שלום רב לכולם
אם תוכלו בבקשה להסביר לי פעם אחת ולתמיד שאני אבין מה תפקידו של ה PREAMP במערכת
PREAMP
-
mhassan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
PREAMP הוא בעצם קדם מגבר.
לפני שהסיגנל מגיע למגבר כוח הוא עובר הגברה ראשונית (שאותה עושה הPREAMP) .
האיכות של הפראמפ היא קריטית לאיכות הסאונד פשוט 1+1 אם ההגברה הראשונית לא טובה אז הרעשים והעיוותים יוגברו גם
במגבר כוח.
השימוש הנפוץ ביותר של PREAMP במערכת הוא בכניסת הפטיפון בה יש צורך להגביר את הסיגנל שמגיע מראש הפטיפון.
הסיגנל שמגיע משם הוא חלש מאוד ואם לא יוגבר באיכות טובה הצליל יתעוות ויתווסף אליו הרבה רעש.
זהו. בערך...
אני בטוח שהרבה חברה פה יוכלו להוסיף על דברי בצורה יותר מפורטת.
לפני שהסיגנל מגיע למגבר כוח הוא עובר הגברה ראשונית (שאותה עושה הPREAMP) .
האיכות של הפראמפ היא קריטית לאיכות הסאונד פשוט 1+1 אם ההגברה הראשונית לא טובה אז הרעשים והעיוותים יוגברו גם
במגבר כוח.
השימוש הנפוץ ביותר של PREAMP במערכת הוא בכניסת הפטיפון בה יש צורך להגביר את הסיגנל שמגיע מראש הפטיפון.
הסיגנל שמגיע משם הוא חלש מאוד ואם לא יוגבר באיכות טובה הצליל יתעוות ויתווסף אליו הרבה רעש.
זהו. בערך...
אני בטוח שהרבה חברה פה יוכלו להוסיף על דברי בצורה יותר מפורטת.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
-
mhassan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
תודה על התשובה אשמח לעוד הסברים.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
לפי מה שאתה אומר,בשביל לשמוע בפטיפון אין צורך בכניסת PHONO במגבר\רסיבר?המוח כתב: השימוש הנפוץ ביותר של PREAMP במערכת הוא בכניסת הפטיפון בה יש צורך להגביר את הסיגנל שמגיע מראש הפטיפון.
...
אפשר לחבר את הפטיפון ישר אל ה PREAMP ולשמוע?
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
לא אתה לא יכול.amit145 כתב:לפי מה שאתה אומר,בשביל לשמוע בפטיפון אין צורך בכניסת PHONO במגבר\רסיבר?המוח כתב: השימוש הנפוץ ביותר של PREAMP במערכת הוא בכניסת הפטיפון בה יש צורך להגביר את הסיגנל שמגיע מראש הפטיפון.
...
אפשר לחבר את הפטיפון ישר אל ה PREAMP ולשמוע?...
פשוט יש שני הגברות בדרך לרמקולים: הראשונית היא של הPREAMP שמגביר את הסיגנל שמגיע מהפטיפון
הגברה ראשונית.
ההגברה השנייה היא של מגבר הכוח שהוא מגביר את הסיגנל שהוא קיבל מהPREAMP ומוציא אותו לרמקולים.
פשוט עוצמת ההגברה בשני המגברים היא שונה דרמטית והמתחים שונים לכן צריך שני סוגי הגברות שונים.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
אה הא..
עכשיו הכל ברור
עכשיו הכל ברור