בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
Eyal777 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני מנסה כבר מספר ימים לחבר את המחשב לטלוויזיה ללא הצלחה, היציאה מהמחשב אם אני לא טועה היא S-video (היציאה שדומה ליציאה של העכבר והמקלדת בקיצור)
חיברתי כבל קצר שיוצר יציאה שאני לא ממש יודע איך קוראים לה, יציאה צהובה? כמו היציאות של הסאונד האדומות ולבנות.
חיברתי את כבל בין היציאה הזו לכניסה של וידאו אין בטלוויזיה, בהגדרות במחשב שמתי על clone והעברתי לPal ועשיתי אני חושב, כל מה שיכלתי אבל זה עדיין לא עובד התמונה בטלוויזיה היא כל הזמן קופצת והיא שחורה ולפעמים עם צבעים אדומים ירוקים כחולים אדומים סגולים. ביררתי קצת לגבי זה, ואמרו לי לנסות לחבר את זה דרך וידאו או Dvd אז חיברתי את זה לוידאו כלומר, חיברתי בין היציאה הצהובה מהמחשב לוידאו באין ואז מהאוט בוידאו לטלוויזיה באין, וגם במצב הזה, זה לא פועל בשום ערוץ של הוידאו, אפילו לא מראה את התמונה המטושטשת של מקודם. התמונה המטושטשת שדיברתי עלייה מקודם היא כן הייתה התמונה של המסך כביכול, אך לא היה ניתן לראות כלום כי הכל היה שחור אדום כחול ירוק וסגול והתמונה רצה על המסך .. (כמו שלפעמים נתקלים כשמנסים למצוא תחנות בטלוויזיה)
אם מישהו יודע איזו סיבה הגיונית יש למצב כזה שיקרה אז אשמח לקבל את העזרה :)
והאודיו דרך אגב, אין צורך אני רוצה להמשיך לשמוע דרך הרמקולים של המחשב.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #2 

יכול להיות שבכרטיס מסך מוגדר לך יציאה של S-VIDEO ולא COMPOSIT כלומר RCA. תבדוק את זה...
אני ממליץ לך בכול אופן לא להשתמש במתאם הקצר שחיברת לכרטיס מסך אלא לקנות (היית אמור לקבל עם הכרטיס מסך) כבל
S-VIDEO ולחבר אותו מהכרטיס מסך לTV (כמובן בתנאי שיש לך כניסת S-VIDEO בTV)

בקשר לחיבור אני לא בטוח שהבנתי אותך נכון אבל נראה כאילו חיפשת את השידור בערוצים של טיונר הוידאו ולא בערוצי ה AV IN.

Eyal777 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שליחה #3 

תודה רבה! הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, לא ידעתי שיש לי כבלים בקופסא של הכרטיס מסך עד שאמרת שמקבלים את זה ;)
ומשום מה, מה שעשיתי עם כבלים דומים אבל לא מהקופסא של הכרטיס מסך לא עבדו אבל עם הכבלים האלה זה כן עבד :)

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”