מספר בעיות עם asus m3a78emh ומסך haier 37
שלום לכם יקירי הפורום, אשמח אם תוכלו לפנות מספר דקות ולראות האם נתקלתם בבעיות כמו אלו בהם אני נתקל היום
הלוח מחובר בvga לטלוויזיה (אין לה כניסת dvi פשוט), ניסיתי לחבר כבל HDMI, אחרי שינוי בביוס והזזת הג'אמפרים פשוט רואים נוראי, הati אמנם מזהה haier אבל רואים ממש רע ולא חד כאילו ה antialiasing מפשל, לכן כרגע אני עם VGA
האם יש אופציה להגדיר במדיה סנטר (של vista) רזולוציה של 1366*768?
כשאני מגדיר למדיה סנטר רזולוציה של 720p יש פס שחור בימין המסך
אם אני מגדיר 1600*1200 ב60 הרץ רואים מצויין רק שמלבד שזה נראה לי לא הכי תקין ישנה בעיה נוספת שלאחר התקנת הקודקים לפי המדריך שפורסם פה התפריטים של המדיה סנטר זזים מספר שניות נורא לאט ולאחר 10 שניות פשוט כל הgui קופא
אשמח לשמוע באילו הגדרות אתם משתמשים
אגב, יש לי פה לאפטופ שברגע שאני מחבר אותו למסך בvga הוא מוציא לו ב1366*768 ואז רואים מצויין, כנראה שיש קומבינה שכזו, אני רק לא מוצא הכיצד.
הלוח מחובר בvga לטלוויזיה (אין לה כניסת dvi פשוט), ניסיתי לחבר כבל HDMI, אחרי שינוי בביוס והזזת הג'אמפרים פשוט רואים נוראי, הati אמנם מזהה haier אבל רואים ממש רע ולא חד כאילו ה antialiasing מפשל, לכן כרגע אני עם VGA
האם יש אופציה להגדיר במדיה סנטר (של vista) רזולוציה של 1366*768?
כשאני מגדיר למדיה סנטר רזולוציה של 720p יש פס שחור בימין המסך
אם אני מגדיר 1600*1200 ב60 הרץ רואים מצויין רק שמלבד שזה נראה לי לא הכי תקין ישנה בעיה נוספת שלאחר התקנת הקודקים לפי המדריך שפורסם פה התפריטים של המדיה סנטר זזים מספר שניות נורא לאט ולאחר 10 שניות פשוט כל הgui קופא
אשמח לשמוע באילו הגדרות אתם משתמשים
אגב, יש לי פה לאפטופ שברגע שאני מחבר אותו למסך בvga הוא מוציא לו ב1366*768 ואז רואים מצויין, כנראה שיש קומבינה שכזו, אני רק לא מוצא הכיצד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שים רגע את המדיה סנטר בצד. האם ניסית להגדיר עם חלון הגדרות המסך הרגיל של ה-Windows? מה לגבי הרזולוציה 1360 על 768 (במקום 1366)? על איזה ג'אמפרים אתה מדבר?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלילי
שלילי , גם הווינדוז לא מכיר שום רזולוציה כזו, ה1200*768 היא הכי קרובה וכשאני בוחר בה הוא משאיר לי שישית מסך ימין כפס שחור ולא משנה כמה שיחקתי עם הadjustment של הATI הוא לא נתן להזיז את התצוגה ולמלא את כל המסך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני לכרטיס המסך המובנה על לוח האם מהאתר של ATI (לא מהאתר של מיקרוסופט!)?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה רזולוציה הגדרת?