לא מצליח לראות כתוביות בפרקים שמשודרים בטלוויזיה מהמחשב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היה לי את זה גם.
אם אני לא טועה טיפלתי בזה דרך ה-Display Properties:
בטח עכשיו מוגדר לך מצב THEATER. ז"א שבמסך מחשב רואים רגיל ואם רואים וידאו הוא מקרין אותו על הטלויזיה בכל מקרה במצב FULL SCREEN. תשנה את זה למצב CLONE ככה שהוא ישכפל את המסך הראשי למסך הטלויזיה וזה אמור לפתור את הבעיה.
אם לא תודיע.
אם אני לא טועה טיפלתי בזה דרך ה-Display Properties:
בטח עכשיו מוגדר לך מצב THEATER. ז"א שבמסך מחשב רואים רגיל ואם רואים וידאו הוא מקרין אותו על הטלויזיה בכל מקרה במצב FULL SCREEN. תשנה את זה למצב CLONE ככה שהוא ישכפל את המסך הראשי למסך הטלויזיה וזה אמור לפתור את הבעיה.
אם לא תודיע.
Good advise $5, me shut up $10
מקודם האמת זה כן עבד אבל ניסיתי לשחק עם זה קצת כדי שזה יעבוד בכל מצב שאני ארצה אבל זה משום מה עכשיו לא מראה לי ת'תמונה של הוידאו במסך של הטלוויזיה אלא אם כן אני עושה שזה יעבוד בפול סקרין ישר.
אני צריך להגיע למצב שהיה מקודם, שהוא היה מראה את הוידאו גם לא במצב של פול סקרין.
אני צריך להגיע למצב שהיה מקודם, שהוא היה מראה את הוידאו גם לא במצב של פול סקרין.
ממ, הצלחתי בסופו של דבר בשיטה קצת עילגת 
אני על מצב של Clone ופשוט כשאני רוצה שהוידאו ייתנגן בטלוויזיה, אז אני הופך את הטלוויזיה לפריימרי מוניטור, ואז הוא מנגן את הוידאו בטלוויזיה אבל לא מנגן אותו במחשב, אבל אין ממש צורך בלנגן גם במחשב וגם בטלוויזיה, אז כשאני ארצה לראות במחשב פשוט אני אעבור למצב הזה כל פעם.. אם למישהו יש שיטה נורמלית יותר, אז שיודיע לי
אני על מצב של Clone ופשוט כשאני רוצה שהוידאו ייתנגן בטלוויזיה, אז אני הופך את הטלוויזיה לפריימרי מוניטור, ואז הוא מנגן את הוידאו בטלוויזיה אבל לא מנגן אותו במחשב, אבל אין ממש צורך בלנגן גם במחשב וגם בטלוויזיה, אז כשאני ארצה לראות במחשב פשוט אני אעבור למצב הזה כל פעם.. אם למישהו יש שיטה נורמלית יותר, אז שיודיע לי