dvd במחיר טוב תומך ב HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
באופן מוזר ומפתיע, אין עדיין מכשיר DVD שיודע לקרוא קבצי MKV או לקרוא קידוד של H.264.
יש רק סטרימרים, שהם ללא כונן DVD אלא רק חיבור USB וחיבור רשת. אם מאוד חשוב לך לנגן מדיות DVD מקוריות (כאלה שקונים או שוכרים מחנויות כמו בלוקבאסטר) ניתן לחבר אליהם כונן DVD חיצוני דרך ה-USB, אבל אז הם יקראו רק מדיות DVD ללא הגנת זכויות יוצרים. המחירים שלהם נעים בין 1000 ש"ח (הפופקורן A-100) ל-3000 ש"ח (ה-6500 של Dvico).
ויש כמובן מחשב קולנוע ביתי שקורא הכל ומנגן DVD דרך כונן/צורב DVD, אבל אני מניח שלא התכוונת לפתרון כזה.
יש רק סטרימרים, שהם ללא כונן DVD אלא רק חיבור USB וחיבור רשת. אם מאוד חשוב לך לנגן מדיות DVD מקוריות (כאלה שקונים או שוכרים מחנויות כמו בלוקבאסטר) ניתן לחבר אליהם כונן DVD חיצוני דרך ה-USB, אבל אז הם יקראו רק מדיות DVD ללא הגנת זכויות יוצרים. המחירים שלהם נעים בין 1000 ש"ח (הפופקורן A-100) ל-3000 ש"ח (ה-6500 של Dvico).
ויש כמובן מחשב קולנוע ביתי שקורא הכל ומנגן DVD דרך כונן/צורב DVD, אבל אני מניח שלא התכוונת לפתרון כזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
תיקון קל לגבי המחירים, עלות סופית של ה Popcorn Hour A-100 בייבוא אישי עומדת על 900~ ש"ח.
את ה TViX 6500 ניתן לרכוש בארץ אצל היבואן הרישמי במחיר של 2500 ש"ח.
את ה TViX 6500 ניתן לרכוש בארץ אצל היבואן הרישמי במחיר של 2500 ש"ח.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש כאן מאמר ביקורת עליו + שרשור בפורום
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
מכיוון שאין כרגע יבואן למכשיר, תוכל להתרשם רק על ידי ביקור אצל אחד החברים באתר אשר רכשו.
לפי דעתי, אין סיבה לצפות שלכל מכשיר יהיה יבואן.ziv_r כתב:מכיוון שאין כרגע יבואן למכשיר, תוכל להתרשם רק על ידי ביקור אצל אחד החברים באתר אשר רכשו....
היום הוידאופילים הרציניים הם מעמיקים ובודקים ומכירים את המחירים בחו"ל ולכן רוב העסקאות הוידאופיליות מתבצעות ישירות מול חו"ל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
באופן מוזר ומפתיע עדיין אין מכונית שיודעת לטוס וציפור שיודעת לנבוח ..pixies כתב:באופן מוזר ומפתיע, אין עדיין מכשיר DVD שיודע לקרוא קבצי MKV או לקרוא קידוד של H.264....
וברצינות,
ממש לא מפתיע. אין שום סיבה שבעולם שיצרן ייצר מכשיר אחד שיודע לעשות שני דברים
כאשר ברור לו שהוא יכול לייצר שני מוצרים ( אחד לכל פונקציה ) ולהרוויח כפול ..
ליאור
כשחושבים על זה, תוכי זה סוג של ציפור ויש כאלה שעושים חיקויים לא רעים בכלל.. ( כולל קולות של כלבים )
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 17/05/2008 20:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כל "אדם מן הישוב" שאני מספר לו על הסטרימר וממליץ עליו, לא מצליח להבין למה אין לו כונן DVD. אני משוכנע שברגע שיהיה "נגן DVD קורא H.264" (במקום "נגן DVD קורא Div-X"), המוצר יהיה שוס ויימכר יפה מאוד. הכוונה כמובן לכזה שמנגן גם מדיות מוגנות זכויות יוצרים.
מצד שני, יותר הגיוני ונכון שיוציאו מוצר שהוא "נגן בלו ריי קורא MKV וצרובים", ושיהיה לו גם USB בתור בונוס... וכנראה לא ירחק היום (שנתיים-שלוש?) שנוכל לקנות כזה ב-200-300 שקל...
מצד שני, יותר הגיוני ונכון שיוציאו מוצר שהוא "נגן בלו ריי קורא MKV וצרובים", ושיהיה לו גם USB בתור בונוס... וכנראה לא ירחק היום (שנתיים-שלוש?) שנוכל לקנות כזה ב-200-300 שקל...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
הכי זול כולל DVD כרגע יהיה מחשב מבוסס E2180 וכרטיס וידאו OB - מספיק חיבור VGA, חיבור SPDIF על לוח האם וכרטיס טלוויזיה זול בתור שלט.
רק חבל שדורש ידע בהתקנות (התקנה ראשונית), מארז מכוער, שומעים אותו...
לדעתי בטכנולוגיה הנוכחית כונן DVD X264 720P יגמגם בסצנות שדורשות Bitrate גבוהה, שלא לדבר על רעש סיבוב חזק.
רק חבל שדורש ידע בהתקנות (התקנה ראשונית), מארז מכוער, שומעים אותו...
לדעתי בטכנולוגיה הנוכחית כונן DVD X264 720P יגמגם בסצנות שדורשות Bitrate גבוהה, שלא לדבר על רעש סיבוב חזק.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
ה-PS3 כולל כונן BD/DVD/CD
והוא יכול, בין השאר לשמש כסטרימר לקבצי HD, כולל H264 (אבל אין תמיכה ב-MKV, צריך לבצע המרה).
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש הבדל גדול בין לעשות UPSCALE לחומר SD לבין לנגן HD אמיתי. 99.9% שהמכשיר שהבאת בסה"כ יודע לעשות UPSCALE. בשביל לטעון אחרת צריך להביא הוכחה קצת יותר משכנעת.זורו44 כתב:דיוידי של אפקס .850 hdmi ,תומך divxכלבד.1080p. יציאות hdmi כניסות usb ותקליטורי קודאק.מחיר 400 שח....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התכוונת אולי לפורמט רחב ולא פורמט HD. אין דבר כזה DVD בפורמט HD.זורו44 כתב:ניגנתי תקליטור של ארנולד שוורצנגר "זיכרון גורלי"פורמט hd בps3 =3000 שח.לעומת הנגן ב400שח .אין נפילה וזה תקליטור מקורי על מסך 37....