טלוויזיה חדשה - בעיה בתצוגה (עיוות)
שלום רב,
קיבלתי היום טלוויזיה חדשה (פיליפס 29PT3323) ועל אף שהתמונה נהדרת, אני מבחין שבכל הצד הימני ישנו עיוות קל של התמונה כלפי מטה. ניסיתי מכמה מקורות ונשאר אותו הדבר.
לפני שאני קורא לטכנאי - רציתי לבקש להבין קצת יותר מה זה יכול להיות.
אני מצרף תמונה של התצוגה - העיוות שניתן לראות לא נוצר מהמצלמה - זו התצוגה.
הרבה תודה מראש!
קיבלתי היום טלוויזיה חדשה (פיליפס 29PT3323) ועל אף שהתמונה נהדרת, אני מבחין שבכל הצד הימני ישנו עיוות קל של התמונה כלפי מטה. ניסיתי מכמה מקורות ונשאר אותו הדבר.
לפני שאני קורא לטכנאי - רציתי לבקש להבין קצת יותר מה זה יכול להיות.
אני מצרף תמונה של התצוגה - העיוות שניתן לראות לא נוצר מהמצלמה - זו התצוגה.
הרבה תודה מראש!
-
- עיוות בתמונה
נערך לאחרונה על ידי idobi ב 02/11/2005 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לפעמים סוג החיבור שבו משתמים גורם לעיוות
כלומר אצלי בTV שמתי לב שכאשר אני מחבר בSCART RGB חלק מהתמונה בצד שמאל נעלמת לי ורק בחיבור הזה אבל זה זניח תנסה חיבור אחר
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
זה דורש טכנאי - זה צריך להיות כיול די פשוט אם הטלויזיה תקינה (אפשרות נוספת היא שאחד הסלילים לא עומד ישר וזה כבר בעיה יותר רצינית).
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
הי, היום אחה"צ אני אמור לקבל את הטלויזיה הזו
קניתי בעקבות המלצה של מולי.
מקווה שאין בעיה אינרנטית בדגם
, מניח שלא בעקבות ההמלצה שקיבלתי....
אבל מה שמוזר שתמונת המסך נראית מאוד קעורה ?
האם זו בעיה בצילום ?
המסך אמור להבנתי להיות שטוח, ובתמונה זה נראה כמו טלויזיה בת 20
מקווה שאין בעיה אינרנטית בדגם
אבל מה שמוזר שתמונת המסך נראית מאוד קעורה ?
האם זו בעיה בצילום ?
המסך אמור להבנתי להיות שטוח, ובתמונה זה נראה כמו טלויזיה בת 20
אל תדאג (ותתחדש!). אני מאמין שזו בעיה ספציפית בטלוויזיה שלי (יש לי את המזל הזה עם כל מוצר אלקטרוני שאני רוכש).
לגבי הקעירות - זה רק נראה כך בצילום ובגלל העיוות המעצבן בצידו הימני של המסך. המסך לגמרי שטוח.
אלקטרה הבטיחו שישלחו טכנאי - רק ביום ראשון
מקווה שזו הבעיה הפשוטה שעפר ציין והכול יבוא על מקומו בשלום.
לגבי הקעירות - זה רק נראה כך בצילום ובגלל העיוות המעצבן בצידו הימני של המסך. המסך לגמרי שטוח.
אלקטרה הבטיחו שישלחו טכנאי - רק ביום ראשון
מקווה שזו הבעיה הפשוטה שעפר ציין והכול יבוא על מקומו בשלום.
- boazj
- חבר ותיק

עוד לא הגיע :evil:
מולי קצת הגזים.
מקווה שהיום.
אעדכן.
מקווה שהיום.
אעדכן.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
vivid, אתה יכול לסדר את זה בהנחה ויש לך "יס" בתוך הגדרות מתקדמוות-הגדרות scart.
המשך ההשתלשלות:
הגיע טכנאי של אלקטרה, הסתכל...ואמר שאין מה לעשות. ההסבר שלו הוא שבארץ הייצור סין יש שדה מגנטי אחר ושם התמונה ישרה וכאן שדה מגנטי שונה והתמונה עקומה. לטענתו הוא רואה את זה כל הזמן.
שאלתי אותו - מה עם תפריט טכנאים - הוא אמר ששם רק אפשר לשנות רוחב ואורך של תמונה ולא עיוות שכזה.
אמר שידבר עם הבוס שלו...אבל שאין מה לעשות.
נראה לי שיהיה עליי להחזיר את אטלוויזיה בלית ברירה.
מעצבן!
הגיע טכנאי של אלקטרה, הסתכל...ואמר שאין מה לעשות. ההסבר שלו הוא שבארץ הייצור סין יש שדה מגנטי אחר ושם התמונה ישרה וכאן שדה מגנטי שונה והתמונה עקומה. לטענתו הוא רואה את זה כל הזמן.
שאלתי אותו - מה עם תפריט טכנאים - הוא אמר ששם רק אפשר לשנות רוחב ואורך של תמונה ולא עיוות שכזה.
אמר שידבר עם הבוס שלו...אבל שאין מה לעשות.
נראה לי שיהיה עליי להחזיר את אטלוויזיה בלית ברירה.
מעצבן!
- oferlaor
- מנהל

idobi,
עצוב מאוד. תגיד לו שהשדה המגנטי בראש שלו אחר והמח שלו עקום...
בשום אופן אל תקבל את זה כמובן מאילך - אם הם לא יכולים לתקן את תופעת ה-PIN CUSHION (זה השם המקצועי של הבעיה) אז בפירוש תחזיר את המסך ותדרוש החלף או את כספך בחזרה.
האם זו היתה רכישה דרך האינטרנט?
עצוב מאוד. תגיד לו שהשדה המגנטי בראש שלו אחר והמח שלו עקום...
בשום אופן אל תקבל את זה כמובן מאילך - אם הם לא יכולים לתקן את תופעת ה-PIN CUSHION (זה השם המקצועי של הבעיה) אז בפירוש תחזיר את המסך ותדרוש החלף או את כספך בחזרה.
האם זו היתה רכישה דרך האינטרנט?
- boazj
- חבר ותיק

idobi אתה מוזמן אלי. הוד השרון.
ד"א מה שמך ?
אותה טלויזיה הגיעה כפי שדיברנו שבוע שעבר, ולדעתי אין שום בעיה, למרות שאני רחוק מלהיות וידאופיל.
הבעיה היחידה שנתקלתי אצלי היא שלמשל במשחק כדור-סל ביום חמישי היה קטע בתמונה שהתמונה רטטה, היתה מאד (מאד) לא יציבה. נראה לי שזה קורה באזורים שיש הרבה קווים אופקיים. (זה קרה באזור של השלטים של שולי המגרש) קרה גם ב DVD כשמישהו לבש מכנסיים עם פסים לרוחב.
זו בעיה של כל הטלויזיות ? קשור להבדלים בין 50 HZ ל100HZ (שלי 50)?
בכל מקרה התוצאה אצלי היא "וואו".
אבל כמו שעברתי מרמקולים של 160$ ל 2500$ , גם כאן עברתי מטלויזיה בת 30 עם 21" לטלויזיה חדישה עם 29". ואפילו לראשונה קניתי DVD !
בקיצור עולם חדש. פעם ראשונה שמתחשק לי לראות סרטים וטלויזה בבית.
עכשיו גם מסקרן אותי מה נותנות בכלל טלויזיות יותר טובות.....
חדשות ישנות בטח לרבים פה, ש 29" נראה להם כמו גודל מתאים יותר לחדר שינה
בכל מקרה, סדר העדיפויות שלי לא השתנה, ואני לא רואה עוד הוצאות בכיוון עוד מספר שנים. התקציב לשידרוגים גם של המערכת וגם של הטלויזיה/ DVD מוצה להרבה שנים
אותה טלויזיה הגיעה כפי שדיברנו שבוע שעבר, ולדעתי אין שום בעיה, למרות שאני רחוק מלהיות וידאופיל.
הבעיה היחידה שנתקלתי אצלי היא שלמשל במשחק כדור-סל ביום חמישי היה קטע בתמונה שהתמונה רטטה, היתה מאד (מאד) לא יציבה. נראה לי שזה קורה באזורים שיש הרבה קווים אופקיים. (זה קרה באזור של השלטים של שולי המגרש) קרה גם ב DVD כשמישהו לבש מכנסיים עם פסים לרוחב.
זו בעיה של כל הטלויזיות ? קשור להבדלים בין 50 HZ ל100HZ (שלי 50)?
בכל מקרה התוצאה אצלי היא "וואו".
אבל כמו שעברתי מרמקולים של 160$ ל 2500$ , גם כאן עברתי מטלויזיה בת 30 עם 21" לטלויזיה חדישה עם 29". ואפילו לראשונה קניתי DVD !
בקיצור עולם חדש. פעם ראשונה שמתחשק לי לראות סרטים וטלויזה בבית.
עכשיו גם מסקרן אותי מה נותנות בכלל טלויזיות יותר טובות.....
חדשות ישנות בטח לרבים פה, ש 29" נראה להם כמו גודל מתאים יותר לחדר שינה
בכל מקרה, סדר העדיפויות שלי לא השתנה, ואני לא רואה עוד הוצאות בכיוון עוד מספר שנים. התקציב לשידרוגים גם של המערכת וגם של הטלויזיה/ DVD מוצה להרבה שנים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

בועז,
לפי התמונה שהוא סיפק, לפחות, מדובר בהחלט בבעיה מקומית במסך שלו.
לפי התמונה שהוא סיפק, לפחות, מדובר בהחלט בבעיה מקומית במסך שלו.
- boazj
- חבר ותיק

מה זאת אומרת מה אני אגיד...
בדיוק כמו שני היהודים שהגיעו לאוסטרליה וראו פעם ראשונה בחיים קנגרו :
" אין כזה דבר "
האמת שראיתי כבר הדגמה מדהימה של מקרן HD אצל יאיר תמם. גם מערכת הסאונד היתה "לא רעה".
בכל מקרה, התחושה שזה אצלך בבית שונה.
וכן, אני יודע שיש רמקולים הרבה יותר טובים משלי, וכנראה גם טלויזיות. אולי אפילו האוטו שלי לא הכי טוב בעולם כמו שאני חושב.
אבל למדתי שני דברים בחיי הקצרים :
1) לדעת את העדיפויות שלך, ומה ריאלי מבחינתך - למשל אני כנראה תמיד אשמע מערכת ביחס של 1:10 מול טלויזיה, ולכן התקציבים כדאי שיתחלקו באופן מתאים, גם אם אני דואג לאשתי ולילדים
חוץ מזה בכסף שאני מוציא על חינוך הילדים (ללא הצלחה) בשנה, היה לי כבר רובי בבית. אבל זה סיפור לקפה ועוגה.
2) להיות מרוצה ולהנות ממה שאני קונה. והיום קניתי (פעם ראשונה) טלויזיה ו DVD, וזה עושה אותי מבסוט!.
" אין כזה דבר "
האמת שראיתי כבר הדגמה מדהימה של מקרן HD אצל יאיר תמם. גם מערכת הסאונד היתה "לא רעה".
בכל מקרה, התחושה שזה אצלך בבית שונה.
וכן, אני יודע שיש רמקולים הרבה יותר טובים משלי, וכנראה גם טלויזיות. אולי אפילו האוטו שלי לא הכי טוב בעולם כמו שאני חושב.
אבל למדתי שני דברים בחיי הקצרים :
1) לדעת את העדיפויות שלך, ומה ריאלי מבחינתך - למשל אני כנראה תמיד אשמע מערכת ביחס של 1:10 מול טלויזיה, ולכן התקציבים כדאי שיתחלקו באופן מתאים, גם אם אני דואג לאשתי ולילדים
2) להיות מרוצה ולהנות ממה שאני קונה. והיום קניתי (פעם ראשונה) טלויזיה ו DVD, וזה עושה אותי מבסוט!.
עפר, תודה על התנחומים והמידע - נראה מה "הבוס" יגיד...אם לא יימצא פתרון מהיר הטלוויזיה תוחזר לאלתר.
רכשתי דרך סקאל שידועים בשירותי התיווך האנמיים שלהם (וזה בעדינות) כך שאני נשאר לבדי במערכה מול אלקטרה.
boazj - שמי עידו.
שמח לשמוע שאצלך אין את בעית ה"עקמומיות"...
נ.ב:
מישהו מכיר במקרה את הדרך להיכנס לתפריט הטכנאים הנסתר בפיליפס - אולי אצליח לכוון את זה לבד (?)
רכשתי דרך סקאל שידועים בשירותי התיווך האנמיים שלהם (וזה בעדינות) כך שאני נשאר לבדי במערכה מול אלקטרה.
boazj - שמי עידו.
שמח לשמוע שאצלך אין את בעית ה"עקמומיות"...
נ.ב:
מישהו מכיר במקרה את הדרך להיכנס לתפריט הטכנאים הנסתר בפיליפס - אולי אצליח לכוון את זה לבד (?)
- oferlaor
- מנהל

idobi,
אני מקווה שברור לך שיש לך אפשרות להחזיר מוצר עד 14 יום מיום קבלתו, אם קנית אותו דרך האינטרנט.
החברה מחוייבת להחזיר לך את הכסף מינוס דמי טרחה (משהו כמו 5% או 100 ש"ח לכל היותר).
אני מקווה שברור לך שיש לך אפשרות להחזיר מוצר עד 14 יום מיום קבלתו, אם קנית אותו דרך האינטרנט.
החברה מחוייבת להחזיר לך את הכסף מינוס דמי טרחה (משהו כמו 5% או 100 ש"ח לכל היותר).
- boazj
- חבר ותיק

הי עידו !!!
תעבוד מול אלקטרה סחר, מאמין שישברו.
אני קניתי מחשב מ KSP, והעצבים שקיבלתי מהם שבוע שעבר, חבל"ז....
לגבי תופעת המריחה שתארתי ...
מוכרת ?
אני קניתי מחשב מ KSP, והעצבים שקיבלתי מהם שבוע שעבר, חבל"ז....
לגבי תופעת המריחה שתארתי ...
מוכרת ?