ביקור ב-SUPERFI והשוואת PIONEER, SONY ו-SAMSUNG
-
michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היי
רק חשבתי "לאזן קולות" של חובבי פיוניר פה באתר - ביקרתי בחנות אתמול, וראיתי שלושה מסכים אחד ליד השני עם אותו feed - פיוניר 428XD, סוני וסמסונג (לא זוכר דגמים)
אז התמונה של פיוניר פשות הייתה שחורה מדי, הרבה אלמנטים של תמונה פשוט נעלמו, גם צבעים לא משהו, ובנוסף - גם מטשטשת, ממש לא חדה
בסמסונג - מצב היה די דומה (בחצי המחיר!), למרות שתמונה היתה יותר חדה
ובסוני - תמונה הייתי הרבה יותר חדה, יותר balanced, ראיתי יותר פרטים, גם גוונים
פיוניר שמים דגש על השחורים שזה מזכיר לי את INTEL בהתחלה התמקדו על GHZ במקום ריבוי CORE.. שחורים כבר לא בעיה כנראה..
אגב, בדגם 50 אינצ' אני זוכר גם שסמסונג הייתה מאוד קרובה באיכות תמונה, אבל לא הייתה כזאת מטושטשת
רק חשבתי "לאזן קולות" של חובבי פיוניר פה באתר - ביקרתי בחנות אתמול, וראיתי שלושה מסכים אחד ליד השני עם אותו feed - פיוניר 428XD, סוני וסמסונג (לא זוכר דגמים)
אז התמונה של פיוניר פשות הייתה שחורה מדי, הרבה אלמנטים של תמונה פשוט נעלמו, גם צבעים לא משהו, ובנוסף - גם מטשטשת, ממש לא חדה
בסמסונג - מצב היה די דומה (בחצי המחיר!), למרות שתמונה היתה יותר חדה
ובסוני - תמונה הייתי הרבה יותר חדה, יותר balanced, ראיתי יותר פרטים, גם גוונים
פיוניר שמים דגש על השחורים שזה מזכיר לי את INTEL בהתחלה התמקדו על GHZ במקום ריבוי CORE.. שחורים כבר לא בעיה כנראה..
אגב, בדגם 50 אינצ' אני זוכר גם שסמסונג הייתה מאוד קרובה באיכות תמונה, אבל לא הייתה כזאת מטושטשת
-
michael123
- חבר מכור קשה

aloni כתב:גאוני...
זה רחוק מלהיות סקירה של עפר
סתם, התרשמות של צרכן רגיל שהתבונן בשלושת הטלויזיות 20 דקות
ה-feed היה ערוץ MTV
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זו בדיוק הבעיה עם רוב החנויות. כמעט אי אפשר למצוא 2 מסכים שמחוברים לאותו מקור, באותם חיבורים ובכיול דומה. די קל לגרום למסכים להראות טוב או גרוע מאוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
michael123
- חבר מכור קשה

לונדון - חנות SUPERFIDalamber כתב:היכן התרשמת מהמסכים?...
זה אכן אותו feed, יכול להיות שלא כ"כ מכויל המסך..
ויש להם גם LX-508D בחדר נפרד (מחיר 3100 פאונד - די יקר, בינתן שבארה"ב זה בדיוק חצי - 3100 דולר)
-
michael123
- חבר מכור קשה

נכון, אבל זה לא פעם ראשונה שאני רואה את סמסונג ליד פיוניר..Dalamber כתב:בכל אופן, בקשר לפיוניר אני משוכנע שמדובר בכיול לקוי.
זה ידוע שצריך לדעת לכייל את הקורו. כל מה שתארת פשוט לא מתאים למסך הזה....
בארץ גם מוכרים פיוניר במחיר מוגזם.. price/performance לדעתי לא מדבר בעד פיוניר, אפילו אם להתיחס למחירים של חו"ל..
אי אפשר להאשים את החנות שהיא רוצה למכור את סמסונג או סוני - חנות מקצועית מאוד, יש להם הרבה "מבצעים" של פיוניר וגם 2 דגמים בתצוגה
אין ספק שמדובר במחיר מוגזם בארץ וזאת הסיבה העיקרית שאני לא מחזיק אותו בביתי.michael123 כתב:נכון, אבל זה לא פעם ראשונה שאני ראה את סמסונג ליד פיוניר..Dalamber כתב:בכל אופן, בקשר לפיוניר אני משוכנע שמדובר בכיול לקוי.
בארץ גם מוכרים פיוניר במחיר מוגזם.. price/performance לדעתי לא מדבר בעד פיוניר, אפילו אם להתיחס למחירים של חו"ל.....
לא כי אני לא יכול להרשות לעצמי, אלא כיוון שאני חושב שיחס העלות תועלת אינו מיטבי במקרה הזה.
עם זאת, זה לא משנה את העובדה שזה המסך הכי טוב שיצא לי לראות.
-
michael123
- חבר מכור קשה

Dalamber כתב:אין ספק שמדובר במחיר מוגזם בארץ וזאת הסיבה העיקרית שאני לא מחזיק אותו בביתי.michael123 כתב:נכון, אבל זה לא פעם ראשונה שאני ראה את סמסונג ליד פיוניר..Dalamber כתב:בכל אופן, בקשר לפיוניר אני משוכנע שמדובר בכיול לקוי.
בארץ גם מוכרים פיוניר במחיר מוגזם.. price/performance לדעתי לא מדבר בעד פיוניר, אפילו אם להתיחס למחירים של חו"ל.....
לא כי אני לא יכול להרשות לעצמי, אלא כיוון שאני חושב שיחס העלות תועלת אינו מיטבי במקרה הזה.
עם זאת, זה לא משנה את העובדה שזה המסך הכי טוב שיצא לי לראות....
בדיוק
בינואר הייתי דקה לפני הזמנה של LX-508D ב-35 אלף.. פתאום חשבתי שזה לא ממש חכם.. אם אפשר להשיג ביצועים קרובים/זההים בחצי המחיר