חוות דעת על פיוניר KURO PDP-5080HD
-
ace0y
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזאת.
ראיתי שאין הרבה ביקורות עליה, ושמעתי שסידרת Kuro של פיוניר היא פשוט מצוינת.
דבר ראשון, מה היתרונות והחסרונות של הטלוויזיה הזו, ורציתי לשמוע חוות דעת כללית על הטלוויזיה לפני שאשקול לרכוש אותה.
נוסף על כך, מעניין אותי לדעת איך היא תסתדר עם HTPC, קראתי שסדרת KURO מצליחה להסתדר מצוין עם כל נושא הצריבות.
ומה לגבי NR.
תודה רבה.
ראיתי שאין הרבה ביקורות עליה, ושמעתי שסידרת Kuro של פיוניר היא פשוט מצוינת.
דבר ראשון, מה היתרונות והחסרונות של הטלוויזיה הזו, ורציתי לשמוע חוות דעת כללית על הטלוויזיה לפני שאשקול לרכוש אותה.
נוסף על כך, מעניין אותי לדעת איך היא תסתדר עם HTPC, קראתי שסדרת KURO מצליחה להסתדר מצוין עם כל נושא הצריבות.
ומה לגבי NR.
תודה רבה.
- פיטר
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
טלויזיה שמשובחת בכל הזדמנות אפשרית,
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 76901.html
תתמודד מעולה עם HTPC (מקבלת NR דרך HDMI כולל סאונד), ובהחלט מדובר בפלסמה עמידה ביותר לצריבות.
הבעיה היחידה בה זה שהיא NTSC (מדובר בדגם האמריקאי אחרי הכל), כך שבארץ תוכל להשתמש רק בכניסות הקומפוננט והHDMI (אלה אם תשתמש במכשיר חיצוני).
תתמודד מעולה עם HTPC (מקבלת NR דרך HDMI כולל סאונד), ובהחלט מדובר בפלסמה עמידה ביותר לצריבות.
הבעיה היחידה בה זה שהיא NTSC (מדובר בדגם האמריקאי אחרי הכל), כך שבארץ תוכל להשתמש רק בכניסות הקומפוננט והHDMI (אלה אם תשתמש במכשיר חיצוני).
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
על פי מקורות שונים, היא תומכת ב-PAL וגם 220 וולטפיטר כתב:טלויזיה שמשובחת בכל הזדמנות אפשרית,
הבעיה היחידה בה זה שהיא NTSC (מדובר בדגם האמריקאי אחרי הכל), כך שבארץ תוכל להשתמש רק בכניסות הקומפוננט והHDMI (אלה אם תשתמש במכשיר חיצוני)....
ויש כאלה שמוכרים אותה בארץ (אולי מאותם סיבות)
- פיטר
-
- חבר פעיל במיוחד

לפי מה שקראתי, היא תומכת בPAL רק בכניסות הקומפוננט והHDMI. כניסות הS-Video וה-קומפוזיט הם NTSC בלבד.
לגבי ה220V, אתה צודק.
לגבי ה220V, אתה צודק.
נערך לאחרונה על ידי פיטר ב 29/07/2008 0:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ace0y
-
- חבר שרק התחיל

סליחה על הבורות...
- פיטר
-
- חבר פעיל במיוחד

זה אומר שאם הטלויזיה תעבוד בארץ (ששם השידורים הם בPAL) אז אתה תוכל להשתמש רק בכניסות הHDMI או הקומפוננט (אלה אם תשתמש בממיר PAL-NTSC).
חיבור הHTPC יכול לעשות בכל דרך שתבחר (כל עוד החומרה שלך תומכת בה), לדעתי, חיבור בכבל HDMI יהיה עדיף בגלל שהוא יוכל להעביר גם סאונד דרכו.
החיסרון הוא ברור,
כניסות הS-Video וה-קומפוזיט בעצם יהיו מושבתות.
כך שאם יש לך מכשירים שזה דרך החיבור שלהם, הם לא יוכלו לעבוד עם טלויזיה זו.
חיבור הHTPC יכול לעשות בכל דרך שתבחר (כל עוד החומרה שלך תומכת בה), לדעתי, חיבור בכבל HDMI יהיה עדיף בגלל שהוא יוכל להעביר גם סאונד דרכו.
החיסרון הוא ברור,
כניסות הS-Video וה-קומפוזיט בעצם יהיו מושבתות.
כך שאם יש לך מכשירים שזה דרך החיבור שלהם, הם לא יוכלו לעבוד עם טלויזיה זו.
-
ace0y
-
- חבר שרק התחיל

זה החיסרון היחיד? כניסות הS-Video וה-קומפוזיט בעצם יהיו מושבתות.
או שחיבור HDMI הוא פחות איכותי?
אם יש לי HTPC וממיר של HOT/YES אזי לא תיהיה שום בעיה נכון?
איזה דברים אני "מפסיד" כשאני מוותר על החיבורים הללו? איזה דברים אני יכול לחבר בחיבורים האלה?
ומה בקשר לרסיבר? זה מתחבר דרך הHTPC או דרך החיבורים שהזכרת?
או שחיבור HDMI הוא פחות איכותי?
אם יש לי HTPC וממיר של HOT/YES אזי לא תיהיה שום בעיה נכון?
איזה דברים אני "מפסיד" כשאני מוותר על החיבורים הללו? איזה דברים אני יכול לחבר בחיבורים האלה?
ומה בקשר לרסיבר? זה מתחבר דרך הHTPC או דרך החיבורים שהזכרת?
- פלזן
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
רסיבר מעביר אודיו ולכן אין בעייה, לא תהיה לך בעייה בשמע של כל מקור.
מדובר על אותות הוידאו. ממכשירים שאינם מולטי סיסטם כמו וידאו ישן או DVD ישן מאוד שאינם מולטי סיסטם או שאין להם את כניסות הטלויזיה שתומכות בPAL
מדובר על אותות הוידאו. ממכשירים שאינם מולטי סיסטם כמו וידאו ישן או DVD ישן מאוד שאינם מולטי סיסטם או שאין להם את כניסות הטלויזיה שתומכות בPAL
- Joss
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: יוסי
מה לגבי אחריות ? היבואן הרשמי T.R נותן 3 שנים אך הוא לא מביא את הדגם הזה ולכן זהו בעצם יבוא מקבילי עם אחריות של מישהוא אחר?
"a man without a god is a like a fish without a Bicycle"
-
ace0y
-
- חבר שרק התחיל

זאת אומרת שאם אין לי DVD ישן, או וידאו ישן (ואין לי.) אז אתם ממליצים לרכוש אותה...
חוץ מזה יש לי שאלה נוספת, מה ההבדל בינה לבין הטלוויזיה הזו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=686053
שתיהן KURO 50 אינץ'
אז מדוע ההפרש במחיר הוא כל כך גבוה?
ממה שהבנתי הראשונה היא לא FHD והשניה כן! זה ההבדל היחיד?
חוץ מזה יש לי שאלה נוספת, מה ההבדל בינה לבין הטלוויזיה הזו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=686053
שתיהן KURO 50 אינץ'
אז מדוע ההפרש במחיר הוא כל כך גבוה?
ממה שהבנתי הראשונה היא לא FHD והשניה כן! זה ההבדל היחיד?
- earthnet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
יש שמועות שדגמי הELITE נמצאים בארץ.
אלו הדגמים האיכותיים ביותר של פיוניר .
הם 240V ו PAL כמו ה 5080HD בנוסף יש נג מדייה פלייר פנימי.
אלו הדגמים האיכותיים ביותר של פיוניר .
הם 240V ו PAL כמו ה 5080HD בנוסף יש נג מדייה פלייר פנימי.