אני משחק בסוני3 בcod4 online ואני רוצה לקינות מיקרופון מתאים
הממ, אולי יעניין אותך לקנות את Warhawk, גם משחק מגניב וגם אתה מקבל Bluetooth Headset עם אוזניות ומיקרופון (לדעתי אם תקנה רק מיקרופון אז הרעש מהרמקולים יפריע מאוד אבל ייתכן שאני טועה).
אני חושב שבעקרון כמעט כל Headset שמתחבר ב-USB או Bluetooth אמור להתאים ולעבוד מצוין. כמובן שכמו כל דבר תוכל למצוא משהו מעפן ב-100 ש"ח ותוכל גם להשקיע יותר
אני חושב שבעקרון כמעט כל Headset שמתחבר ב-USB או Bluetooth אמור להתאים ולעבוד מצוין. כמובן שכמו כל דבר תוכל למצוא משהו מעפן ב-100 ש"ח ותוכל גם להשקיע יותר
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בכל חנות שמוכרת מוצרים לסלולרי. זאת אזניית בלוטות' רגילה. אם יש לך אחת לטלפון, אתה יכול להשתמש בה גם לPS3.
כמובן שאפשר להשקיע באזניות יותר משוכללות ושוות, וכנראה שזה אפילו עדיף מבחינת הסאונד, אלא אם אפשר לעשות שהסאונד יגיע מהרמקולים והדיבורים מהאזניה (אין לי מושג, לא שיחקתי במשחקים שמאפשרים את זה בינתיים), אבל בעיקרון - גם האזניה הכי פשוטה במאה שקל תספיק.
כמובן שאפשר להשקיע באזניות יותר משוכללות ושוות, וכנראה שזה אפילו עדיף מבחינת הסאונד, אלא אם אפשר לעשות שהסאונד יגיע מהרמקולים והדיבורים מהאזניה (אין לי מושג, לא שיחקתי במשחקים שמאפשרים את זה בינתיים), אבל בעיקרון - גם האזניה הכי פשוטה במאה שקל תספיק.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
לא כל אוזניה תעשה את העבודה היטב, נא לא להטעות את הבחור. מקריאה בפורום ברשת (תכנסו לפורום של תפוז למשל ותראו שיש המון תלונות על כל מיני אוזניות, מוטורולה למשל) תגלו שיש לא מעט אוזניות שלא ממש מתפקדות היטב עם ה PS3.
יש לך 4 אופציות:
1. להשתמש באוזנייה שכבר יש לך ולקוות שהיא תעבוד היטב.
2. לרכוש את המשחק Warhawk בגירסת הבאנדל שמגיעה עם אוזניה שלפי מה שכותבים ברשת עושה את העבודה.
3. לרכוש את המצלמת רשת של ה PS3 בה יש מיקרופון מובנה ששוב, לפי הדיווחים ברשת עושה את העבודה.
4. לחכות לעיצה ממישהו שכבר רכש אוזניה ייעודית ולרכוש מוצר דומה המידה והוא ממליץ.
יש לך 4 אופציות:
1. להשתמש באוזנייה שכבר יש לך ולקוות שהיא תעבוד היטב.
2. לרכוש את המשחק Warhawk בגירסת הבאנדל שמגיעה עם אוזניה שלפי מה שכותבים ברשת עושה את העבודה.
3. לרכוש את המצלמת רשת של ה PS3 בה יש מיקרופון מובנה ששוב, לפי הדיווחים ברשת עושה את העבודה.
4. לחכות לעיצה ממישהו שכבר רכש אוזניה ייעודית ולרכוש מוצר דומה המידה והוא ממליץ.
לא כל דגמי ה-XBOX 360 מגיעים עם אוזניה ומיקרופון.
ודווקא נהפוך הוא - סוני מגדילה לעשות ולא מכריחה אותך להשתמש בציוד מסוים, אלא נותנת לך אפשרות לקנות כמעט כל Headset שבא לך. בדיוק כמו שמיקרוסופט מכריחה אותך לקנות כונן קשיח של מיקרוסופט אם נגמר לך המקום, בעוד ש-PS3 מאפשר לך להתקין כל כונן קשיח שהוא (כל עוד הוא 2.5" SATA כמובן).
ודווקא נהפוך הוא - סוני מגדילה לעשות ולא מכריחה אותך להשתמש בציוד מסוים, אלא נותנת לך אפשרות לקנות כמעט כל Headset שבא לך. בדיוק כמו שמיקרוסופט מכריחה אותך לקנות כונן קשיח של מיקרוסופט אם נגמר לך המקום, בעוד ש-PS3 מאפשר לך להתקין כל כונן קשיח שהוא (כל עוד הוא 2.5" SATA כמובן).
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=318918roy1234 כתב:תנו לי קישור של אוזניית בלוטוס טובה למכירה {לא משנה המחיר}.....
"Sony HBH IV835 - Works "great", no re-registration/pairing issue"
http://www.avforums.com/forums/showthre ... ht=headset
אני חושב שבמסך של רשימת השחקנים שאתה מקבל כשאתה לוחץ SELECT אתה יכול להשתיק שחקן על ידי לחיצה על X עליו ברשימה.RedHead כתב:איך משתיקים את כל הקשקשת ברשת במשחק ב-COD4 ?
אני שומע את כולם "מצרצרים" ברמקולים (לא מבינים מילה)
וזה רק מפריע....
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
תודה, אבל זה מאלץ "להשתיק" את כולם בכל משחק מחדש.Spook כתב:אני חושב שבמסך של רשימת השחקנים שאתה מקבל כשאתה לוחץ SELECT אתה יכול להשתיק שחקן על ידי לחיצה על X עליו ברשימה.RedHead כתב:איך משתיקים את כל הקשקשת ברשת במשחק ב-COD4 ?
אני שומע את כולם "מצרצרים" ברמקולים (לא מבינים מילה)
וזה רק מפריע.......
יש דרך לעשות את זה באופן קבוע ?
הג'ינג'י