אובד עיצות - לא יודע מה להחליט
-
ohadc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
כבר חודש אני מתחבט עם עצמי מה עדיף לקנות - HTPC או מזרימדיה.
אם אני קונה סטרימר כדוגמאת הפופקורן איך אני מחבר אותו למחשב? אין לי אינטרנט אלחוטי והמחשב נמצא במרחק של 20 מ' מהסלון בתוך אחד החדרים.
אם אני קונה סטרימר כדוגמאת הפופקורן איך אני מחבר אותו למחשב? אין לי אינטרנט אלחוטי והמחשב נמצא במרחק של 20 מ' מהסלון בתוך אחד החדרים.
- shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
אם אין לך רשת אלחוטית, איך חשבת לחבר את ה HTPC החדש שתקנה למחשב הישן?
-
ohadc
-
- חבר פעיל מאוד

צודק, הייתי צריך לציין שהשאלה שנשאלה על חיבור הסטרימר למחשב רלונטית גם לגבי חיבור HTPC.
יש עוד אופציה לחיבור מלבד רשת אלחוטית או כבילה?
אם אני קונה סטרימר ומחבר לו H.D חיצוני זה יכול להיות פתרון יעיל (יחסית) אבל מייגע...
יש עוד אופציה לחיבור מלבד רשת אלחוטית או כבילה?
אם אני קונה סטרימר ומחבר לו H.D חיצוני זה יכול להיות פתרון יעיל (יחסית) אבל מייגע...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
למה HD חיצוני מייגע?
-
ohadc
-
- חבר פעיל מאוד

כל פעם לנתק מהסטרימר, לחבר למחשב, להעתיק את הקבצים, לנתק מהמחשב ולחבר שוב לסטרימר.
זה אולי נשמע קצת קטנוני אבל אם יש פיתרון אחר נוח יותר אני אשמח לשמוע עליו.
זה אולי נשמע קצת קטנוני אבל אם יש פיתרון אחר נוח יותר אני אשמח לשמוע עליו.
- shay1972
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
יש פתרון אחר:
רשת אלחוטית.
במחירים היום, בפחות מ 300 שקל - אתה מקבל גם נתב אלחוטי וגם איזשהו דונגל לסטרימר או ל HTPC.
יש גם אפשרות רביעית: להעביר את הרשת על קווי החשמל עם מתאמים בשני הצדדים - אבל את זה אני לא מכיר לעומק.
רשת אלחוטית.
במחירים היום, בפחות מ 300 שקל - אתה מקבל גם נתב אלחוטי וגם איזשהו דונגל לסטרימר או ל HTPC.
יש גם אפשרות רביעית: להעביר את הרשת על קווי החשמל עם מתאמים בשני הצדדים - אבל את זה אני לא מכיר לעומק.
-
ohadc
-
- חבר פעיל מאוד

אתה יכול להמליץ לי על משהו ספציפי?shay1972 כתב:יש פתרון אחר:
רשת אלחוטית.
במחירים היום, בפחות מ 300 שקל - אתה מקבל גם נתב אלחוטי וגם איזשהו דונגל לסטרימר או ל HTPC....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
כן...ohadc כתב:כל פעם לנתק מהסטרימר, לחבר למחשב, להעתיק את הקבצים, לנתק מהמחשב ולחבר שוב לסטרימר.
זה אולי נשמע קצת קטנוני אבל אם יש פיתרון אחר נוח יותר אני אשמח לשמוע עליו....
קצת קטנוני...
הייתי הולך על רשת חוטית, לא צריכה להיות בעיה עם 20 מטר.
רשת אלחוטית לא תעביר לך HD, בטח לא מחדרים פנימיים, אולי אם אתה הולך על טכנולוגיית n, אבל זה לא יהיה זול.
-
ohadc
-
- חבר פעיל מאוד

guyezra כתב:לפעמים גם אמא אבא והאחים הקטנים רוצים לראות סרטים וסדרות, עם המחשב הם עוד יכולים להסתדר אבל לבצע את כל התהליך של ניתוק הדיסק הקשיח והעתקת המידע יהיה לא כ"כ פרקטי עבורם.ohadc כתב:כן...
קצת קטנוני...
.......