מבקש המלצות למערכת רמקולים, תקציב כ-25K
שלום לכולם,
התחלתי לאחרונה שדרוג מהותי של מערכת הקולנוע בבית, ואני מעוניין לקנח אותו בקניית סט רמקולים מתאים.
הציוד הקיים:
* מסך Pioneer PDP-4280XA
* מקור: Oppo DV-981HD (ל-DVDים)
* מקור: HTPC
* מקור: PlayStation 3 (משמש בעיקר להצגת BluRay ול-Guitar Hero III :-))
* רסיבר Yamaha RX-V3800
אני מעוניין להשלים את המערכת עם סט רמקולים 5.1 (אני לא פוסל 7.1, אבל בספק שהתקציב יאפשר זאת בצורה ראוייה). מדובר בסלון בגודל (הערכה) כ-4x4 מ' שנפתח לשטח הכולל מטבח ודלת כניסה, סה"כ 4x11 מטר בהערכה גסה. אין שיקולי עזר-כנגדו, אז הקדמיים מן הסתם יהיו רצפתיים. אני מעוניין לרכוש זוג קדמיים, זוג אחוריים, סנטר וסאב בתקציב כולל של כ-25,000 ש"ח.
כרגע על הכוונת:
1. מערכת Klipsch (ככל הנראה על בסיס RF82)
2. מערכת Focal-JMLab -- אני מודה שלא שמעתי רמקולים ביתיים של החברה הנ"ל, אך יש לי קומפוננטות באוטו ואני מספיק מרוצה מהם כדי להתעניין בביתיים...
3. מערכת מבוססת Paradigm (אני שומר חסד נעורים ל-Monitor 9).
אשמח להמלצות על רמקולים וחנויות לבחון אותם!
בתודה מראש,
תומר
התחלתי לאחרונה שדרוג מהותי של מערכת הקולנוע בבית, ואני מעוניין לקנח אותו בקניית סט רמקולים מתאים.
הציוד הקיים:
* מסך Pioneer PDP-4280XA
* מקור: Oppo DV-981HD (ל-DVDים)
* מקור: HTPC
* מקור: PlayStation 3 (משמש בעיקר להצגת BluRay ול-Guitar Hero III :-))
* רסיבר Yamaha RX-V3800
אני מעוניין להשלים את המערכת עם סט רמקולים 5.1 (אני לא פוסל 7.1, אבל בספק שהתקציב יאפשר זאת בצורה ראוייה). מדובר בסלון בגודל (הערכה) כ-4x4 מ' שנפתח לשטח הכולל מטבח ודלת כניסה, סה"כ 4x11 מטר בהערכה גסה. אין שיקולי עזר-כנגדו, אז הקדמיים מן הסתם יהיו רצפתיים. אני מעוניין לרכוש זוג קדמיים, זוג אחוריים, סנטר וסאב בתקציב כולל של כ-25,000 ש"ח.
כרגע על הכוונת:
1. מערכת Klipsch (ככל הנראה על בסיס RF82)
2. מערכת Focal-JMLab -- אני מודה שלא שמעתי רמקולים ביתיים של החברה הנ"ל, אך יש לי קומפוננטות באוטו ואני מספיק מרוצה מהם כדי להתעניין בביתיים...
3. מערכת מבוססת Paradigm (אני שומר חסד נעורים ל-Monitor 9).
אשמח להמלצות על רמקולים וחנויות לבחון אותם!
בתודה מראש,
תומר
ראשית, אהבתי את הציוד שאתה מחזיק כרגע
אני באופן אישי הייתי הולך לכיוון ה - PARADIGM. למה? כי שאחד ששומע המון סגנונות של מוסיקה + הרבה סרטים, הרמקולים הללו מתאפיינים ב - ALL AROUND שלהם.
בתקציב הנקוב תוכל להתקדם מסדרת המוניטור שלך לכיוון ה - STUDIO V4. לא חסרות קומבינציות מעניינות ע"ב הסדרה הזו.
אני באופן אישי הייתי הולך לכיוון ה - PARADIGM. למה? כי שאחד ששומע המון סגנונות של מוסיקה + הרבה סרטים, הרמקולים הללו מתאפיינים ב - ALL AROUND שלהם.
בתקציב הנקוב תוכל להתקדם מסדרת המוניטור שלך לכיוון ה - STUDIO V4. לא חסרות קומבינציות מעניינות ע"ב הסדרה הזו.
אז מה שאמרתי תופס משנה תוקף.Holograph כתב:ראוי להוסיף שהמערכת משמשת כמעט באופן מוחלט לקולנוע (את המוסיקה שלי אני שומע בעיקר בעבודה עם אוזניות), אם זה משנה בצורה כלשהיא את מערכת השיקולים.
אבדוק את ה-Studio, תודה על ההכוון!...
הסטודיו פשוט מרהיבים עבור HOME CINEMA.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לדעתי הוא יכול ללכת על סטודיו 60 לפחות....למרות שאני אהבתי את ה-40 יותר.
כמובן עם הסנטר התואם,פשוט מפלצת
כמובן עם הסנטר התואם,פשוט מפלצת
מסכים איתך לחלוטין, לכן יש לי את ה - 40 בביתniko כתב:לדעתי הוא יכול ללכת על סטודיו 60 לפחות....למרות שאני אהבתי את ה-40 יותר.
כמובן עם הסנטר התואם,פשוט מפלצת...
במסגרת התקציב שלו, אפשר לבחון את ה - 100. רמקול מדהים לטעמי.
לי יש את הימהה 2600 יחד
עם אחוריים וסנטר מסדרת אלקטרה של גם לאב-פוקאל (קדמיים 926 וסנטר 900). באחוריים פחות השקעתי, אבל אני בהחלט מרוצה מהסינרגיה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il