ייעוץ לגבי אוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
mazda_speed פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

שלום לכולם , אני חדש כאן ואני ממש אוהב מוסיקה והכי חשוב לי שאני אשמע איכותי .
במקצועי אני מתקין מערכות סאונד לרכב ושמיעה לא איכותית מאוד מפריעה לי , ולא מזמן רכשתי לי נגן MP3 של SANDISK מדגם SANSA CLIP , האוזניות שמגיעות איתו נחמדות ולא יותר , קראתי הרבה על סוגי אוזניות אם טווחי תדרים דיי טובים וקבלתי המלצות חמות מאוד לאוזניות של SENNHEISER דגם CX500 .
רציתי לדעת את דעתכם על השילוב של האוזניות הללו עם הנגן שייש לי ובכלל מה דעתכם על הדגם הזה של האוזניות .
חשוב לי לציין , עצמת ווליום קצת פחות חשובה אבל רצוי שתהיה , חשוב לי יותר האיכות סאונד !
תודה , צחי !

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

אם אתה רוצה זנהייזר הייתי הולך על הCX95 , תקח בחשבון שהם די בהירות

mazda_speed פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

צבע לא ממש מעניין אותי , מה שכן בדקתי את האופציה שלהן כבר אבל אני חושב שזה כבר יותר מידי ולכן המתקדתי דווקא בדגם הזה CX500 .

MoAv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

mazda_speed כתב:צבע לא ממש מעניין אותי , מה שכן בדקתי את האופציה שלהן כבר אבל אני חושב שזה כבר יותר מידי ולכן המתקדתי דווקא בדגם הזה CX500 .
...
אין דבר כזה יותר מדיי, יש מעט מדיי.
בהירות בגוון הצליל, לא צבע האוזנייה, פה זה לא פורום אוזניות אופנה ורוב האוזניות מכוערות להפליא :o

dolvy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

אני לא יודע הרבה לגבי דגמים של סנייזר אבל יש כמה דברים שאני יכול להגיד לך ששמעתי באוזניות סנייזר של חבר יש להם סאונד נקי וברור אבל לא חזק במיוחד. אני לא יכול להגיד לך לגבי הדגם הספציפי כי אני לא מכיר.
יש לי אוזניות להמליץ לך עליהן דגם k26p של AKG החברה לא מוכרת במיוחד אבל אני מאוד מרוצה מהאוזניות האלו, עוצמה גבוהה גם במגברים לא ממש חזקים של mp3 בס עוצמתי ביותר יחסית לאוזניות האיכות של הצליל נקייה מאוד כמובן שבגלל הבס האיכות קצת יורדת אבל אין ספק שהן שוות כל שקל ויש אוזניות יותר יקרות מהן שלא מגיעות לקרסוליים של האוזניות האלה. אם אתה מחפש אוזניות איכותיות במחיר זול של 230 ש"ח (היום זה יותר זול קניתי לפני שנה בערך) אלו אוזניות מצויינות.
נ.ב.
האוזניות האלו נוסו בכל תחום אפשרי כמעט על ידי:
סרטים, משחקי מחשב, מוסיקה (מכל הסוגים) והן אטומות בצורה מעולה ברגע שתשמיע מוסיקה ותהיה בכביש איילון לא תשמע כלום מהמתרח בכביש.
יש עוד דגם שלהן נראה לי שזה המחודש k414p אבל אני לא יוע לגביו לא ניסיתי.
בכל מקרה אני מקווה שתהנה ממה שתקנה.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479886

לא הגבתי שם אפילו פעם אחת.. תראה את התגובות ותיווכח.. ממליץ בחום.

TheWall
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

אוקיי תודה...
יש לי שאלה?
איפה יש חנות גדולה עם מבחר גדול של אוזניות טובות שבה אני יכול לשמוע את האוזניות, באזור המרכז?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

יש חנות של אבי יפה בי-ם , אני לא מכיר במרכז , אבל אוזניות INEAR לא נותנים לשמוע בארץ

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219

שליחה

truejoker כתב:יש חנות של אבי יפה בי-ם , אני לא מכיר במרכז , אבל אוזניות INEAR לא נותנים לשמוע בארץ
...
בקילומבו ובכלי זמר בתל אביב נותנים

TheWall
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

truejoker כתב:יש חנות של אבי יפה בי-ם , אני לא מכיר במרכז , אבל אוזניות INEAR לא נותנים לשמוע בארץ
...
מה זה אוזניות INEAR??

TheWall
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

TheWall כתב:
...
מה זה אוזניות INEAR??
...
הבנתי זה אוזניות שנכנסות לתוך האוזן, טיפות קיצר...

Chikolad
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

dolvy, אתה נוהג באיילון עם אזניות? :?

dolvy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

Chikolad כתב:dolvy, אתה נוהג באיילון עם אזניות? :?
...
עדיין אין לי רישיון אבל הייתי שם במקרה עם האוזניות כשאבא שלי נהג עם חלון פתוח ובדקתי עד כמה האוזניות אטימות.. והן מספיק אטימות..

אני צעיר ואולי קצת טיפש.. אבל לא מספיק בשביל לנהוג באיילון עם אוזניות. :wink:

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”