רמקולים לקולנוע ביתי
מעוניין הרמקולים סטליטים (בעיקר משיקולי עיצוב)
באיכות טובה (בעיקר לקולנוע ביתי)
עד 3000 ש"ח ~
יחוברו למגבר JVC 5042 למרות שדי קוטלים אותו פה , הוא עדיין מספק את הצרכים שלי כרגע ( אולי יוחלף בהמשך)
אני צריך מספר אופציות כדי שאוכל להתמקד במה לשמוע ומה לקנות
המלצות ?
באיכות טובה (בעיקר לקולנוע ביתי)
עד 3000 ש"ח ~
יחוברו למגבר JVC 5042 למרות שדי קוטלים אותו פה , הוא עדיין מספק את הצרכים שלי כרגע ( אולי יוחלף בהמשך)
אני צריך מספר אופציות כדי שאוכל להתמקד במה לשמוע ומה לקנות
המלצות ?
אני קניתי לפני 4 ימים סט רמקולים סטאליטים CANTON MOVIE 60 CX רמקולים מצויינים באמת....
המחיר שלהם הוא 2200 .... הסאב וופר שלהם הוא 6 אינץ'
אם אתה מחפש סאב וופר מפוצץ קצת יותר אז היית מציע ללכת על הCANTON MOVIE 120 CX שבו הסאב 150 ואט ו8 אינץ'....
אם התקציב שלך הוא 3000 אז היית מציע לך ללכת על ה120 אבל אם אתה רוצה טיפה לחסוך אז לך על ה60 ...
ה60 מצויין באמת ! אבל ה120 יותר טוב....
נ.ב.
שלא יהיו אי הבנות הסט מכיל שתי רמקולים קדמיים דתי רמקולים אחוריים סנטר וסאב וופר.
אם אתה מחפש סאב וופר מפוצץ קצת יותר אז היית מציע ללכת על הCANTON MOVIE 120 CX שבו הסאב 150 ואט ו8 אינץ'....
אם התקציב שלך הוא 3000 אז היית מציע לך ללכת על ה120 אבל אם אתה רוצה טיפה לחסוך אז לך על ה60 ...
נ.ב.
שלא יהיו אי הבנות הסט מכיל שתי רמקולים קדמיים דתי רמקולים אחוריים סנטר וסאב וופר.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
למה בעצם הלכת על הסרט הזה ולא 2 קדמים מדפיים + סנטר וסאב (ובהמשך להוסיף אחוריים).SINBETI כתב:אני קניתי לפני 4 ימים סט רמקולים סטאליטים CANTON MOVIE 60 CX רמקולים מצויינים באמת....
נ.ב.
שלא יהיו אי הבנות הסט מכיל שתי רמקולים קדמיים דתי רמקולים אחוריים סנטר וסאב וופר....
שומעים עד כדי כך סוף בהשוואה לרמקולים מדפיים באותו מחיר?
הבהרות:
1. לא מעוניין כרגע במדפיים או רצפתיים משיקולי עיצוב בעיקר , אני יודע שאני מאבד איכות אבל אני לוקח את זה בחשבון
2. מחפש סט כולל של 6 רמקולים ( 2 קדמיים , 2 אחוריים סנטר וסאב)
תודה על ההמלצה על CANTON
אשמח לקבל עוד הצעות ....
1. לא מעוניין כרגע במדפיים או רצפתיים משיקולי עיצוב בעיקר , אני יודע שאני מאבד איכות אבל אני לוקח את זה בחשבון
2. מחפש סט כולל של 6 רמקולים ( 2 קדמיים , 2 אחוריים סנטר וסאב)
תודה על ההמלצה על CANTON
אשמח לקבל עוד הצעות ....