סטרימר VS מחשב סלוני HTPC
שלום,
אני מעוניין לרכוש נגן מדיה לסלון לטלווזיה פלאזמה 42'' HD READY לצורך צפייה בסרטים HD , DVD, DVD-RIP ושמיעת מוזיקה בלבד.
אני מתלבט בין המחשב סלוני פשוט על בסיס GA-MA78GM של AMD (כ.קול ו-כ. מסך און בורד) לבין סטרימר איכותי כמו HMR-700A או Dvico 6500 או שבכלל ללכת על משהו זול כמו פופקורן .
חשוב לי מאוד איכות הסאונד (הנגן יהיה מחובר לרסיבר ) , איכות הצפיה ב-HDDVDRip
, DVD-RIP ו-DVD
התקציב הוא בסביבות [2.5K [+-500
מה עדיף?
מה היתרנות והחיסרונות של HTPC בהשוואה לסטרימר (אם נתייחס למחשב סלוני אך ורק בתור נגן מולטימדיה ?
האם שווה להשקיע עוד 2K הבדל במחיר בין HTPC או Dvico 6500 לבין פופקורן ?
תודה מראש
אני מעוניין לרכוש נגן מדיה לסלון לטלווזיה פלאזמה 42'' HD READY לצורך צפייה בסרטים HD , DVD, DVD-RIP ושמיעת מוזיקה בלבד.
אני מתלבט בין המחשב סלוני פשוט על בסיס GA-MA78GM של AMD (כ.קול ו-כ. מסך און בורד) לבין סטרימר איכותי כמו HMR-700A או Dvico 6500 או שבכלל ללכת על משהו זול כמו פופקורן .
חשוב לי מאוד איכות הסאונד (הנגן יהיה מחובר לרסיבר ) , איכות הצפיה ב-HDDVDRip
, DVD-RIP ו-DVD
התקציב הוא בסביבות [2.5K [+-500
מה עדיף?
מה היתרנות והחיסרונות של HTPC בהשוואה לסטרימר (אם נתייחס למחשב סלוני אך ורק בתור נגן מולטימדיה ?
האם שווה להשקיע עוד 2K הבדל במחיר בין HTPC או Dvico 6500 לבין פופקורן ?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל, הוצא מיד מהמשוואה את ה-HMR-700A, כי הוא בכלל לא HD.
לא ניכנס לרשימה המלאה של היתרונות מול החסרונות, אולם אם אתה מעוניין לנגן מדיות DVD מקוריות (לא פרוצות) עדיף לך ללכת על HTPC, כי הסטרימרים מגיעים ללא כונן DVD. אם אתה רק מעוניין לנגן חומר מאוחסן כולל כל הסוגים, סטרימר יותר יתאים לך.
לגבי מה עדיף, 6500 או פופקורן, בקרוב מאוד תהיה ביקורת גם על ה-6500 ונוכל כולנו לקרוא ולראות מהם בדיוק היתרונות שנקבל אם נשלם פי 3 מאשר על הפופקורן.
ישנו גם האח החדש לפופקורן, ה-Egreat, שקיבלנו הצצה ראשונית אליו והוא נראה מאוד מבטיח.
לא ניכנס לרשימה המלאה של היתרונות מול החסרונות, אולם אם אתה מעוניין לנגן מדיות DVD מקוריות (לא פרוצות) עדיף לך ללכת על HTPC, כי הסטרימרים מגיעים ללא כונן DVD. אם אתה רק מעוניין לנגן חומר מאוחסן כולל כל הסוגים, סטרימר יותר יתאים לך.
לגבי מה עדיף, 6500 או פופקורן, בקרוב מאוד תהיה ביקורת גם על ה-6500 ונוכל כולנו לקרוא ולראות מהם בדיוק היתרונות שנקבל אם נשלם פי 3 מאשר על הפופקורן.
ישנו גם האח החדש לפופקורן, ה-Egreat, שקיבלנו הצצה ראשונית אליו והוא נראה מאוד מבטיח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies, תודה לך על התגובה! עזרת לי מאוד!!!
מחכה בקוצר רוחלגבי מה עדיף, 6500 או פופקורן, בקרוב מאוד תהיה ביקורת גם על ה-6500 ונוכל כולנו לקרוא ולראות מהם בדיוק היתרונות שנקבל אם נשלם פי 3 מאשר על הפופקורן....
יש לי כונן DVD חיצוני עם USB . האם הסטרימר כן יודע לעבוד עם דיסק DVD החיצוני ?אולם אם אתה מעוניין לנגן מדיות DVD מקוריות (לא פרוצות) עדיף לך ללכת על HTPC,...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על הפופקורן נאמר בביקורת של זיו שהוא יודע לנגן רק מדיות DVD ללא הגנת זכויות יוצרים בכונן DVD חיצוני. לא ברור מה קורה לגבי ה-6500, כי יש לו אותו צ'יפסט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כונן USB חיצוני יעבוד רק עם כותרי DVD חסרי הגנת CSS.
במידה וקיים מחשב ברשת עם כונן DVD, ניתן לבצע לו Mount ואז לגשת אליו דרך כל מזרימדיה, גם כאן מגבלת ה CSS קיימת.
במידה וקיים מחשב ברשת עם כונן DVD, ניתן לבצע לו Mount ואז לגשת אליו דרך כל מזרימדיה, גם כאן מגבלת ה CSS קיימת.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם תתקין את AnyDVD על המחשב, כל DVD שתכניס יראה כאילו הוא ללא הגנה, ותוכל לנגן אותו ע"י sharing של הכונן למזרים המדיה.
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35095
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בדקת את זה?jpost כתב:אם תתקין את AnyDVD על המחשב, כל DVD שתכניס יראה כאילו הוא ללא הגנה, ותוכל לנגן אותו ע"י sharing של הכונן למזרים המדיה.
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html...
הרי ANYDVD רץ על המחשב עצמו, המזרימדיה לא יודע מזה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ניסיתי לעשות את הטריק הזה פעם. זה לא אמין, הרבה פעמים הסרט נתקע באמצע. רק ריפ של ה DVD לדיסק עבד בצורה אמינה.ziv_r כתב:כונן USB חיצוני יעבוד רק עם כותרי DVD חסרי הגנת CSS.
במידה וקיים מחשב ברשת עם כונן DVD, ניתן לבצע לו Mount ואז לגשת אליו דרך כל מזרימדיה, גם כאן מגבלת ה CSS קיימת....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אבל יש גם כאלה שיש להם גם HTPC וגם מזרימדיה. לגבי לפחות אלו הם מוצרים משלימים כי אני משתמש בו לגיבוי המדיות ולארכיב, להדגמות, כי הרבה יותר קל לטלטל מזרימדיה מ HTPC שאצלי לפחות שוקל מספיק כדי לגרום לי לתפיסת הגב, וגם טוב שיהיה משהו "נייטראלי" וחסין בפני התעסקויות בבית.MartinHSabag כתב:אני מציע, אחת ולתמיד, לעשות מאמר עם טיעונים בעד ונגד (ziv_r VS droren למשל...) סטרימר נגד HTPC.
זה נושא שחוזר על עצמו דיי הרבה, לא?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אבל רוב האנשים מעדיפים לדבוק בפתרון בודד, לא תמצא הרבה אנשים שיש להם בסלון גם מזרימדיה וגם HTPC.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נכון, אתה צודק. עכשיו אני מרגיש מה זה חריג....
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
גם סרטי HD DVD?jpost כתב:אם תתקין את AnyDVD על המחשב, כל DVD שתכניס יראה כאילו הוא ללא הגנה, ותוכל לנגן אותו ע"י sharing של הכונן למזרים המדיה.
http://www.slysoft.com/en/anydvd.html...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני תומך בגישה של CatSkinner, ובעד לערבב. אני, למשל, שוקל לרכוש עבור חדר השינה סטרימר קטן וחמוד שינגן חומר מה-HTPC שבסלון.
כרגע אני עדיין על הגדר בגלל חוסר תמיכה גורף בכל הסטרימרים בקבצי dvr-ms ובקבצים שסטרים האודיו שלהם מקודד ב-44.1 קילו-הרץ. יצרני הסטרימרים צריכים להבין שזה צורך די בסיסי וחיוני אצל נתח השוק של משתמשי המדיה סנטר שרוצים לשלב את המוצרים שלהם כעזרים משלימים בבית.
כרגע אני עדיין על הגדר בגלל חוסר תמיכה גורף בכל הסטרימרים בקבצי dvr-ms ובקבצים שסטרים האודיו שלהם מקודד ב-44.1 קילו-הרץ. יצרני הסטרימרים צריכים להבין שזה צורך די בסיסי וחיוני אצל נתח השוק של משתמשי המדיה סנטר שרוצים לשלב את המוצרים שלהם כעזרים משלימים בבית.