קיבלתי את ה Hitachi 32A01A :) !!
טלוויזיה מדהימה רואים מדהים!!
ב XBOX360 הגדרתי בComponent על 1080p ומשום מה זה נותן לי(שואל אותי אם אני מעוניין להישאר על 50HZ ומשום מה גם שניסיתי לעשות 720 זה שואל אותי ללחוץ על YES OR NOT על ה 50HZ). , בדר"כ בטלויזיות הקודמות זה פשוט נתן לי מסך שחור וזרק אותי ל720p בחזרה,פה זה נותן ורואים טוב מאוד. (כנראה הטלוויזיה עושה DOWNSCALE לרזולוציה המקסימלית של המסך ? יכול להיות ?)...תודה.
ב XBOX360 הגדרתי בComponent על 1080p ומשום מה זה נותן לי(שואל אותי אם אני מעוניין להישאר על 50HZ ומשום מה גם שניסיתי לעשות 720 זה שואל אותי ללחוץ על YES OR NOT על ה 50HZ). , בדר"כ בטלויזיות הקודמות זה פשוט נתן לי מסך שחור וזרק אותי ל720p בחזרה,פה זה נותן ורואים טוב מאוד. (כנראה הטלוויזיה עושה DOWNSCALE לרזולוציה המקסימלית של המסך ? יכול להיות ?)...תודה.
נערך לאחרונה על ידי hooligan ב 16/05/2008 0:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- soundvision
- עוסק בתחום

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בחירה טובה, תתחדש ותהנה
רפי בולרו
SOUND VISION
03-5753666
SOUND VISION
03-5753666
משהו מבאס קצת בטלוויזיה הזאת שהיא די מכוערת וזה גם פרמטר מאחר וזה סוג של רהיט בטח ובטח אם זה ממוקם בסלון.
דבר נוסף שאני שואל את עצמי הוא האם היא תהיה עמידה לאורך זמן, לא מדובר בחברה יותר מדי מוכרת לפחות לא בארץ. (ואם אחרי 5 שנים היא תתחיל להתקלקל אחת לשבוע זה די מפחיד)
דבר נוסף שאני שואל את עצמי הוא האם היא תהיה עמידה לאורך זמן, לא מדובר בחברה יותר מדי מוכרת לפחות לא בארץ. (ואם אחרי 5 שנים היא תתחיל להתקלקל אחת לשבוע זה די מפחיד)
מסכים שיש מסכים יפים יותר, עם זאת איכות התמונה טובה מאד, כך שלמחיר שלה אני חושב שהיא נותנת תמורה מצוינת.marko90 כתב:משהו מבאס קצת בטלוויזיה הזאת שהיא די מכוערת וזה גם פרמטר מאחר וזה סוג של רהיט בטח ובטח אם זה ממוקם בסלון.
דבר נוסף שאני שואל את עצמי הוא האם היא תהיה עמידה לאורך זמן, לא מדובר בחברה יותר מדי מוכרת לפחות לא בארץ. (ואם אחרי 5 שנים היא תתחיל להתקלקל אחת לשבוע זה די מפחיד)...