אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
LCD? ב6000? אני לא חושב שיש בתקציב הזה LCD בגודל של יותר מ20 אינץ'...
בכל מקרה בדקתי את כל האפשרויות והגעתי למסקנה שהכי טוב לי טלויזיה רגילה ואיכותית (לבינתיים)
בZAP מצאתי במחיר הזה בעיקר דגמים של טושיבה אבל אין לי מושג איזו הכי טובה
בלי הכללות אבל טלויזיות הcrt שמביאים היום פחות טובות מאלו שהביאו לפני מספר שנים בכדי ליצור מדרגת מחיר בינהם לבין הפלאזמות והאל .סי .די
לכן כמעט ולא תמצא טלויזיות יפניות והמון מוצרי מדבקה המתהדרים בשמות ומחיר אטרקטיבי אך באיכות נמוכה
קח את טושיבה לדוגמה שהביאה בעבר דגמים יפניים שהיו בקדמת הטכנולוגיה העולמית מבחינת איכות תמונה ואיכות כללית-נתנה עליהם אחריות ל5 שנים -ולא עושה כך יותר
טלויזיות כאלו שנמכרו חדשות בעבר ב12000 לא יכולות להמכר היום במחיר כזה כי יש את הפלאמות במחיר קרוב
מה שאני מנסה להגיד שטלויזיה חדשה לא תהיה בהכרח יותר איכותית
אם תמצא בלוחות איזה טושיבה או סוני בת שנתיים שלש או ארבע יפנית שעדיין באחריות ובמחיר אטרקטיבי-זו יכולה להיות קניה מצוינת
בהצלחה
היתה לי פעם טלויזית מסך רחב 32''
בשידור3:4 אתה למעשה תראה במסך 25 אינץ בדיוק-לאחר קיזוז השחורים בצדדים
לטלויזיה הזו אין כניסות קומפוננט לדי וי די
תבדוק טוב אם היא פרוגרסיב סקאן כדי שתקבל תמונה מיטבית ממכשיר די וי די
עדיף לדעתי שתלף על 34'' ביחס 3:4 או על 36'' ביחס 16:9
1- היא מיובאת ביבוא מקבילי(פארללי)ואין עליה אחריות של ניופאן-תבדוק ואני כמעט בטוח
זה יכול להיות בעייתי.
2-זה דגם מקבילי לדגם היפני האיכותי והדגם הזה מיוצר או בסין או במאלזיה.
3-תבדוק אותו בחנות בשידור טלויזיה ולא באיזה דיסק הדגמה בדי וי די שתמיד נראה טוב -גם על טלויזיות זניט שחור לבן משנות השמונים-בשידור טלויזיה תוכל לעמוד על איכותו
4 בדוק שהוא סגור באריזה מקורית.....ולא נפתח ממש לפני 5 דקות
אני יודע על מה שאני מדבר ובלי קשר לחנות הזו
בהצלחה