עזרה בקניית ובחירת קונסולה!
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 559
יש לי טיללויזיה LCD HDREADY (עומדת להיותלי לפחות) סדרת ה7762 .. בטלוויזיה רואים HD יותר טוב מטלוויזיות של FULL HD !
השאלה שלי היא, מה יותר מתאים לי X-BOX 360 או PS3?
80% משימוש הקונסולה זה למשחקים..
X-BOX 360 בכלל תומך בHD?
תודה מראש על העזרה !
השאלה שלי היא, מה יותר מתאים לי X-BOX 360 או PS3?
80% משימוש הקונסולה זה למשחקים..
X-BOX 360 בכלל תומך בHD?
תודה מראש על העזרה !
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

מישהו?
- snowgoose
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 713
אם זה 80% משחקים אני ממליץ על ה-360 מכיוון שמגוון המשחקים הוא עצום, וכן ניתן לשחק במשחקים "מגובים"....
ולמיטב הבנתי יש לה תמיכה ב-720P
ולמיטב הבנתי יש לה תמיכה ב-720P
Natural Born Gamer
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
אם אתה הולך לקנות קונסולה למה להשקיע כ"כ הרבה כסף בטלוויזיה שהיא רק HD READY? הדגם שציינת הוא דגם ישן יחסית של פיליפס, נראה לי שחבל על הכסף שלך.
גם XBOX360 וגם PS3 תומכים ב-1080P, מסכים עם ההמלצה ל-XBOX360, אני קניתי PS3 בגלל שחצי מהזמן אני משתמש בו בשביל לראות סרטי BLU RAY או DVD (הוא עושה Upscaling נהדר ל-1080P).
גם XBOX360 וגם PS3 תומכים ב-1080P, מסכים עם ההמלצה ל-XBOX360, אני קניתי PS3 בגלל שחצי מהזמן אני משתמש בו בשביל לראות סרטי BLU RAY או DVD (הוא עושה Upscaling נהדר ל-1080P).
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

ישן? הדגם הזההוא מהחדשים שיש להם.. ולפי מה שהבנתי מהמוכרים (כל המוכרים ששאלתי) הוא הדגם החזק ביותר שיש לטלוויזיה בגדלים האילו! יש לך טלוויזיה אחרת להמליץ לי עליה? (בפורום טלוויזיה אמרו לי שזו טלוויזיה מעולה)..
ואיפה האיכות יותר טובה בסוני או באקס בוקס? כי האיכות גם מאוד חשוב לי..
ואיפה האיכות יותר טובה בסוני או באקס בוקס? כי האיכות גם מאוד חשוב לי..
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

ל-PS3 יש חומרה הרבה יותר חזקה מל-XBOX360, אבל הבעיה היא שיותר קשה ליוצרי המשחקים לעבוד איתה, לכן הרבה משחקים נראים יותר טוב על ה-XBOX360 - אבל יש כאלו שנראים יותר טוב על ה-PS3.
לדעתי גם עם הזמן PS3 תהיה יותר טובה מ-XBOX360, סוני מוציאים עדכונים באופן שוטף לכל דבר קטן שאנשים לא מרוצים ממנו, והמתכנתים לאט לאט לומדים איך לנצל את החומרה של ה-PS3, ככה שבסוף זה נראה לי בלתי נמנע שנראה משחקים טובים יותר ל-PS3.
לגבי המסך - זה ממש לא הדגם הכי מתקדם שלהם, הוא אפילו לא יכול לקלוט אות של 1080P. אם אתה כבר משקיע בטלוויזיה וקונסולה אז תבחר בטלוויזית FULL HD שתוכל לנצל את היכולות הגרפיות המעולות שיש גם ל-XBOX360 וגם ל-PS3, גם אם זה אומר ללכת על שם קצת פחות יוקרתי מפיליפס, זו דעתי.
לדעתי גם עם הזמן PS3 תהיה יותר טובה מ-XBOX360, סוני מוציאים עדכונים באופן שוטף לכל דבר קטן שאנשים לא מרוצים ממנו, והמתכנתים לאט לאט לומדים איך לנצל את החומרה של ה-PS3, ככה שבסוף זה נראה לי בלתי נמנע שנראה משחקים טובים יותר ל-PS3.
לגבי המסך - זה ממש לא הדגם הכי מתקדם שלהם, הוא אפילו לא יכול לקלוט אות של 1080P. אם אתה כבר משקיע בטלוויזיה וקונסולה אז תבחר בטלוויזית FULL HD שתוכל לנצל את היכולות הגרפיות המעולות שיש גם ל-XBOX360 וגם ל-PS3, גם אם זה אומר ללכת על שם קצת פחות יוקרתי מפיליפס, זו דעתי.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

אז אתה ממליץ בגדול על הPS3?
בקשר לטלוויזיה , כל המוכרים אמרו לי שהמסך הזה הוא הטוב ביותר שאני יכול למצוא, והם אמרו לי לבוא עם PS3 לחנות והם יתקינו לי אותו שם ואנ יאוכל לבחור.. ואני באמת יעשה את זה!
בקשר לטלוויזיה , כל המוכרים אמרו לי שהמסך הזה הוא הטוב ביותר שאני יכול למצוא, והם אמרו לי לבוא עם PS3 לחנות והם יתקינו לי אותו שם ואנ יאוכל לבחור.. ואני באמת יעשה את זה!
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

אם רק החלק של המשחקים חשוב לך אז אני ממליץ על XBOX360, אם חשובה לך החבילה כולה אז PS3.
אתה לא נתת כאן נתונים של איזה גודל אתה רוצה ומה התקציב שלך, אבל זה בהחלט לא המסך הכי טוב שיש בשוק.
אתה לא נתת כאן נתונים של איזה גודל אתה רוצה ומה התקציב שלך, אבל זה בהחלט לא המסך הכי טוב שיש בשוק.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זאת אומרת החבירה כולה? מה יכול להיות כל כך שונה בחבילה בPS3?
האיכות עכשיו בPS3 בLCD הרבהיותר גבוהה מה360?
ובPS3 יש משחקים ברשת כמו ב360?
גודל 32 אינצ' לפי מה שהמוכרים אמרו לי זה המסך החזק ביותר בגודל הזה.. (תקציב בין 6000 ל7000)- אם יש לך מסך שלדעת יותר טוב תכתוב לי איזה לדעתך..
האיכות עכשיו בPS3 בLCD הרבהיותר גבוהה מה360?
ובPS3 יש משחקים ברשת כמו ב360?
גודל 32 אינצ' לפי מה שהמוכרים אמרו לי זה המסך החזק ביותר בגודל הזה.. (תקציב בין 6000 ל7000)- אם יש לך מסך שלדעת יותר טוב תכתוב לי איזה לדעתך..
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מכיר מסכי 32" של פיליפס, ואכן קשה לקבל FULL HD בגודל הזה. הייתי ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולקנות מסך 37" FULL HD, היטאצ'י L37X01 הוא בחירה טובה. אתה תהנה הרבה יותר מהמשחקים לדעתי.
הסברתי לך מה זה אומר החבילה כולה, אם חשוב לך שזה גם יהיה נגן מדיה מושלם אז לך על PS3.
הסברתי לך מה זה אומר החבילה כולה, אם חשוב לך שזה גם יהיה נגן מדיה מושלם אז לך על PS3.
-
bomgarten
-
- חבר פעיל במיוחד

אני הולך מחר עם סוני 3 של חבר לחנות ובודק אם רואים בה באמ תיותר טוב מבFULL..
אבל בסוני 3 האיכות יותר טובה משמעותית מאשר ב360? או שסתם המוכר אמר לי בגלל שזה עולה יותר?
אבל בסוני 3 האיכות יותר טובה משמעותית מאשר ב360? או שסתם המוכר אמר לי בגלל שזה עולה יותר?