Xbox Manager Slams Sony for Every PlayStation 3 Misstep

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73379
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.dailytech.com/Xbox+Manager+S ... e11767.htm

למרות שיש לי PS3 - אני חושב שכמה (לא כולם כמובן) מההצהרות שלו די נכונות, כמו ההבטחה ליישומי רשת יותר נרחבים, אופציה לנגן מולטימדיה מושלם (שדי נהרסת בלי התמיגה ב MKV) ועוד, למרות שחלק מההצהרות שלו די סתמיות במקביל.

תקראו גם את התגובה של האנשים למטה, במיוחד אהבתי את הראשונה - זוהי הסיבה המרכזית בגללה אני היום עם PS3 למרות שנטיתי בהתחלה לכיוון ה XBOX360.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 14/05/2008 14:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
הצטרף: מאי 2008
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מסכים עם התגובה הראשונה.

כל חברה שמרשה לעצמה להוציא מוצר טכנולוגי שמתחמם יותר מדי אין לה זכות קיום בעיני. זו פשוט רשלנות וזלזול בכסף של הלקוחות.

אבל למה אנחנו מצפים? ידוע לכל עולל שמאז ומעולם הייתה זו דרכה של מיקרוסופט להוציא מוצרים עם בעיות ואז לקחת כסף נוסף על תיקון הבעיות. עכשיו הם פשוט שברו שיאים והציאו מוצר שבשלב מסויים פשוט מת, ומכריח את המשתמש לקנות שוב את אותו המוצר בדיוק (אלא אם הוא מוכן לזרוק את אוסף המשחקים שצבר עד עכשיו לפח).

גם אם זה כבר לא קורה בקונסולות החדשות, זה אמור ללמד אנשים לקח על היחס של מיקרוסופט ללקוחות שלהם. או כמו שהפתגם אומר:

Fooled me once, shame on you. Fooled me twice, shame on me.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”