לא מצליח לנגן תכנים דרך הרשת, POPCORN A -100
קיבלתי את המכשיר, חיברתי לרשת, המחשב בחדר העבודה רואה את הפופקורן, והפופקורן רואה את המחשב.
הוספתי את הדיסק במחשב חדר העבודה ב NETSHARE ואני יכול לראות את תתי התיקיות.
אבל כאשר אני מגיע לקובץ וידאו כל שהוא, הפופקורן מעלה מסך שחור שאומר BUFFERING ולאחר מכן חוזר למסך הכחול בו מופיע הקובץ ללא שהוא מנגן אותו.
מישהו יכול לתת הסבר מלא כיצד גורמים לפופקורן לבצע סטרימינג ממחשב מרוחק.
בעיה שניה , התקנתי את MYIHOME במחשב בחדר העבודה, אני מפעיל אותו אך הפופקורן לא מזהה את התוכנה שרצה במחשב , האם ניתן להשתמש בתוכנה זאת ללא דיסק קשיח בפופקורן?
אני משתמש בדיסק USB ממנו הפופקורן מנגן מצויין הכל, כרגע דיי מתוסכל לגבי הסטרימיג ברשת שלא מצליח לי.
אודה לכל מי שיוכל לעזור, ואם אפשר הסבר מפורט .
בתודה מראש
חיים
הוספתי את הדיסק במחשב חדר העבודה ב NETSHARE ואני יכול לראות את תתי התיקיות.
אבל כאשר אני מגיע לקובץ וידאו כל שהוא, הפופקורן מעלה מסך שחור שאומר BUFFERING ולאחר מכן חוזר למסך הכחול בו מופיע הקובץ ללא שהוא מנגן אותו.
מישהו יכול לתת הסבר מלא כיצד גורמים לפופקורן לבצע סטרימינג ממחשב מרוחק.
בעיה שניה , התקנתי את MYIHOME במחשב בחדר העבודה, אני מפעיל אותו אך הפופקורן לא מזהה את התוכנה שרצה במחשב , האם ניתן להשתמש בתוכנה זאת ללא דיסק קשיח בפופקורן?
אני משתמש בדיסק USB ממנו הפופקורן מנגן מצויין הכל, כרגע דיי מתוסכל לגבי הסטרימיג ברשת שלא מצליח לי.
אודה לכל מי שיוכל לעזור, ואם אפשר הסבר מפורט .
בתודה מראש
חיים
הורדתי את הגרסא האחרונה..
הפופקורן מעודכן לגירסא האחרונה התומכת עיברית.
גם הגישה של הסטרימר לרשת היא איטית במיוחד, הוא מזהה לי שרת SMB באמצעותו אני יכול לראות את התיקיות במחשב המרוחק.
אך אינו מנגן את הקבצים.
כמו כן , MYIHOME מזוהה אך לא ניתן לגשת לתתי התפריטים הוא פשוט חושב הרבה זמן ונתקע.
לא ממש הבנתי מה צריכות להיות ההגדרות , ולמה אם הפופקורן כבר רואה את הקבצים במחשב המרוחק הוא לא מנגן אותם.
זיו, אם תוכל לעזור לי אני מאד אודה
חיים
גם הגישה של הסטרימר לרשת היא איטית במיוחד, הוא מזהה לי שרת SMB באמצעותו אני יכול לראות את התיקיות במחשב המרוחק.
אך אינו מנגן את הקבצים.
כמו כן , MYIHOME מזוהה אך לא ניתן לגשת לתתי התפריטים הוא פשוט חושב הרבה זמן ונתקע.
לא ממש הבנתי מה צריכות להיות ההגדרות , ולמה אם הפופקורן כבר רואה את הקבצים במחשב המרוחק הוא לא מנגן אותם.
זיו, אם תוכל לעזור לי אני מאד אודה
חיים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
בנוסף למה ש NimdA רשם, בדוק כי הקבצים אינם תפוסים על ידי אפליקציה אחרת (קליינט טורנט אולי?).
הגדר בתפריט של ה myiHome את ספריות המדיה שלך.
בטל את ה Firewall (כולל זה שמובנה ב OS).
בטל את כל הפעולות שעושה השרת תוכן שלך באותו רגע.
בצע Browse ב A-100. האם אתה מצליח לראות את רשת ה myiHome? אם אתה מצליח לראות את ספריות המדיה?
הגדר בתפריט של ה myiHome את ספריות המדיה שלך.
בטל את ה Firewall (כולל זה שמובנה ב OS).
בטל את כל הפעולות שעושה השרת תוכן שלך באותו רגע.
בצע Browse ב A-100. האם אתה מצליח לראות את רשת ה myiHome? אם אתה מצליח לראות את ספריות המדיה?
תודה על העזרה , מצאתי את הבעיה...
כאשר חיברתי את הפופקורן בכבל רשת קצר של מטר אחד לראוטר שלי, הוא עשה בהצלחה סטרימינג לחומר שנמצא במחשב בממד , כך שהבעיה בודדה לבעיה בכבל הרשת בין הפופקורן שנמצא בסלון לבית הראוטר , הכבל באורך של 27 מטר וחווט בסופיות המתאימות ל WLAN בלבד ולא ל LAN, מתברר שיש צורך במרחק כזה בכבל קטגוריה 5 LAN שמחווט ב 8 גידים ולא ב 4 גידים כמו שמחוברים שני המחשבים האחרים שלי לראוטר.
חיברתי כבל כזה של 15 מטרים ישירות בין הפופקורן לראוטר והכל עבד פיקס כולל אפליקציות הווב.
מחר אני מתכוון לקנות סופיות חדשות ולנסות לחווט את הכבל שמושחל אצלי בקיר בתקן
8 גידים LAN
אני מקווה שהבעיה תפתר.
תודה לכולם על העזרה.
חיים
חיברתי כבל כזה של 15 מטרים ישירות בין הפופקורן לראוטר והכל עבד פיקס כולל אפליקציות הווב.
מחר אני מתכוון לקנות סופיות חדשות ולנסות לחווט את הכבל שמושחל אצלי בקיר בתקן
8 גידים LAN
אני מקווה שהבעיה תפתר.
תודה לכולם על העזרה.
חיים
נראה לי שיש לך טעות
על פי הכללים , חוט מפוספס תמיד יהיה בפין לא זוגי.
אתה ציינת את תקן T-568B הכל נכון פרט לכך שהכחול בפין מס' 4 ואילו הלבן כחול אחריו בפין מס' 5 . כל השאר נראה לי נכון.
לקחתי את הסידור של החוטים מהאתר הבא:
http://www.incentre.net/incentre/frame/ethernet.html
אתה ציינת את תקן T-568B הכל נכון פרט לכך שהכחול בפין מס' 4 ואילו הלבן כחול אחריו בפין מס' 5 . כל השאר נראה לי נכון.
http://www.incentre.net/incentre/frame/ethernet.html
שכחתי להוסיף....לגבי המכשיר!
מכשיר מדהים באיכותו!
אצלי הוא מנגן קבצי FHD 1080P בקונטיינר MKV ללא בעיות ורואים פשוט מדהים.
פשוט לא להאמין שבמחיר כזה , ומכשיר שנראה כמו צעצוע נותן ביצועים כאלו.
שלא נדבר שאתה לא מספיק לבקש , וכבר יוצא עדכון קושחה.
פשוט תענוג. ממליץ בחום לכל מי שרוצה לראות היי דפינישין.
חיים
אצלי הוא מנגן קבצי FHD 1080P בקונטיינר MKV ללא בעיות ורואים פשוט מדהים.
פשוט לא להאמין שבמחיר כזה , ומכשיר שנראה כמו צעצוע נותן ביצועים כאלו.
שלא נדבר שאתה לא מספיק לבקש , וכבר יוצא עדכון קושחה.
פשוט תענוג. ממליץ בחום לכל מי שרוצה לראות היי דפינישין.
חיים
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
Re: נראה לי שיש לך טעות
צודק: עניתי לו לפני השינה מהפלא והתפספס לי.katalanh כתב:על פי הכללים , חוט מפוספס תמיד יהיה בפין לא זוגי.
http://www.incentre.net/incentre/frame/ethernet.html...
אבל!!! מה שחשוב הוא:
זוג השידור=1+2 משמע, שניהם צריכים להיות בהתאם צבעים קרי: ל.כתום . כתום
זוג הקליטה: 3+6 : ל.ירוק . ירוק
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
הכל עובד, כולל הכל...
שוב תודה,
הוקנו סופיות לפי ההוראות, הכל עובד פיקס , שרת MYIHOME רץ ומזוהה.
המכשיר נהדר.
תודה מיוחדת לזיו שעזר לי בעת משבר ....
זיו היתה אחת הסיבות שהחלטתי ללכת על המכשיר הזה, וזה הוכיח את עצמו.
חיים.
ד"א, מי שמתלבט האם לרכוש את המכשיר ונמצא בסביבת כפר סבא ורוצה לבוא להתרשם מיכולותיו מוזמן בתאום מראש...בכיף
הוקנו סופיות לפי ההוראות, הכל עובד פיקס , שרת MYIHOME רץ ומזוהה.
המכשיר נהדר.
תודה מיוחדת לזיו שעזר לי בעת משבר ....
זיו היתה אחת הסיבות שהחלטתי ללכת על המכשיר הזה, וזה הוכיח את עצמו.
חיים.
ד"א, מי שמתלבט האם לרכוש את המכשיר ונמצא בסביבת כפר סבא ורוצה לבוא להתרשם מיכולותיו מוזמן בתאום מראש...בכיף
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
katalanh, שמחתי לעזור וכל הכבוד על הנדיבות בהצעת האירוח
נ.ב
שאף אחד לא יכניס אותי בתור סיבה לרכוש מכשיר זה או אחר, אני בסך הכל מקבל את המכשיר, בודק אותו ומפרסם ביקורת (לרוב הנגן נשאר אצלי). רק בשביל להבהיר דברים, אני לא מקבל שבריר $ מאף חברה על ביקורת אוהדת או בשל מכירות של מכשיר כלשהו לארץ.
נ.ב
שאף אחד לא יכניס אותי בתור סיבה לרכוש מכשיר זה או אחר, אני בסך הכל מקבל את המכשיר, בודק אותו ומפרסם ביקורת (לרוב הנגן נשאר אצלי). רק בשביל להבהיר דברים, אני לא מקבל שבריר $ מאף חברה על ביקורת אוהדת או בשל מכירות של מכשיר כלשהו לארץ.