http://www.dailytech.com/Xbox+Manager+S ... e11767.htm
למרות שיש לי PS3 - אני חושב שכמה (לא כולם כמובן) מההצהרות שלו די נכונות, כמו ההבטחה ליישומי רשת יותר נרחבים, אופציה לנגן מולטימדיה מושלם (שדי נהרסת בלי התמיגה ב MKV) ועוד, למרות שחלק מההצהרות שלו די סתמיות במקביל.
תקראו גם את התגובה של האנשים למטה, במיוחד אהבתי את הראשונה - זוהי הסיבה המרכזית בגללה אני היום עם PS3 למרות שנטיתי בהתחלה לכיוון ה XBOX360.
Xbox Manager Slams Sony for Every PlayStation 3 Misstep
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מסכים עם התגובה הראשונה.
כל חברה שמרשה לעצמה להוציא מוצר טכנולוגי שמתחמם יותר מדי אין לה זכות קיום בעיני. זו פשוט רשלנות וזלזול בכסף של הלקוחות.
אבל למה אנחנו מצפים? ידוע לכל עולל שמאז ומעולם הייתה זו דרכה של מיקרוסופט להוציא מוצרים עם בעיות ואז לקחת כסף נוסף על תיקון הבעיות. עכשיו הם פשוט שברו שיאים והציאו מוצר שבשלב מסויים פשוט מת, ומכריח את המשתמש לקנות שוב את אותו המוצר בדיוק (אלא אם הוא מוכן לזרוק את אוסף המשחקים שצבר עד עכשיו לפח).
גם אם זה כבר לא קורה בקונסולות החדשות, זה אמור ללמד אנשים לקח על היחס של מיקרוסופט ללקוחות שלהם. או כמו שהפתגם אומר:
Fooled me once, shame on you. Fooled me twice, shame on me.
כל חברה שמרשה לעצמה להוציא מוצר טכנולוגי שמתחמם יותר מדי אין לה זכות קיום בעיני. זו פשוט רשלנות וזלזול בכסף של הלקוחות.
אבל למה אנחנו מצפים? ידוע לכל עולל שמאז ומעולם הייתה זו דרכה של מיקרוסופט להוציא מוצרים עם בעיות ואז לקחת כסף נוסף על תיקון הבעיות. עכשיו הם פשוט שברו שיאים והציאו מוצר שבשלב מסויים פשוט מת, ומכריח את המשתמש לקנות שוב את אותו המוצר בדיוק (אלא אם הוא מוכן לזרוק את אוסף המשחקים שצבר עד עכשיו לפח).
גם אם זה כבר לא קורה בקונסולות החדשות, זה אמור ללמד אנשים לקח על היחס של מיקרוסופט ללקוחות שלהם. או כמו שהפתגם אומר:
Fooled me once, shame on you. Fooled me twice, shame on me.