HOT HD!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לי יש הוט , יש לי כרגע 2 ממירים. ממיר לשידורי טלביזיה רגילים וממיר נוסף HD . אני מחכה כל יום להודעה מתי יצא הממיר החדש של הוט שיחליף לי את שני הממירים ושסוף סוף נוכל לראות גם בהוט סרטים וסדרות ב HD . בכל מקרה לחבילת הוט HD אמור להצטרף ערוץ יורוספורט HD החל מ 25 למאי .
ונמשיך לחכות. ....
ונמשיך לחכות. ....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
shlompis,
והקשר בין HOT HD לבין עמוס 3 הוא ?!
מדובר בהערכה בהתבסס על נתונים שנמסרו על ידי יודעי עניין.
הצפי המקורי דיבר על אפריל בתור תאריך היעד לממירים המאוחדים, אך הם לא עמדו ביעד הנ"ל.
והקשר בין HOT HD לבין עמוס 3 הוא ?!
מדובר בהערכה בהתבסס על נתונים שנמסרו על ידי יודעי עניין.
הצפי המקורי דיבר על אפריל בתור תאריך היעד לממירים המאוחדים, אך הם לא עמדו ביעד הנ"ל.
יותר מדי אנשים זורקים כאן בלי סוף תאריכים לגבי הממיר החדש של הוט. סתם מיותר . תאריכים אילו גורמים לציפייה מיותרת. אני מחכה כבר מדצמבר לממיר החדש וכל פעם מתאכזב , דיברו כבר על אפריל, אחרי זה דיברו יודעי דבר על עצמאות ועכשיו מדברים יודעי סוד על יוני יולי.
אני מציע שעד שלא תצא הודעה רשמית של חברת הוט שיפסיקו כאן אנשים לזרוק סתם תאריכים.
אני מציע שעד שלא תצא הודעה רשמית של חברת הוט שיפסיקו כאן אנשים לזרוק סתם תאריכים.
ממיר משולב HD בHOT
מתוכנן לצאת ממש באמצע החודש
אבל זה עדיין לא ממש פתרון...
אמנם הממיר יהיה יחידה אחת- מה שגם אמור להוריד עלויות של שכירות ממיר נוסף,
אבל זה סה"כ ערוצים נישה בודדים (כן כולל יורוספורט אוטוטו) לערוצים ה'רגילים' יקח עוד כל כך הרבה זמן...
אבל זה עדיין לא ממש פתרון...
אמנם הממיר יהיה יחידה אחת- מה שגם אמור להוריד עלויות של שכירות ממיר נוסף,
אבל זה סה"כ ערוצים נישה בודדים (כן כולל יורוספורט אוטוטו) לערוצים ה'רגילים' יקח עוד כל כך הרבה זמן...