אהלן,
אני רכשתי לא מזמן את הסוני ומאוד מרוצה,
כל הדגמים שציינת טובים ( על פי הדעות של החברים פה בפורום )
בדוק איזו מהמסכים מציגה את התמונה הכי יפה ונעימה לעיין לטעמך.
ממליץ לבדוק בכמה חנויות שונות כדי לשלול נושאים של חיבורים או כיווני מסך.
תודה על התגובות אך אשמח לשמוע מאנשים שמכירים לפחות השוואה בין הסמסונג לשארפ (שהן המתחרות הרציניות כרגע) בנוסף איך השארפ LC-32PX-5?
בהתאם לשימושים שלי המופיעים בהודעה הראשונה.
כמו כן, ברור שאני אלך לראות אותן, בינתים ראיתי רק את הסמסונג עם SD וזה היה נראה מאד מאכזב....
אני מצטרף להמלצה של GUY11 (עם זה אפשרי...מבחינת תקציב)
בשביל תכני HD למרחק הזה אני ממליץ על 37 אינץ
לי יש את ה-37R81 למרחק של 2.8 מטר ובסרטים (לא טלוויזיה) אני לפעמים מצטער שלא לקחתי את ה-40-42 אינץ
airparker כתב:שאלה קטנה:
האם יש גם את ה-p3000 של סוני בחללית?
תודה .
...
כן.
guy1 ו IGK אני מבין את המלצתכם אבל המרחק הוא אפילו פחות, בערך 2.30
חוצמ"ז אני סטודנט והחלטתי לא לעבור בשום אופן את ה 4K והנה אני עושה את זה, אין מקום למתיחת תקציב...
עברתי היום בארמגדון וב-Sound Vision בבורסה בר"ג סתם להסתכלות קצרה..
בארמגדון ב-32 ראיתי את ה-Samsung R81, Hitachi A01, Panasonic LX700.
הם שידרו תכני SD של MTV נראה לי. הסמסונג היתה בפינה מאחורי ציוד וחשופה לקרני השמש אז היה קשה להתרשם.
הפאנאסוניק נראתה דיי טוב אבל הם אמרו שהמחיר באיזור ה-6500 ש"ח (שזה מוזר כי המחיר שלה בנט הוא 7800 ש"ח).
ב-Sound Vision היה את אותו דגם של הפאנאסוניק את ההיטאצ'י ודגמי AQUOS היוקרתיים של SHARP (לא הסתכלתי אפילו לא רציתי לאכול ת'לב).
היה הרבה יותר קל להשוות בין השתיים שכן הן בגובה העיינים, והשידור היה של YesHD.
ההתרשמות היתה שהשחורים של הפאנאסוניק הרבה יותר עמוקים, אבל הרגשתי שהקונטרסט בכלליות היה אולי מעט גבוה מדי. ההיטאצ'י היתה יותר בהירה בשל כך, והתמונה הרגישה קצת מגורענת.
בכל מקרה עם הפאנאסוניק היו כמה קטעים שבאמת הרגיש כאילו התמונה באה לחיים ויוצאת מהמסך. חבל שהדגם 100hz הזה יקר יותר ממה שאני מחפש להשקיע.
מישהו יודע איפה אפשר להתרשם מהפאנאסוניק LX75 והשארפ PX5 (או WD1)?
יש אותם בביג בוקס? חללית?
עברתי היום בביג בוקס ר"ג (מול קניון איילון) - אחלה תצוגה, כל המסכים בגובה נורמלי וממש אחד ליד השני.
יש שם בתצוגה ב-32 את:
Samsung S81, Hitachi A01, Toshiba 3500C, Panasonic LX75, Sony U3000E, Sharp PX5
הציגו גם משחק כדורגל SD וגם סרט ב-YesHD. המשחק כדורגל היה דיי מעפן בכל המסכים.
הרשימו לטובה: הטושיבה, הסוני, והפאנאסוניק - שהיה נידמה לי שיש לה רמת שחורים יותר גבוהה מהאחרים.
ההיטאצ'י דיי איכזבה אותי הפעם האמת, דווקא ה-R81 לא היתה פעילה (אם כי נוכחת), וה-S81 ממש אכזבה אותי, היה אותה גם ב-32 וגם 37 לא יקר מדי אבל הקונטרסט בשתיהן היה זוועתי מה שגרם לרמת צבעים ממש מחורבנת.
מהשארפ גם לא התרשמתי במיוחד.
אולי אני אעבור גם בתצוגה של חללית כדי לקבל התרשמות יותר עמוקה.
מסכים קשה לבחור, אני צריך לחקור עוד פרטים על כל הדגמים (כמו תמיכה ב-NR, אחריות על פיקסלים של כל יבואן) ואז ללכת לעוד התרשמות במקום אחר לפני שאני מחליט.
המחיר שאתה מתייחס אליו הוא מחיר של יבואן מקביל, ביבואן רשמי עם אחריות של ישפאר היא עולה 5700. את האחרות אפשר להשיג ב-4500 ופחות אפילו (למשל במקרה של היטאצ'י) ועם אחריות יבואן.
אני מתכוון להתקשר לראפ לבדוק מה היקף האחריות שלהם (פיקסלים שרופים וכולי) וגם לבדוק איך היא נראית בשידורים רגילים של הוט. אם מישהו יודע אשמח לדעת