איזה רמקול עדיף?
זה נכון ללא ספק, אבל יש הבדלי רמות.yairf כתב:אתה חייב להבין שזה עניין אינדיוידואלי - אני מציע שתשמע את כולם, לפחות שעה כל אחד ותחזור לכאן עם מסקנות ביניים...
אם כל המרוקולים הנ"ל הם אותה רמה פחות או יותר, או שיש במובהק טובים יותר וטובים פחות?
מבחינת סגנונות - כמו שכתבתי בהתחלה - מקלאסי וג'אז ועד דיסקו. כלומר, אני מחפש רמקול בעלה במה טובה, מאוזן, עם באס לא חזק אך מדויק, לא מרוח, הפרדה טובה והעברת קול אנושי טוב ככל הניתן. בקיצור, דרישות רגילות לרמקול שנהנים ממנו (לא רמקול מפציץ עם באסים חזקים).LiorShap כתב:כל רמקול ברשימה יכול להיות טוב מהאחר - תלוי בסט-אפ אליו הוא מחובר , בחדר בו הוא
ינגן , בסגנון מוזיקה של המאזין ובהעדפותיו האישיות מבחינת האופי צליל.
בקיצור , אין תשובה חד משמעית....
אני מעדיף יד שנייה, כדי בפחות כסף לקנות רמקול טוב יותר. מעניין אותי צליל ולא פנסי.
יכול להיות שתמליצו לי רמקולים אחרים שלא ברשימה שצך בלוחות?
תודה מראש לכל המגיבים...
תקציב סביב 2,000 - 2,500 ש"ח ליד שנייה.
הייתי ממליץ לך לנסות tannoy כלשהו ביד שניה. יצא לי לשמוע פעמיים רמקולים שלהם ואישית מאוד אהבתי. מהפעמים היחידות שיצא לי לשמוע אינפיניטי ופולק אודיו המסקנה שלי היא להתרחק.
אני מדבר בצורה כללית ובהחלט מדובר בטעמי האישי שלא בהכרח קולע לטעם שלך.
אני מדבר בצורה כללית ובהחלט מדובר בטעמי האישי שלא בהכרח קולע לטעם שלך.
מנסיון אישי שלי
עם האינפיניטי הללו בדיוק- רמקול טוב לסוגי המוסיקה ששמעתי (כמעט הכל פרט לג"אז...),
יש לו די באס ולא בומי מדי , בה"כ נשמע לאזניי בכל אופן, די טוב.
לך ותקשיב, שרוף שעה מה כבר יכול להיות....
בהצלחה
יש לו די באס ולא בומי מדי , בה"כ נשמע לאזניי בכל אופן, די טוב.
לך ותקשיב, שרוף שעה מה כבר יכול להיות....
בהצלחה
היי כמה מבקשים על האינפיניטי?{בגדול הוא אחלה רמקול}andnaz כתב:איזה רמקול עדיף (כולם מיד שנייה) למוסיקה מכל הסגנונות, מקלאסי וג'אז ועד דיסקו ורוק - לפני שאני הולך לשמוע - תנו כיוון בבקשה:
infinity reference 61 mk II
AE EVO 3
POLK AUDIO B10
TANNOY SATURN 6
תודה מראש לכל תגובה......
לדעתי מבין כולם הTANNOY וה AE רמקולים ברמה טובה!!
בזמנו שמעתי את הAE ומאד התרשמתי ממנו יחסית למחירו.