מגבר scott 307

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
dolvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מגבר ישן scott r 307 עם רמקולים ישנים של westra הרמקולים היו טובים כחדשים נשמעים מחמד גם עכשיו אבל נחמד רק נחמד..
אני לא ממש יודע לקרוא את הנתונים על המגבר הזה. אם מישהו יכול לברר לי נתונים על המגבר אני אשמח.
דבר נוסף. אני מעוניין לקנות זוג מדפיים חדשים למגבר הזה כי את הרמקולים שיש לי לא לראה לי שניתן לתקן, וגם לא ממש משתלם לתקן אותם. אם יש לכם זוג מדפים להציע לי דגם במחיר של עד 2000 ש"ח איכותי למוסיקת ראפ אני אשמח.. משהו שיתן לי בראש עם הסאב לחדר קטן.
תראו את התמונות אולי זה יעזור לכם לתת לי מידע לגבי המגבר ואיזה הספר הגברה יש לו.
דרך אגב איזה חיבורים אמורים להיות לסאב? ואם אני יכול לחבר סאב למגבר הזה.
המגבר מאחורה
 המגבר מאחורה
המגבר
 המגבר

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #2 

לסקוט היו מגברים מאוד נחמדים בזמנו. צליל מאוד שמן ונעים.
עשיתי טיפה חיפוש ברשת בשבילך. נראה כי המגברונצ'יק הזה מספק 15W לערוץ. למדפייים הוא יהיה מושלם...

לגבי הרמקולים - לדעתי כדאי לתקן. אני מאוד אוהב את הווסטרה הישנים... ולא נראה לי שתיקון ו/או החלפת האלמנטים הינה הוצאה גבוהה מדי... שווה לשמור אותם.
אבל לסקוט - עדיף מדפיים....

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

תלוי אם אלו הווסטרה שבנו בארץ בזמנו או הגרמנים המקוריים..הגרמנים שווים שיפוץ,הישראלים-
לא כל כך..(לפי דעתי).

dolvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אין לי מושג אם הם יוצרו בארץ או לא. אני רק יודע שהם מאוד ישנים לפני 20 שנה לפחות.
תודה בכל מקרה. נראה אני אברר את העלות של התיקון שלהם אם זה לא עסק יקר אני אתקן. בסה"כ הם טובים אני מרוצה אבל משהו חסר לי בהם. אני מקווה שהם יושלמו כשאני אתקן אותם. וגם העוצמה שלם לא יותר מידי חזקה וזה גם חסר לי בנוסף למשהו השני שלא ברור לי מה הוא אבל הוא חסר.

אני אברר איפה הם יוצרו תודה.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #5 

כנראה הסקוט חלש עליהם, ובגלל זה העוצמה הנמוכה, ובגלל זה כנראה הוא לא דוחף אותם כמו שצריך וזה יכול להיות החלק המסתורי שחסר לך...

dolvy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

כן.. כנראה כי דיברתי עם עוד מישהו שאמר לי אותו דבר..

בסך הכל אלו רמקולים טובים וחזקים.. נראה לי.. אני לא מוצא עליהם שום כתובת שתגיד לי לגבי ההספק שלהם.. אני רק יודע שזה westra

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #7 

נראה לי שגם המגבר וגם הרמקולים שלך יוצרו בארץ. שמור אותם למדורה של יום חמישי :wink:

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”