קונה שלט!
אני רוצה לקנות שלטאוניברסלי (חכם) לחדר שלי!
המכשירים האלקטרוניים (שאליהם אם אפשר אני רוצה לחבר את השלט):
מחשב
טלוויזיה (LCD)
ממיר (HOT)
DVD
וידאו
רסיבר
מזגן
סוני 3
אני רוצה שהשלט גם יעשה פעולות נגיד אם אני רוצה לראות סרט אני לוחץ על הפעל סרט וזהמליק את הטלוויזיה את הDVD ומעביר את הטחנה של הטלוויזיה לתחנה של הDVD!
התקציב הוא בין 500-1000 אם יש אחד שעונה על הצרכים במחר יותר נמוך אז עוד יותר טוב !
מחשב
טלוויזיה (LCD)
ממיר (HOT)
DVD
וידאו
רסיבר
מזגן
סוני 3
אני רוצה שהשלט גם יעשה פעולות נגיד אם אני רוצה לראות סרט אני לוחץ על הפעל סרט וזהמליק את הטלוויזיה את הDVD ומעביר את הטחנה של הטלוויזיה לתחנה של הDVD!
התקציב הוא בין 500-1000 אם יש אחד שעונה על הצרכים במחר יותר נמוך אז עוד יותר טוב !
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?s ... 766=446793bomgarten כתב:אני רוצה לקנות שלטאוניברסלי (חכם) לחדר שלי!
מחשב
טלוויזיה (LCD)
ממיר (HOT)
DVD
וידאו
רסיבר
מזגן
סוני 3
התקציב הוא בין 500-1000 אם יש אחד שעונה על הצרכים במחר יותר נמוך אז עוד יותר טוב !...
בחר אחד שמתאים לתקציב שלך, כולם יעשו את העבודה עבור הדרישות שלך. הסוני 3 לא ידלק כיוון שהוא זקוק לשלט BT והם לא אבל לשלוט בו יהיה אפשרי עם USB DONGLE מתאים.
איזה מחיריםShayosef כתב:http://www.dicomputer.co.il/index1.htmlbomgarten כתב:אני רוצה לקנות שלטאוניברסלי (חכם) לחדר שלי!
מחשב
טלוויזיה (LCD)
ממיר (HOT)
DVD
וידאו
רסיבר
מזגן
סוני 3
התקציב הוא בין 500-1000 אם יש אחד שעונה על הצרכים במחר יותר נמוך אז עוד יותר טוב !...
בחר אחד שמתאים לתקציב שלך, כולם יעשו את העבודה עבור הדרישות שלך. הסוני 3 לא ידלק כיוון שהוא זקוק לשלט BT והם לא אבל לשלוט בו יהיה אפשרי עם USB DONGLE מתאים....
יש סיבה למה ה885 עולה 1850 שקל (530 דולר) והוא עולה בNewegg לא יותר מ-170?!
משגע אותי כאלה דברים
** Shayosef, הטענה היא לא אליך, אלה על המחירים בארץ באופן כללי.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

ספציפית האתר שלהם לא משקף את המחירים הריאליים של השוק, החלפתי את הלינק ל ZAPפיטר כתב:איזה מחיריםShayosef כתב:http://www.dicomputer.co.il/index1.htmlbomgarten כתב:אני רוצה לקנות שלטאוניברסלי (חכם) לחדר שלי!
מחשב
טלוויזיה (LCD)
ממיר (HOT)
DVD
וידאו
רסיבר
מזגן
סוני 3
בחר אחד שמתאים לתקציב שלך, כולם יעשו את העבודה עבור הדרישות שלך. הסוני 3 לא ידלק כיוון שהוא זקוק לשלט BT והם לא אבל לשלוט בו יהיה אפשרי עם USB DONGLE מתאים....![]()
יש סיבה למה ה885 עולה 1850 שקל (530 דולר) והוא עולה בNewegg לא יותר מ-170?!
משגע אותי כאלה דברים...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

ה ONE עולה ב US מחיר רשמי כ 250$פיטר כתב:והמחירים עדיין לא מוצדקים.....
כפול הדולר הנמוך של היום נעגל למעלה ל 3.40 ש"ח יוצא לנו 850 ש"ח
בארץ ניתן להשיג אותו בלי להתאמץ ב 1000 ש"ח
הבדל של 17% בערך.
אני מוכן לחתום שכל מוצר מיובא יעלה רק 17% יותר מארה"ב.
דווקא בשלטים המחירים "הוגנים" יותר משאר המוצרים בקטגוריה.
אתה בטוח?Shayosef כתב:אני מוכן לחתום שכל מוצר מיובא יעלה רק 17% יותר מארה"ב.פיטר כתב:והמחירים עדיין לא מוצדקים........
הרמוני 1000, עולה 345$ עם משלוח חינם (= 1200 שקלים)
http://www.amazon.com/Logitech-Harmony- ... B000II6YEA
ובכמה אפשר למצוא אותו בארץ? כפול אולי..
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

ניתן להשיג אותו בארץ ב 2000 ש"חפיטר כתב:אתה בטוח?Shayosef כתב:אני מוכן לחתום שכל מוצר מיובא יעלה רק 17% יותר מארה"ב.פיטר כתב:והמחירים עדיין לא מוצדקים........
הרמוני 1000, עולה 345$ עם משלוח חינם (= 1200 שקלים)
http://www.amazon.com/Logitech-Harmony- ... B000II6YEA
ובכמה אפשר למצוא אותו בארץ? כפול אולי.....
אבל כן במקרה הזה יש הבדל של 70%...
פשוט אבסורד
לדעתי ה ONE הוא הקניה הכי שפוייה של שלט של לוג'יטק בארץ
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חושב שבמקרה של ה Harmony 1000 יש דוגמא קלאסית להתאמת המחיר בהתאם למה שהשוק יכול לספוג. היות ובמקרה זה השוק מוגדר על ידי לקוחות ה Pronto אז כנראה שיישרו קו לפי רמת המחירים שלו בארץ.
רק אתה והארנק שלך יכולים להחליט אם המחירים מוצדקים או לא. אבל רק הערה אחת קטנה בקשר למזגן: תרד מזה.
רק אתה והארנק שלך יכולים להחליט אם המחירים מוצדקים או לא. אבל רק הערה אחת קטנה בקשר למזגן: תרד מזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
PRONTO?Catskinner כתב:אני חושב שבמקרה של ה Harmony 1000 יש דוגמא קלאסית להתאמת המחיר בהתאם למה שהשוק יכול לספוג. היות ובמקרה זה השוק מוגדר על ידי לקוחות ה Pronto אז כנראה שיישרו קו לפי רמת המחירים שלו בארץ.
רק אתה והארנק שלך יכולים להחליט אם המחירים מוצדקים או לא. אבל רק הערה אחת קטנה בקשר למזגן: תרד מזה....
טופ-אודיו ביקשו 8000 שקלים עבור ProntoPro NG לא לפני הרבה זמן (כמובן שהזמנתי מ-B&H אחר כך)
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שילמת 900 שקל על שלט שעולה 95 דולר (340 שקל היום)??...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כן , קניתי, מה לעשות , אני אבכה עכשיו ?michael123 כתב:שילמת 900 שקל על שלט שעולה 95 דולר (340 שקל היום)??...
...
אפילו פולניה לא אומרת את מה שאתה אומר