קניתי ps3 , והצרות התחילו
שהייתי סטודנט , היה לי במעונות ps1 מחובר קבוע לטלויזיה, המון טורנירים של טאקן וגרנד טוריזמו היו בין במבחנים והסמסטרים,
מאז עברו כמה שנים, וחבר שלי שהוא מנהל חנות בבאג , לוחץ עליי כבר כמה זמן לקנות את ה ps3.
אז הוא סדר לי מחיר למארז של המשחק עם ה gta4 , והוסיף גם את הגרנד טוריזמו 5,
ה gta זה אחד המשחקים המדהימים שיצא לי לראות , לא יאומן שיש דברים כאלו (אני שהייתי ילד שיחקנו באטרי וקומודור )
הגרנד טוריזמו מרגיש כאילו מכוניות אמיתיות נוסעות אצלך בסלון (תוסיפו לזה טלויזיה 42" ומע' קולנוע ביתי להעצמת החוויה)
לא יאומן פשוט.......
עכשיו הכל טוב ויפה , חוץ מדבר אחד , אני מעל גיל 30 , ולאישתי התחביב החדש נראה הזוי,
היא די בהלם לראות את בעלה מתלהב מאיזה מאפיונר שפורץ לרכבים ונותן מכות לאנשים.
למה שאני הייתי בן 15 לא היו משחקים כאלו????????
מאז עברו כמה שנים, וחבר שלי שהוא מנהל חנות בבאג , לוחץ עליי כבר כמה זמן לקנות את ה ps3.
אז הוא סדר לי מחיר למארז של המשחק עם ה gta4 , והוסיף גם את הגרנד טוריזמו 5,
ה gta זה אחד המשחקים המדהימים שיצא לי לראות , לא יאומן שיש דברים כאלו (אני שהייתי ילד שיחקנו באטרי וקומודור )
הגרנד טוריזמו מרגיש כאילו מכוניות אמיתיות נוסעות אצלך בסלון (תוסיפו לזה טלויזיה 42" ומע' קולנוע ביתי להעצמת החוויה)
לא יאומן פשוט.......
עכשיו הכל טוב ויפה , חוץ מדבר אחד , אני מעל גיל 30 , ולאישתי התחביב החדש נראה הזוי,
היא די בהלם לראות את בעלה מתלהב מאיזה מאפיונר שפורץ לרכבים ונותן מכות לאנשים.
למה שאני הייתי בן 15 לא היו משחקים כאלו????????
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא בטוח במאה אחוז שזה רעיון טוב.
על הנייר, זה נשמע מגניב. בפועל, אני מכיר מעט מאוד נשים שמשחקות יותר מחמישה שירים בגיטר הירו/רוק בנד.
על הנייר, זה נשמע מגניב. בפועל, אני מכיר מעט מאוד נשים שמשחקות יותר מחמישה שירים בגיטר הירו/רוק בנד.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אגב,
אם כבר הוזכרו נשים,
מישהו מכיר משחקים לילודות גיל 4 (ב-PS3)?
אם כבר הוזכרו נשים,
מישהו מכיר משחקים לילודות גיל 4 (ב-PS3)?
מאוד קשה לנו בחיים
טוב לגלות שאני לא המתלהב היחידי מה ps3 אחרי גיל 30,
רק המחשבה של לקנות את הפרו אבולושן ולשחק את זה על 42" עושה לי נעים.
שווה לקנות את המשחק או בתוך חודשיים מתוכנן לצאת משהו חדש?
בינתיים בשביל להרגיע קצת את האישה קניתי לה היום את הסרט "בחורים טובים" , בשביל להראות לה שיש עוד שימושים ל ps3 , ואפילו היא התלהבה מהאיכות ומאיך שרואים ושומעים.
רואים פשוט מדהים סרט בלו ריי , אמנם מחיר של 200 שקל זה מוגזם (גנבים בלוקבסטר) , אבל רואים פשוט מדהים.
אחרי הסרט לחזור ולראות טלויזיה או סרט dvd זה בעיה
בקיצור, אני מתלהב כמו ילד קטן מה ps3
רק המחשבה של לקנות את הפרו אבולושן ולשחק את זה על 42" עושה לי נעים.
שווה לקנות את המשחק או בתוך חודשיים מתוכנן לצאת משהו חדש?
בינתיים בשביל להרגיע קצת את האישה קניתי לה היום את הסרט "בחורים טובים" , בשביל להראות לה שיש עוד שימושים ל ps3 , ואפילו היא התלהבה מהאיכות ומאיך שרואים ושומעים.
רואים פשוט מדהים סרט בלו ריי , אמנם מחיר של 200 שקל זה מוגזם (גנבים בלוקבסטר) , אבל רואים פשוט מדהים.
אחרי הסרט לחזור ולראות טלויזיה או סרט dvd זה בעיה
בקיצור, אני מתלהב כמו ילד קטן מה ps3
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אבא שלי נושק לפנסיה ועדיין נהנה לחטוף ממני טילים ב Ace Combat (סימולטור טיסה ב PS2)
אחרי שהוא עבר ניתוח לפני כמה חודשים ארזתי פלייסטיישן והשארתי אותו אצלו כמה שבועות כדי להנעים את זמן ההחלמה.

אחרי שהוא עבר ניתוח לפני כמה חודשים ארזתי פלייסטיישן והשארתי אותו אצלו כמה שבועות כדי להנעים את זמן ההחלמה.
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בן 31 פלוס קטנטונת ולא שוקל לרגע לנטוש את חווית הגיימינג. יש כל כך מעט דברים מהנים בחיים, אז לוותר על אלו שבאמת עושים לנו טוב?
בת זוג תומכת צריכה להבין שלבן זוגה יש את הפינות הפרטיות שלו ולא חובה במערכת יחסים לשתף את כל תחומי העיניין. כל עוד זמן הפנאי שלך לא בא על חשבון זמן המשפחה יותר מידיי, אני לא רואה שום בעייה.
בת זוג תומכת צריכה להבין שלבן זוגה יש את הפינות הפרטיות שלו ולא חובה במערכת יחסים לשתף את כל תחומי העיניין. כל עוד זמן הפנאי שלך לא בא על חשבון זמן המשפחה יותר מידיי, אני לא רואה שום בעייה.
תודה ורדה...Huber כתב:בן 31 פלוס קטנטונת ולא שוקל לרגע לנטוש את חווית הגיימינג. יש כל כך מעט דברים מהנים בחיים, אז לוותר על אלו שבאמת עושים לנו טוב?
בת זוג תומכת צריכה להבין שלבן זוגה יש את הפינות הפרטיות שלו ולא חובה במערכת יחסים לשתף את כל תחומי העיניין. כל עוד זמן הפנאי שלך לא בא על חשבון זמן המשפחה יותר מידיי, אני לא רואה שום בעייה....
- Huber
- חבר במועדון HT

- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אני בן 35 נשוי+2.
היה לי PS1 ו-PS2, עוד אין PS3 (תינוק בן 3 חודשים) אבל יהיה בחודשים הקרובים.
אישתי גם לא מתה על המשחקים ה-"מוזרים" שאני לפעמים משחק (מכות וכו') אבל אני תמיד מחפש משחקים שנראה לי שימצאו חן בעיניה ואז כשמוצאים זמן (בזמן האחרון אין כ"כ בגלל התינוק החדש) משחקים במשחקים האלו.
משחקי PS2 שמתאימים לנשים:
קודם כל - DDR - קונים 2 שטיחים ומשחקים ביחד - ואז כשבאים חברים/דודים משוויצים קצת ונותנים להם להתנסות - מה שנקרא "משחק לכל המשפחה" - אחד המומלצים ביותר
super puzzle bubble - משחק שבמקורו יפני מעין טטריס עם כדורים - אפילו אמא שלי משחקת בגרסא שלו באינטרנט
Puyo Pop Fever - גם יפני, סגנון דומה
Hot Shot Golf - משחק רגוע, לפי תורות, אפשר לשחק דמות אחת ביחד - פשוט כל אחד עושה "גומה" אחת, ומחליפים לאחר כל (כל אחד עושה 9 מתוך ה-18)
הרעיון הכללי: לא משחקים אלימים, רגועים, גראפיקה פשוטה
ואל תשכחו לתת לה לנצח לפעמים אם זה משחק תחרותי !!!
היה לי PS1 ו-PS2, עוד אין PS3 (תינוק בן 3 חודשים) אבל יהיה בחודשים הקרובים.
אישתי גם לא מתה על המשחקים ה-"מוזרים" שאני לפעמים משחק (מכות וכו') אבל אני תמיד מחפש משחקים שנראה לי שימצאו חן בעיניה ואז כשמוצאים זמן (בזמן האחרון אין כ"כ בגלל התינוק החדש) משחקים במשחקים האלו.
משחקי PS2 שמתאימים לנשים:
קודם כל - DDR - קונים 2 שטיחים ומשחקים ביחד - ואז כשבאים חברים/דודים משוויצים קצת ונותנים להם להתנסות - מה שנקרא "משחק לכל המשפחה" - אחד המומלצים ביותר
super puzzle bubble - משחק שבמקורו יפני מעין טטריס עם כדורים - אפילו אמא שלי משחקת בגרסא שלו באינטרנט
Puyo Pop Fever - גם יפני, סגנון דומה
Hot Shot Golf - משחק רגוע, לפי תורות, אפשר לשחק דמות אחת ביחד - פשוט כל אחד עושה "גומה" אחת, ומחליפים לאחר כל (כל אחד עושה 9 מתוך ה-18)
הרעיון הכללי: לא משחקים אלימים, רגועים, גראפיקה פשוטה
ואל תשכחו לתת לה לנצח לפעמים אם זה משחק תחרותי !!!
- Huber
- חבר במועדון HT

השאלה אם יש משחקים דומים ל PS3?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא יודע, עד היום, המשחק שאישתי הכי התלהבה ממנו ב PS2 היה Burnout Revenge.
אמרנו שכשהPS3 יגיע ניתן את ה2 לאחיה, ואז גילינו שב Burnout Paradise אין אופציה לשני שחקנים באותה קונסולה, אז היא אמרה "טוב, אז כנראה שאחי לא יקבל את ה PS2". חמודה
אמרנו שכשהPS3 יגיע ניתן את ה2 לאחיה, ואז גילינו שב Burnout Paradise אין אופציה לשני שחקנים באותה קונסולה, אז היא אמרה "טוב, אז כנראה שאחי לא יקבל את ה PS2". חמודה