Sharp LC-32PX5 בעיה דחופה !!!!!!!!!!
היי, ברשותי הטלויזיה הנ"ל
עדיין בקופסא מחכה לטכנאי של רטפון שיחתום על האחריות.
בכל מקרה, לפני שרכשתי אותה דיברתי עם נציג מכירות של ביג בוקס ש"דחף" אותי לכיוון הדגם הזה במקום WD1E (כנראה בגלל המלאי). כמובן שלפני שהחלטתי ללכת על הדגם הזה וידאתי איתו כי יש בדגם החדש חיבור סקארט.
המוכר בדק וחזר אלי עם תשובה חיובית...
להפתעתי הרבה כאשר הגיעה הטלויזיה אלי הביתה גיליתי כי אין לה בכלל חיבורי סקארט,
וכאן בעצם אני עומד בפני דילמה...
1. להחזיר את הדגם לחנות ולבקש את הקודם במקומוץ
2. להשתמש בטרנסקודר כמו שיש לי בסמסונג (שאני ממש מרוצה מהתוצאה)
3. קראתי בחוברת של המכשיר כי בVGA מן הסתם יש כניסת אותות RGB, השאלה אם אני יכול לקנות מעבר פשוט מ21 פינים לVGA או אפילו לבנות אחד ולחבר ככה את הטלויזיה לממיר של יס ולקבל אותה איכות כמו בסקארט ???
ד"א סתם בגלל שאני פרנואיד הקלטתי את השיחה עם המוכר בחנות, יש עילה להחזיר המכשיר ולקבל את הכסף חזרה במידה ואחליט לוותר על זה???
(הטכנאי אמור להגיע עוד כארבע שעות להתקין את הטלויזיה... אז ה-צ-י-ל-ו !!!)
עדיין בקופסא מחכה לטכנאי של רטפון שיחתום על האחריות.
בכל מקרה, לפני שרכשתי אותה דיברתי עם נציג מכירות של ביג בוקס ש"דחף" אותי לכיוון הדגם הזה במקום WD1E (כנראה בגלל המלאי). כמובן שלפני שהחלטתי ללכת על הדגם הזה וידאתי איתו כי יש בדגם החדש חיבור סקארט.
המוכר בדק וחזר אלי עם תשובה חיובית...
להפתעתי הרבה כאשר הגיעה הטלויזיה אלי הביתה גיליתי כי אין לה בכלל חיבורי סקארט,
וכאן בעצם אני עומד בפני דילמה...
1. להחזיר את הדגם לחנות ולבקש את הקודם במקומוץ
2. להשתמש בטרנסקודר כמו שיש לי בסמסונג (שאני ממש מרוצה מהתוצאה)
3. קראתי בחוברת של המכשיר כי בVGA מן הסתם יש כניסת אותות RGB, השאלה אם אני יכול לקנות מעבר פשוט מ21 פינים לVGA או אפילו לבנות אחד ולחבר ככה את הטלויזיה לממיר של יס ולקבל אותה איכות כמו בסקארט ???
ד"א סתם בגלל שאני פרנואיד הקלטתי את השיחה עם המוכר בחנות, יש עילה להחזיר המכשיר ולקבל את הכסף חזרה במידה ואחליט לוותר על זה???
(הטכנאי אמור להגיע עוד כארבע שעות להתקין את הטלויזיה... אז ה-צ-י-ל-ו !!!)
נערך לאחרונה על ידי shluki ב 18/05/2008 12:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
ההבדל היחיד בינה לבין ה-WD הוא הניגודיות 1:3000 ב-WD לעומת 1:6000 ב-PX5.
אם שניהם עם אחריות של ראלקו אז נשאר לך להחליט אם אתה מעוניין להשקיע 300-500 שקל בטראנסקודר + כבלים.
אם שניהם עם אחריות של ראלקו אז נשאר לך להחליט אם אתה מעוניין להשקיע 300-500 שקל בטראנסקודר + כבלים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
תודה על התגובה המהירה,
בכל מקרה קניתי אותה ב4400 כי עשינו ארבעה אנשים קניה משותפת של כמה טלויזיות אז אין לי בעיה להשקיע עוד את ה300 ש"ח בממיר האותות (כבלים נוספים כבר יש לי בבית), הקטע הוא הפרנציפ, המוכר אמר לי שבוודאות יש בדגם הזה SCART, זה מה שמעצבן אותי.
ד.א. האחריות כאמור היא של ראלקו (רטפון הם נותני השרות שלהם בכל הקשור לLCD פרט לירושלים) לשני הסוגים גם PX5 וגם WD1.
בכל מקרה קניתי אותה ב4400 כי עשינו ארבעה אנשים קניה משותפת של כמה טלויזיות אז אין לי בעיה להשקיע עוד את ה300 ש"ח בממיר האותות (כבלים נוספים כבר יש לי בבית), הקטע הוא הפרנציפ, המוכר אמר לי שבוודאות יש בדגם הזה SCART, זה מה שמעצבן אותי.
ד.א. האחריות כאמור היא של ראלקו (רטפון הם נותני השרות שלהם בכל הקשור לLCD פרט לירושלים) לשני הסוגים גם PX5 וגם WD1.
ignorance is bliss