harmony 880
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
האם אפשרי להוסיף תמונה עבור Activity/device, שהגדרתי? למשל עבור המזגן?
תודה
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

MartinHSabag, michaels, sam22
תודה רבה.
האמת ששאלתי בשביל חבר, הוא בדיוק רכש את השלט. מקווה שהוא לא יתאכזב יותר מדי.
אני, בינתיים, מסתפק ב- 555. עושה את העבודה נאמנה.
יש לי עוד שאלה, שרלוונטית לשני המכשירים:
ניקח מצב בו אני נמצא ב- Activity מסויים, למשל Watch Tvix.
עכשיו, נאמר ואני רוצה לצאת רגע מה- Activity הזה, ורוצה לעבור ל- Activity/Device אחר, ולאחריו לחזור לאותו Activity של Watch Tvix. אז במעבר אין לי בעיה, כי אני יכול להגדיר על Activity מסויים להתעלם משאר ה- Deviceים (גם לא להיט, כי נאמר ואני רוצה לעבור ל- Activity אחר לגבמרי, מבלי לחזור לראשון, הוא פשוט לא יכבה את שאר ההתקנים, אבל נגיד שעל זה ויתרתי...)
אבל,
קיימת בעיה בחזרה, כיוון שה- Tvix נדלק ונכבה ע"י אותה פקודה, אז בחזרה הוא מכבה אותו.
אז אם לתמצת את כל ה- senario למשפט אחד,
איך,לעזעזל, מחזירים את השלט ל- Activity מסויים, מבלי שהוא באמת יחיל מחדש את פקודות ההדלקה של מכשירים מסויימים, הרלוונטיים לאותו Activity?
תודה
תודה רבה.
האמת ששאלתי בשביל חבר, הוא בדיוק רכש את השלט. מקווה שהוא לא יתאכזב יותר מדי.
אני, בינתיים, מסתפק ב- 555. עושה את העבודה נאמנה.
יש לי עוד שאלה, שרלוונטית לשני המכשירים:
ניקח מצב בו אני נמצא ב- Activity מסויים, למשל Watch Tvix.
עכשיו, נאמר ואני רוצה לצאת רגע מה- Activity הזה, ורוצה לעבור ל- Activity/Device אחר, ולאחריו לחזור לאותו Activity של Watch Tvix. אז במעבר אין לי בעיה, כי אני יכול להגדיר על Activity מסויים להתעלם משאר ה- Deviceים (גם לא להיט, כי נאמר ואני רוצה לעבור ל- Activity אחר לגבמרי, מבלי לחזור לראשון, הוא פשוט לא יכבה את שאר ההתקנים, אבל נגיד שעל זה ויתרתי...)
אבל,
קיימת בעיה בחזרה, כיוון שה- Tvix נדלק ונכבה ע"י אותה פקודה, אז בחזרה הוא מכבה אותו.
אז אם לתמצת את כל ה- senario למשפט אחד,
איך,לעזעזל, מחזירים את השלט ל- Activity מסויים, מבלי שהוא באמת יחיל מחדש את פקודות ההדלקה של מכשירים מסויימים, הרלוונטיים לאותו Activity?
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
במקרה של ה TIVX, פשוט מגדירים בהגדרות של ה Device שהמכשיר תמיד ב On ומוסיפים כפתור Power Toggle למסך ה Activity כדי לכבות אותו כאשר באמת מסיימים עם הצפייה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

CatskinnerCatskinner כתב:במקרה של ה TIVX, פשוט מגדירים בהגדרות של ה Device שהמכשיר תמיד ב On ומוסיפים כפתור Power Toggle למסך ה Activity כדי לכבות אותו כאשר באמת מסיימים עם הצפייה....
תודה, הגדרתי, ייבדק.
דבר נוסף,
כשאני מגדיר התקן שלחצן ההדלקה שלו הוא גם לחצן הכיבוי, בלימוד ה- HARMONY אני אתעלם מהכפתורים Power On / Power Off, ואלמד אותו רק את ה- Power Toggle , נכון?
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אל תתעלם כי מה שזה אומר בד"כ הוא שלמרות ובשלט שלך יש רק כפתור פיזי אחד, יש למכשיר אפשרות לקבל פקודה ישירה של כיבוי והדלקה וזה תמיד עדיף על פני toggle כשמתכננים אוטומציה של תהליך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.