי שאם אני ישחק רק עם משחקים מקורים בלייב שאני יתפס?

tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

ראיתי בחנות אפטרגיים מכשיר פרוץ מהגרסא החדשה כולל הילו3 ב2650 וזה בנתיים ההצעה הכי טובה שראיתי בנוסף לשלט שאני יקנה יצא בערך 2900-3000 השאלה שלי זה איך החנות הזאת האם מישהו מכיר אותה והתנסה איתה ויכול להגיד לי..
ושאלה נוספת לגבי הבאן האם אפשר לזהות שאתה בקונסולה פרוצה רק כשאתה משחק בלייב אם משחק פרוץ?
אין בעיה להוריד עדכונים וכדומה למכשיר עצמו?
כל עוד אני משחק רק אם משחק מקורי בלייב?

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

tomer861 כתב:ראיתי בחנות אפטרגיים מכשיר פרוץ מהגרסא החדשה כולל הילו3 ב2650 וזה בנתיים ההצעה הכי טובה שראיתי בנוסף לשלט שאני יקנה יצא בערך 2900-3000 השאלה שלי זה איך החנות הזאת האם מישהו מכיר אותה והתנסה איתה ויכול להגיד לי..
ושאלה נוספת לגבי הבאן האם אפשר לזהות שאתה בקונסולה פרוצה רק כשאתה משחק בלייב אם משחק פרוץ?
אין בעיה להוריד עדכונים וכדומה למכשיר עצמו?
כל עוד אני משחק רק אם משחק מקורי בלייב?
...
לגבי החנות, אני לא מכיר.
מייקרוספט חילקה את הבאנים על פי זיהוי הדיסק שבכונן, ולא על פי גרסת הכונן (ששמה בעצם מתבטא הפריצה), לפי מה שאומרים בקרוב הם יעברו לחפש לפי גרסת הכונן ואז לא משנה אם אתה עם משחק מקורי, הוא מזהה שהכונן פרוץ, אבל זה לא מה שקורה כרגע.

כיום, אין בעיה לשחק עם מקורי ברשת על קונסולה צרובה, יש כאלה שמסתכנים וגם עם צרוב עושים את זה.

bomgarten
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559

שליחה #10 

tomer861 כתב:מה גרם לך ללכת על הPS 3 ?
...
??

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #11 

bomgarten כתב:
tomer861 כתב:מה גרם לך ללכת על הPS 3 ?
...
??
...
הוא פשוט טוב יותר... :D

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

מה בעצם טוב בו יותר?

שליחה #12 

הרי מבחינת גרפיקה יש נטיה אפילו לXBOX לפי ביקורת של כמה משחקים והשוואות בגיים ספוט . לשניהם יש LIVE ושניהם מעין מדיה סנטר (ללא יכולות סטרימר HD )
יתרון חזק ל XBOX זה הפריצה שאין לסוני.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333

שליחה #13 

פריצה לא עניין אותי כי להוריד משחקים זה סוג של גניבה.

לדעתי ל-PS3 יש עתיד ורוד יותר, הוא בשוק שנה פחות מ-XBOX360 ומשלים את הפערים מהר, ולדעתי HOME הולך להיות משהו מדהים כשיצא כבר. אני חושב שבתור נגן מדיה ה-PS3 יותר טוב גם כן.

אבל השיקול הכי חשוב מכולם - סוני הם לא חברה שמוציאה מוצרים שהם לא מושלמים. מיקרוסופט לעומת זאת דפקו (ואני לא מצאתי ביטוי יותר מתאים) מאות אלפי משתמשים עם קונסולות שקיבלו RROD, כשהם הוציאו מוצר לא גמור לשוק וידעו על בעיית ההתחממות. אני חושב שכרגע XBOX360 הוא מעט יותר טוב מ-PS3 מבחינת מבחר המשחקים, אבל אני מוכן לתת את הכסף שלי לחברה שלא מזלזלת בלקוחות שלה ומוציאה מוצרים פגומים לשוק. שלא לדבר על זה שמיקרוסופט הוציאו משהו כמו 50 גרסאות שונות של XBOX360 שחלקן תחת אותה כותרת (elite / premium) אבל החומרה שלהן שונה - בחלק יש צ'יפ של פלקון, בחלק אין. זה כבר מראה לך שמדובר בחברה שמשחקת מלוכלך, רק חברה שבאמת מנסה להטעות תוציא שני מוצרים שנראים בדיוק אותו דבר רק שאחד בסכנת התחממות והשני פחות.

בקיצור - לא רוצה לקחת סיכונים עם חברה כזאת, מעדיף ללכת על סוני ולחכות קצת. ההבדלים הגרפיים במשחקים של היום הם באמת זניחים (ראה את ההשוואה האחרונה ב-gamespot), המתכנתים כבר "התרגלו" לחומרה של PS3, ואני חושב שבמשחקים שעתידים לבוא כבר נראה יתרון ל-PS3. ה-XBOX360, השיא כבר כנראה מאחוריה, סוני סגרו את הפער מאוד יפה גם מבחינת מכירות וגם מבחינת עדכונים שוטפים לתוכנה שהוסיפו המון פונקציות מאז ההשקה של PS3 שהייתה - אני מודה - מאוד מאכזבת.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”