וואווו!!!!!איזה יופי LG 42PG60UR הותקנה אצלי אתמול
המכשיר הזה פשוט פצצה.איכות התמונה,החדות,הצבע(וואוו איזה איכות צבע) ובכלל הכל כלכך טוב.
אני לא יודע מה עשו המהנדסים של LG אבל זה פשוט הצליח.
חיברתי DVD בחיבור COMPONENT ורואים ממש ממש מדהים.
בהתחלה היתה לי התלבטות בין ה-Q91 ל-PG60 (למרות שאת הסמסונג ראיתי ואת הLG לא)החלטתי ללכת על ה-LG ואני ממש ממש מרוצה וממליץ בכל פה.
אני אחד שאוהב איכות ושם לב לכל פרט ואני רוצה לומר שזאת הפלזמה האידיאלית בטווח המחירים שלה.
מעבר לכל זה,היא ממש ממש יפיפיה,עיצוב חלק ונקי בלי קשקושים,שלט איכותי ותפריט בעיברית.שליטה מצויינת בכניסת USB
אני לא יודע מה עשו המהנדסים של LG אבל זה פשוט הצליח.
חיברתי DVD בחיבור COMPONENT ורואים ממש ממש מדהים.
בהתחלה היתה לי התלבטות בין ה-Q91 ל-PG60 (למרות שאת הסמסונג ראיתי ואת הLG לא)החלטתי ללכת על ה-LG ואני ממש ממש מרוצה וממליץ בכל פה.
אני אחד שאוהב איכות ושם לב לכל פרט ואני רוצה לומר שזאת הפלזמה האידיאלית בטווח המחירים שלה.
מעבר לכל זה,היא ממש ממש יפיפיה,עיצוב חלק ונקי בלי קשקושים,שלט איכותי ותפריט בעיברית.שליטה מצויינת בכניסת USB
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
שלחתי לך בפרטיWellSee כתב:אפשר לקבל את שם החנות?shraga007 כתב:לא FHD ואין סקארט.odpr כתב:האם FULL HD ? יש SCART ?
ומה מחירה ?...
המחיר הטוב ביותר שהשגתי הוא 7900 כולל הובלה הרכבה ומתקן לקיר.......
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
נסעתי לחנות במטרה להשוות בין G60 לבין-Q91.morf-501 כתב:מצטרף, פשוט רואים חבל על הזמן. שידורי sd בערוצים הטובים כמו 2 ו 10 רואים בכאילו זה HD השאר גם רואים יפה מאוד
תמונה מדהימה פשוט רואים בה.
ו HD גם רואים בכל אין מה לדבר למה זה רק יגרוע....
מוזר ..., לפי הנתונים של G60 היא אמורה להיות הרבה יותר טובה לעומת המתחרים בניגודיות וכו' , אך במציאות ההבדל ביניהם הוא זניח . אפילו ב-Q91 התמונה נראת יותר טובה (לטעמי כמובן)
בהחלט יש כאן המון מקום לטעם אישי.kobil כתב:נסעתי לחנות במטרה להשוות בין G60 לבין-Q91.morf-501 כתב:מצטרף, פשוט רואים חבל על הזמן. שידורי sd בערוצים הטובים כמו 2 ו 10 רואים בכאילו זה HD השאר גם רואים יפה מאוד
תמונה מדהימה פשוט רואים בה.
ו HD גם רואים בכל אין מה לדבר למה זה רק יגרוע....
מוזר ..., לפי הנתונים של G60 היא אמורה להיות הרבה יותר טובה לעומת המתחרים בניגודיות וכו' , אך במציאות ההבדל ביניהם הוא זניח . אפילו ב-Q91 התמונה נראת יותר טובה (לטעמי כמובן)...
לאחרונה אף קיבלתי את הרושם שאנשים באמת מעדיפים את התמונה של הסמסונג.