שלום, כמה שאלות על מחשב HTPC...וגם בחירה בין LCD32
1. איזו איכות טובה יותר לLCD32 הדגם של סאמסונג LA32R81B או הדגם של אלגי 32lb9r כאמור באלגי זול בכ300 ש"ח ... הLCD יהיה מחובר למחשב HTPC עם כרטיס טלוויזיה PVR150....
2.איך אני מקנפג את השלט שבא לי עם הPVR150 ? (במדיה פורטל)
הלינק שיש להם באתר של מדיה פורטל לא עובד אז אם למישהוא יש עוד לינק או דרך להביא לי את הקינפוג....
3.איזו איכות טובה יותר? שאני מחבר את הממיר של HOT ישר לLCD או שאני יחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה ומהכרטיס לLCD ?
תודה רבה לעוזרים...
2.איך אני מקנפג את השלט שבא לי עם הPVR150 ? (במדיה פורטל)
הלינק שיש להם באתר של מדיה פורטל לא עובד אז אם למישהוא יש עוד לינק או דרך להביא לי את הקינפוג....
3.איזו איכות טובה יותר? שאני מחבר את הממיר של HOT ישר לLCD או שאני יחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה ומהכרטיס לLCD ?
תודה רבה לעוזרים...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. אני הייתי הולך על הסמסונג.
3. בחיבור ישיר של הממיר לטלוויזיה תקבל איכות טובה קצת יותר. אתה יכול לחבר גם וגם במקביל - בחיבור הישיר תשתמש לצורך צפייה, ובחיבור למחשב תשתמש להקלטות.
3. בחיבור ישיר של הממיר לטלוויזיה תקבל איכות טובה קצת יותר. אתה יכול לחבר גם וגם במקביל - בחיבור הישיר תשתמש לצורך צפייה, ובחיבור למחשב תשתמש להקלטות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:1. אני הייתי הולך על הסמסונג.
3. בחיבור ישיר של הממיר לטלוויזיה תקבל איכות טובה קצת יותר. אתה יכול לחבר גם וגם במקביל - בחיבור הישיר תשתמש לצורך צפייה, ובחיבור למחשב תשתמש להקלטות....
איך אני מפצל את החיבור ל2? וזה לא יוריד לי מהאיכות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בד"כ יש לממירים כמה יציאות, למשל RCA וסקארט, או אפילו 2 סקארטים. ואם אין, אפשר לשים מפצלים. הירידה באיכות, אם בכלל, זניחה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

החיבורים DVI ו-HDMI הם בעלי איכות זהה לחלוטין.