שדרוג למערכת!
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כזכור (או שלא), "ירשתי" מחבר טוב של המשפחה זוג קליפשים גדולים (סדרת אפיק, דגם CF-2). כעת הם מחוברים כסט "B" למוזיקה בלבד, כשעליהם מדפיים של בוסטון (CR-85) כקדמיים לקולנוע ביתי עם סנטר של בוסטון על סטנד (VR-910) ורמקולי הפולק אודיו מוניטור 5 החביבים עלי ביותר עברו לאחור, כי המדפיים של בוסטון בכל זאת הולכים טוב יותר עם הסנטר. אז הנה הסט אפ בצורתו הנוכחית:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
logankungfu
- חבר ותיק

-
logankungfu
- חבר ותיק

אכן הרבה עניינים.
אבל חולה הסדר האמיתי בבית זה אני דווקא, ולכן כל מה שניתן מאוגד בצינורות (כמו זה שיוצא לצד הרסיבר). החוטים החופשיים היחידים הם אלו שהולכים לרמקולים ואיזה שני חוטי חשמל על הריצפה שלא נכנסו לצינור. מומלץ, הקטע עם הצינורות. בלגנאז' עושה לי רע.
ובאופן כללי, ההנהלה שלי אומנם לא טכנופילית גדולה, אבל בהחלט אוהבת ויודעת להעריך את כל העסק. איזה כיף לי!
ובאופן כללי, ההנהלה שלי אומנם לא טכנופילית גדולה, אבל בהחלט אוהבת ויודעת להעריך את כל העסק. איזה כיף לי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
logankungfu
- חבר ותיק

תודה על הפרגון, כולם!
לגבי החוטים- אני דווקא מעדיף זאת כך כדי שיהיה מינימום בלגן על הרצפה.
כמו כן, צבעתי את הקליפשים שסבלו משריטות וקילופים, ויצא פשוט אדיר. אם מישהו רוצה לצבוע רמקולים, אני אשמח לייעץ לו איך לגרום לצביעה להצליח.
כמו כן, צבעתי את הקליפשים שסבלו משריטות וקילופים, ויצא פשוט אדיר. אם מישהו רוצה לצבוע רמקולים, אני אשמח לייעץ לו איך לגרום לצביעה להצליח.