ממשיך לחפש שינוי
בהמשך לשירשורים האחרונים בפתחתי אני ממשיך לחפש עדיין שיונוי או בהגברה או ברמקולים ע"מ להגיע לסאונד המיוחל ואולי גם להריגע את היצר.
מי שלא זוכר ולא יודע היו לי התלבטויות רבות לגבי ההגברה ( ROTEL RA-06)
ואחרי ששמעתי מגוון דעות וביניניהן הרבה אנשים שאמרו לי להחליף דווקא רמקול (B&W CDM1-NT)
אני חושב שהגיע זמן לחפש רמקול שאולי יביא ואתי לשינוי , הגברה הרבה יותר קשה לי למצוא .
מישהו בבקשה יכול להמליץ על רמקול מדפי לחדר של 4*3 שיחובר לרוטל RA-06
לכמעט כל סגנונות המוסיקה בתקציב של עד 6000 6500 ש"ח.
תודה לכל מי שיאיר את עיני לגבי דגם מסויים שאולי לא לקחתי בחשבון.
מי שלא זוכר ולא יודע היו לי התלבטויות רבות לגבי ההגברה ( ROTEL RA-06)
ואחרי ששמעתי מגוון דעות וביניניהן הרבה אנשים שאמרו לי להחליף דווקא רמקול (B&W CDM1-NT)
אני חושב שהגיע זמן לחפש רמקול שאולי יביא ואתי לשינוי , הגברה הרבה יותר קשה לי למצוא .
מישהו בבקשה יכול להמליץ על רמקול מדפי לחדר של 4*3 שיחובר לרוטל RA-06
לכמעט כל סגנונות המוסיקה בתקציב של עד 6000 6500 ש"ח.
תודה לכל מי שיאיר את עיני לגבי דגם מסויים שאולי לא לקחתי בחשבון.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
זו בעיה מבחינתי כי אני די מתחבר לסאונד של B&W יותר מזה , אני מאז ומתמיד הייתי מכיר רק רמקולים של B&W .
ידוע לך על רמקול שהרוטל יוכל לפתוח ללא שום קושי ויתן תוצאה טובה יותר ממה שיש לי היום ,
ידוע לך על רמקול שהרוטל יוכל לפתוח ללא שום קושי ויתן תוצאה טובה יותר ממה שיש לי היום ,
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
אני חושב שהבעיה היא במה שאתה מתאר - "שמעתי מגוון דעות".
אני חס וחלילה לא מזלזל בדעות של האנשים פה בפורום (להפך, אני מאוד מכבד אותם) אבל אני חושב שעודף במידע יכול להביא לבילבול רב במצב כמו שלך.
קשה לי להגיד מה בדיוק רצוי להחליף כי באמת מדובר בטעם אישי. קיבלת עצה מ LiorShap על לנסות רמקולים בעלי אופי שונה. אני אישית הייתי מנסה מגבר באופי שונה (כי אני אוהב את הצליל של B&W), אבל בשורה התחתונה הכל תלוי בטעם האישי שלך כדי שתדע מה להחליף.
ולכן - קודם תנסה ואז תחליט, ולא ההפך.
אני חס וחלילה לא מזלזל בדעות של האנשים פה בפורום (להפך, אני מאוד מכבד אותם) אבל אני חושב שעודף במידע יכול להביא לבילבול רב במצב כמו שלך.
קשה לי להגיד מה בדיוק רצוי להחליף כי באמת מדובר בטעם אישי. קיבלת עצה מ LiorShap על לנסות רמקולים בעלי אופי שונה. אני אישית הייתי מנסה מגבר באופי שונה (כי אני אוהב את הצליל של B&W), אבל בשורה התחתונה הכל תלוי בטעם האישי שלך כדי שתדע מה להחליף.
ולכן - קודם תנסה ואז תחליט, ולא ההפך.
הגיע הזמן להיפתח לעולם הגדול.מתן כתב: יותר מזה , אני מאז ומתמיד הייתי מכיר רק רמקולים של B&W ....
B&W אומנם חברה מכובדת , אבל לטעמי בסדרות הנמוכות שלהם התוצאה בינונית מאוד.
במחירים שאתה מדבר עליהם ישנם עשרות אם לא מאות רמקולים מדף , כדאי להתחיל
להסתובב בחנויות ולשמוע. רק ככה תקבל חוות דעת טובה יותר על הרמקול שלך.
לדעתי הרוטל 06 שלך לא מבייש את הרמקול. ההפך הוא הנכון , בתקציב שלו אני מאוד
מסופק אם תמצא תחליף הולם. אולי בתקציב כפול. לכן , אם הרוטל עדיין לא מספק אותך
נראה לי שהבעייה היא ברמקול. אתה פשוט לא אוהב אותו באמת , אתה רק חושב ככה.
הייתי מנסה פרואק - אבל כך בחשבון שההגברה עלולה לא להתאים ולכן שווה לנסות גם הגברה אחרת כמו קמבריג' אודיאו למשל , בסדרי מחיר תואמים לרוטל שלך ואפילו רק כדי לקבל פרופורציה - מדובר ברמקולים "מפונקים" אמפליפיקציות רבות פשוט לא מתאימות להם . באופן כלילי יעזור לך מאוד להשוואת לאמפליפיקציה בטווח מחיר דומה לרוטל בכל בדיקה רק כדי לקבל פרופורציה על תאימות אחרת. 
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !