pure acoustics-jbl הבדלי שמיעה
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..
בשעה טובה שמתי את המערכת בחדר שלי בנוסף לק"ב למערכת מחוברים JBL סדרה LX
רמקולים סוף הדרך..
איזה הבדלי שמיעה יש בינהם אני יודע שאי אפשר לעשות את ההשוואה אבל!! יאוווו רבק עד כדי כך!?!?!
אין ספק שחברה זאת חברה.. אני מסכים עם העיניין של המוצר מדבקה אבל לא נעלה שוב את הנושא.
שומעים ממש ממש חזק ממש עצום ונקי... חלום פשוט ככה.
התמונה של המערכת..
בהמשך הרמקולים..
רמקולים סוף הדרך..
איזה הבדלי שמיעה יש בינהם אני יודע שאי אפשר לעשות את ההשוואה אבל!! יאוווו רבק עד כדי כך!?!?!
אין ספק שחברה זאת חברה.. אני מסכים עם העיניין של המוצר מדבקה אבל לא נעלה שוב את הנושא.
התמונה של המערכת..
בהמשך הרמקולים..
המערכת היא סאנסוי 1000 מ- 87?nba83 כתב:אני לא יודע אם לצחוק או לבכות..
רמקולים סוף הדרך..
התמונה של המערכת..
בהמשך הרמקולים.....
תתחדש גבר.....
אין תחליף לרמקולים מחברה רצינית מוכרת ומכובדת...
מרמקולי המדבקה תעשה מדורה , ותאמין שלא תצטער לראות אותם עולים באש...
מרמקולי המדבקה תעשה מדורה , ותאמין שלא תצטער לראות אותם עולים באש...
אתה באמת נמר , לא מתעייףנמר כתב:ההודעה שלך לא ברורה!
האם אתה מדבר על ה- jbl או על הפיור אקוסטיק שהוא טוב??
מההודעה שלך נישמע כאילו ביצעת את הקניה אבל אתה לא שלם איתה!...
חחח הפלת אותי avioren הם בתיקון אני מחליף את המיד לחדש..(מקורי) ואתה האופר..
לנמר: אני אהיה יותר מפורט..
יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים של פיור אקוסטיקס רסיבר של קנווד מאוד מרוצה מהרסיבר אבל!!! עכשיו אני החלטתי שאני אשתמש במערכת הסנסוי שלי עם הרמקולים JBL כשאר שמעתי והגברתי ושוב הגברתי ועוד פעם הגברתי שומעים עדיין נקי חלק יפה מעולה וכל הטוב שיש..
אחר כך שמעתי את השילוב השני עם הרמקולים הפיור והרסיבר שומעים אה ככה ככה.. ואחר כך חיברתי את הפיור לסנסוי ואה ככה ככה לא משהו..
בקיצור אני מאוד מבסוט אני מרוצה עד השמים אני מחכה שיחזרו לי הרמקולים מתיקון.. ואני בקרוב ישים תמונה של המערכת הרמקולים ובנוסף הק"ב.
תומרצין אכן המערכת c-1000 משנת 90.
סוף הדרך של דבר..
ד"א קניתי את המערכת חדש מהנילון..
מזמן כן..אבל בכל זאת...עושה את העבודה..
הכי מסכנים זה השכנים..
לנמר: אני אהיה יותר מפורט..
יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים של פיור אקוסטיקס רסיבר של קנווד מאוד מרוצה מהרסיבר אבל!!! עכשיו אני החלטתי שאני אשתמש במערכת הסנסוי שלי עם הרמקולים JBL כשאר שמעתי והגברתי ושוב הגברתי ועוד פעם הגברתי שומעים עדיין נקי חלק יפה מעולה וכל הטוב שיש..
אחר כך שמעתי את השילוב השני עם הרמקולים הפיור והרסיבר שומעים אה ככה ככה.. ואחר כך חיברתי את הפיור לסנסוי ואה ככה ככה לא משהו..
בקיצור אני מאוד מבסוט אני מרוצה עד השמים אני מחכה שיחזרו לי הרמקולים מתיקון.. ואני בקרוב ישים תמונה של המערכת הרמקולים ובנוסף הק"ב.
תומרצין אכן המערכת c-1000 משנת 90.
סוף הדרך של דבר..
ד"א קניתי את המערכת חדש מהנילון..
הכי מסכנים זה השכנים..
בכמה אתה מוכר אותה..?
ומה הבאת שאתה מוכר דבר כזה..?
ומה הבאת שאתה מוכר דבר כזה..?
אני מבין שלקחתם את פיור אקוסטיק בתור פרוייקט ,
ולא תרדו מזה עד שהיבואן לא יפשוט את הרגל ,אני מקווה שאתם זוכרים שעל טעם וריח אין מה להתווכח וזה רק בשביל לא להתחיל את הוויכוח מחדש.
ישראל
ישראל
בכמה מוכר תיכנס ללוחות באתר ותיראה.
מה מחליף אותה:
DENON PM-1055R- מגבר
DENON DN-C615- CD
DENON DRW-695-טייפ קלטות
TEAC T-R460-טיונר
TASCAM BR-20- טייפ סלילים מיקצועי
THORENS TD 320- פטיפון.
JBL E50- רמקולי מדף.
וחוץ מיזה כמובן יש לי קולנוע ביתי
דן
מה מחליף אותה:
DENON PM-1055R- מגבר
DENON DN-C615- CD
DENON DRW-695-טייפ קלטות
TEAC T-R460-טיונר
TASCAM BR-20- טייפ סלילים מיקצועי
THORENS TD 320- פטיפון.
JBL E50- רמקולי מדף.
וחוץ מיזה כמובן יש לי קולנוע ביתי
דן
אם יצא לך לשים תמונה של המערכת החדשה זה יהיה נחמד..
דן יש לי משהו מוזר במערכת..
כשאר אני מחבר כניסה כלשהיא ל"CD" שומעים ברמקול אחד ממש חלש..אם אני מחבר את זה לאקולייזר בכניסה הפרונטלית שמועים טוב ולשאר הדברים שומעים רגיל..
רק ה"CD" עושה בעיות מה יכולה להיות הבעיה.?
כשאר אני מחבר כניסה כלשהיא ל"CD" שומעים ברמקול אחד ממש חלש..אם אני מחבר את זה לאקולייזר בכניסה הפרונטלית שמועים טוב ולשאר הדברים שומעים רגיל..
רק ה"CD" עושה בעיות מה יכולה להיות הבעיה.?
יש שני אפשריות:
תחליף את הקבל RCA של ה CD כניראה שיש נתק בסיכוך באחד הצדדים שלא הכניסות האחוריות צפות ואילו החזיתית בעלת הארקה משותפת לשני הערוצים ולכן שם הבעיה לא מורגשת.
אפשרות שניה היא הלחמה פתוחה ב CD עצמו במחבר ה RCA ניתן לפיתרון בקלילות פשוט לעבור על ההלחמות של השקע
אך אים אן לך ניסיון ואתה לא מיומן אז צור איתי קשר בפרטי.
דן
תחליף את הקבל RCA של ה CD כניראה שיש נתק בסיכוך באחד הצדדים שלא הכניסות האחוריות צפות ואילו החזיתית בעלת הארקה משותפת לשני הערוצים ולכן שם הבעיה לא מורגשת.
אפשרות שניה היא הלחמה פתוחה ב CD עצמו במחבר ה RCA ניתן לפיתרון בקלילות פשוט לעבור על ההלחמות של השקע
אך אים אן לך ניסיון ואתה לא מיומן אז צור איתי קשר בפרטי.
דן
למה כל פעם שאני מדליק אותה היא עוברת ישר לרדיו..?
יש לי משהו להגיד לאו"ם...
אז ככה..
משהו כמו 3 שנים שמעתי רק את הפיור אקוסטיקס שלי לא שמעתי את הJBL ולא את המערכת..
רק ההרכב הזה: רסיבר קנווד ופיור אקוסטיקס..עכשיו שחידשתי עיניינים..ושידרגתי דברים..
אני חושב שהתרגלתי לשמיעה של ההרכב הקודם שעדיין קיים, התחלתי להאזין רק למערכת המשודרגת (מוסיקה), ואני לא יודע אם זה בגלל שאני רגיל להרכב הקודם או שבאמת אני דפוק אני שומע את זה פחות טוב..את ה JBL LX 440 וסנסוי C-1000..
?! מה אתם אומרים?
אז ככה..
משהו כמו 3 שנים שמעתי רק את הפיור אקוסטיקס שלי לא שמעתי את הJBL ולא את המערכת..
רק ההרכב הזה: רסיבר קנווד ופיור אקוסטיקס..עכשיו שחידשתי עיניינים..ושידרגתי דברים..
אני חושב שהתרגלתי לשמיעה של ההרכב הקודם שעדיין קיים, התחלתי להאזין רק למערכת המשודרגת (מוסיקה), ואני לא יודע אם זה בגלל שאני רגיל להרכב הקודם או שבאמת אני דפוק אני שומע את זה פחות טוב..את ה JBL LX 440 וסנסוי C-1000..
?! מה אתם אומרים?