משחקי MMO - רק ב PS3?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
http://www.bit-tech.net/news/2008/05/15 ... -success/1
אני אישית לא חסיד של המשחקים הללו ככה שלי זה לא ממש קריטי.
אני אישית לא חסיד של המשחקים הללו ככה שלי זה לא ממש קריטי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני אישית לא משחק בכאלה כרגע, אבל הייתי רוצה לשחק באחד מתישהו.
מה שבאמת הייתי רוצה לראות זה משחק רשת חוצה פלטפורמות. זה לא חייב להיות MMO, אבל אני חושב ש MMO יהיה הכי מתאים, אבל עדיין, אני חושב שהיה יכול להיות מגניב אם שחקני UT3 עם פלייסטיישן היו משחקים נגד שחקנים עם PC. נדמה לי ש FFXI היה כזה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.
בכל מקרה, הבעיה העיקרית של MMO כרגע היא שיש אחד שבאמת מצליח, וכל השאר קמים ונופלים כי הם לא מסוגלים להתחרות בו.
מה שבאמת הייתי רוצה לראות זה משחק רשת חוצה פלטפורמות. זה לא חייב להיות MMO, אבל אני חושב ש MMO יהיה הכי מתאים, אבל עדיין, אני חושב שהיה יכול להיות מגניב אם שחקני UT3 עם פלייסטיישן היו משחקים נגד שחקנים עם PC. נדמה לי ש FFXI היה כזה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.
בכל מקרה, הבעיה העיקרית של MMO כרגע היא שיש אחד שבאמת מצליח, וכל השאר קמים ונופלים כי הם לא מסוגלים להתחרות בו.
-
Huber
- חבר במועדון HT

FF זה רק ל PS3 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני דיברתי על FF11, שיצא ל PS2, PC ו XBOX360
ממש לא רק לPs3.
בקרוב יוצא Age of Conan שיהיה אפשרי למשחק גם בXbox360 ואמור להיות המשחק שיפיל את WoW מגדולתו.
http://www.gametrailers.com/game/1905.html
בקרוב יוצא Age of Conan שיהיה אפשרי למשחק גם בXbox360 ואמור להיות המשחק שיפיל את WoW מגדולתו.
http://www.gametrailers.com/game/1905.html
-
Huber
- חבר במועדון HT

שיחקתי בדמו - פשוט משחק זוועה.
לא נראה לי שיהיה MMO חוצה פלטפורמות בזמן הקרוב, ולו מהסיבה הפשוטה שהקונסולות מספקות חווית משחק מאוד שונה מהמשחק, ומיועדות לשחקנים קצת אחרים. משחקי MMO תמיד דרשו יכולת שליטה די מורכבת של השחקן, שלדעתי קשה להשיג אותה באמצעות קונטרולרים רגילים. ובהתחשב בזה שהקונטרולרים מזוהים מאוד עם הקונסולות עצמן, אני לא בטוח שאף אחד מהחברות ירצו לתת יד למשחק שמעודד שימוש במקלדת ובעכבר במקום בקונטרולרים שלהם, למרות שיכול להיות שבסופו של דבר הם יבינו שיש בזה יותר טוב מרע.
אם כבר, הייתי מהמר שב-PS3 יהיה משחק ה-MMO הבא, בעיקר בגלל שמדובר בתחום ההתמחות של Sony - משחק ה-MMO הראשון שבאמת היה פורץ דרך מבחינתו של הז'אנר הוא Everquest מבית Sony Online Entertainment, וגם Star Wars Galaxies ו-Everquest II בהחלט לא היו רעים בכלל. נראה לי שברגע שסוני ירגישו שהתפוצה של ה-PS3 הגיעה למימדים שהם מרוצים ממנה, הם יתחילו להשקיע יותר בהוצאת משחקים ובהם גם במשחק MMO אחד או שניים שינצלו גם את הגרפיקה המדהימה שה-PS3 מסוגל לה וגם את יכולות המשחק ברשת שכבר קיימות.
אם כבר, הייתי מהמר שב-PS3 יהיה משחק ה-MMO הבא, בעיקר בגלל שמדובר בתחום ההתמחות של Sony - משחק ה-MMO הראשון שבאמת היה פורץ דרך מבחינתו של הז'אנר הוא Everquest מבית Sony Online Entertainment, וגם Star Wars Galaxies ו-Everquest II בהחלט לא היו רעים בכלל. נראה לי שברגע שסוני ירגישו שהתפוצה של ה-PS3 הגיעה למימדים שהם מרוצים ממנה, הם יתחילו להשקיע יותר בהוצאת משחקים ובהם גם במשחק MMO אחד או שניים שינצלו גם את הגרפיקה המדהימה שה-PS3 מסוגל לה וגם את יכולות המשחק ברשת שכבר קיימות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הסתכלתי עכשיו ברשת וכנראה שבלבלתי אותו עם משחק אחר.