מפצל HDMI - צריך עזרה

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
adir_z פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה

שלום לכולם,
קניתי כבל DVI2HDMI 10M. עכשיו יש בעיה נוספת יש לי גם ממיר Yes HD והוא כרגע מחובר על היציאה של ה-HDMI ויש רק יציאה אחת של HDMI. קיימת האפשרות של לשחק כל פעם ולהחליף ביניהם אבל זה לא נוח מהעובדה שאני כל פעם צריך להגדיל את הרזולוציה של החיבור למחשב כל פעם אחרי ניתוק וחיבור מחדש. אז בעצם יש לי שתי שאלות:
1) יש דרך אחרת לחבר את הממיר HD של yes על יציאה אחרת מאשר HDMI ועדיין שיעביר מן הסתם איכות אופטימלית של HD דרכו?
2)בגלל שאני מניח שאין חיבור כזה כמה עולה מפצל של HDMI לשתי יציאות HDMI. השאלה החשובה ביותר בעצם יש ירידה באיכות עם הפיצול של היציאה של ה-HDMI לשתיים ? אני אשמח להמלצה למוצר ספציפי מפצל כזה אחד איכותי אם אפשר אפשר גם קישור ל-eBay אם יש משהו יותר איכותי.
תודה רבה מראש.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

לא מזמן בדקתי את הממתג של OPPO HM-31, ממתג מוצלח אשר יהיה אידיאלי במקרה שתיארת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1228
לא תתקיים שום ירידה באיכות מכיוון שהממתג מכיל Active Equalization אשר עוזר לנו בSignal losses ו Skews. הוא גם ידע לבצע Output Amplification על מנת להבטיח ש Level הסיגנל משוחזר ל Level הנכון ולבסוף - אינטיליגציה וממשק משתמש נוח על ידי הכללת שלט רחוק ו Smart Scan.

adir_z פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ziv_r כתב:לא מזמן בדקתי את הממתג של OPPO HM-31, ממתג מוצלח אשר יהיה אידיאלי במקרה שתיארת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1228
לא תתקיים שום ירידה באיכות מכיוון שהממתג מכיל Active Equalization אשר עוזר לנו בSignal losses ו Skews. הוא גם ידע לבצע Output Amplification על מנת להבטיח ש Level הסיגנל משוחזר ל Level הנכון ולבסוף - אינטיליגציה וממשק משתמש נוח על ידי הכללת שלט רחוק ו Smart Scan.
...
תודה רבה קראתי את הביקורת שלך. ביקורת מצוינת תודה רבה עלייה. רק רציתי לוודא שהבנתי ,את הכבל מהמחשב אני מחבר ליציאה שמוציאה סיגנל קבוע על מנת שהגדרות המסך לא ילכו לאיבוד והשאר כבר בהתאמה? ושאלה נוספת מאיפה אפשר להזמין את המוצר ? תודה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

חבר את המחשב ואת הממיר הדיגיטלי לכניסות של הממתג.
מהממתג, אתה מוציא כבל בודד מהיציאה שלו לכניסה במסך.
את הממתג ניתן להזמין מאתר היצרן ישירות. אתה מוזמן לעיין בשרשור שהתלווה לביקורת (ניתן למצוא קישור אליו בתחתית הביקורת), אתה תמצא עוד המון מידע רלוונטי.

adir_z פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ziv_r כתב:חבר את המחשב ואת הממיר הדיגיטלי לכניסות של הממתג.
מהממתג, אתה מוציא כבל בודד מהיציאה שלו לכניסה במסך.
את הממתג ניתן להזמין מאתר היצרן ישירות. אתה מוזמן לעיין בשרשור שהתלווה לביקורת (ניתן למצוא קישור אליו בתחתית הביקורת), אתה תמצא עוד המון מידע רלוונטי.
...
התכוונתי במקרה שאני מחבר את המחשב דרך כבל DVI2HDMI לממתג. במקרה רגיל אם הייתי מחבר את הכבל ישירות לטלוויזיה ומנתק אותו לאחר מכן על מנת לחבר את הממיר של yes כל ההגדרות שהכנסתי של הרזולציה היו מתבטלות. אז השאלה אם אני אחבר את המחשב לממתג אם זה יהיה ככה או שההגדרות ישמרו כאשר הוא יעביר באופן אוטומטי את הסינגל מהמחשב לממיר HD וחזרה למחשב האם ההגדרות ישמרו? תודה רבה שוב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אם אתה מחבר את ה HTPC למסך, מכבה את המחשב ואת המסך - האם ההגדרות נשמרו?
במידה וכן, אין שום סיבה שזה יעבוד בצורה שונה עם הממתג.

adir_z פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ziv_r כתב:אם אתה מחבר את ה HTPC למסך, מכבה את המחשב ואת המסך - האם ההגדרות נשמרו?
במידה וכן, אין שום סיבה שזה יעבוד בצורה שונה עם הממתג.
...
כן אם אני סוגר את המחשב ואת ה-LCD ההגדרות נשארות. סבבה תודה רבה על העזרה. אני אזמין את המוצר מהאתר שלהם.

חזור אל “כבלים ואביזרים”