רכישת רמקולים ומגבר המשך וקניה....
טוב אז אתמול זה קרה רכשתי רמקולים של NISSION מדגם M35 ומגבר של CAMBRIDGE-AUDIO מדגם AZUR 640
אני מודה מודה מודה לכל החברים שעזרו לי בקבלת ההחלטות שסבלו את הנדנודים הבלתי פוסקים שלי, לבעלי החנויות שסבלו את המוסיקה שהשמעתי בחנויות שלהם ואת הנדנודים שלי, לחברה שלי ששמעה את "דיסק הבדיקות" שלי מי יודע כמה פעמים, לשכנים שלי שעומדים לסבול בזמן הקרוב ולאמא ואבא שהביאוני הלום.
התרשמות ראשונית מהמוצרים עוד לפני ששמעתי אותם. (בבית כמובן)
המגבר נראה איכותי מאוד הן באיכות החומרים והן במראה אפילו באריזה השקיעו מאוד.
הרמקולים לעומת זאת נראים כבנויים בצורה חפיפית משהו, איכות החומרים מהם בנוי הרמקול נראית ירודה מאוד אפילו נשבר לי פין אחד שמחזיק את הרשת ותאמינו לי הורדתי אותה בשיא העדינות. בסיסו של אחד הרמקולים אשר מחובר בעזרת 4 ברגים רופף ולא ניתן לקבעו למקום על ידי חיזוק הברגים.
זהו לרגע זה, המשך התרשמות בהמשך אם תרצו כמובן.
אני מודה מודה מודה לכל החברים שעזרו לי בקבלת ההחלטות שסבלו את הנדנודים הבלתי פוסקים שלי, לבעלי החנויות שסבלו את המוסיקה שהשמעתי בחנויות שלהם ואת הנדנודים שלי, לחברה שלי ששמעה את "דיסק הבדיקות" שלי מי יודע כמה פעמים, לשכנים שלי שעומדים לסבול בזמן הקרוב ולאמא ואבא שהביאוני הלום.
התרשמות ראשונית מהמוצרים עוד לפני ששמעתי אותם. (בבית כמובן)
המגבר נראה איכותי מאוד הן באיכות החומרים והן במראה אפילו באריזה השקיעו מאוד.
הרמקולים לעומת זאת נראים כבנויים בצורה חפיפית משהו, איכות החומרים מהם בנוי הרמקול נראית ירודה מאוד אפילו נשבר לי פין אחד שמחזיק את הרשת ותאמינו לי הורדתי אותה בשיא העדינות. בסיסו של אחד הרמקולים אשר מחובר בעזרת 4 ברגים רופף ולא ניתן לקבעו למקום על ידי חיזוק הברגים.
זהו לרגע זה, המשך התרשמות בהמשך אם תרצו כמובן.
צחי ניצני
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודם כל תתחדש!
בקשר לרמקולים אם הם חדשים, אתה יכול להחזיר\להחליף אותם.
ככל שיעבור יותר זמן יהיה לך יותר קשה.
בקשר לרמקולים אם הם חדשים, אתה יכול להחזיר\להחליף אותם.
ככל שיעבור יותר זמן יהיה לך יותר קשה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462