שלום לכולם ,
הלכתי וקניתי חלקים , והרכבתי לעצמי מחשב MC ,
זה המפרט :
Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 345
M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E 320
3GB Kingston Value 125
8400GS NIVIDIA
Frontier Opera OP18A-BK/SV ATX HTPC 250
PVR-150 ערכת VISTA
250G WESTERN DIGITAL
מחשב צנוע , לכל הדעות .
התקנתי עליו VISTA ULTIMATE .
עכשיו, ההרכבה הלכה חלק , ההתקנה של VISTA הלכה חלק ופה מתחילות הבעיות .
1. חיברתי את המחשב ביציאת S-VIDEO אך הוא אינו מוציא פלט , בדקת את הלוח בקרה של NVIDIA אבל הוא דל וחסר אמצעים בגירסת הVISTA . ניסיתי לעדכן אותו לגירסה האחרונה אבל עדיין אני לא מוצא את האפשרות לעבור למצב TV .
2. חיברתי את הממיר לכרטיס טלויזיה , כרגע ביציאת כבלים פשוטה עד שיגיע הבחור מהכבלים להחליף את הממיר , שאני מנסה להתקין את ערוצים הוא מראה את הטלויזיה אבל אחריי שאני מסיים הוא מראה לי רק איזה 4 ערוצים וגם כן את הערוצים הפשוטים כלומר שלא מצריכים ממיר , כמו ערוץ 22 ו10 ורוב הערוצים זה ערוצי שלג .
הרצתי א התוכנה מהאתר pvr.co.il ולא הבחנתי בשום שינוי שהיא עשתה , איפה אני אמור לחפש את המדריך תוכניות ?
3. אני רוצה לחבר את האדיו במחשב לטלויזיה , אבל הטלויזיה ישנה (אין כסף לLCD בנתיים) והיא רק מונו , האם יש חיבור שיוצא בתור PL קטן (חיבור של רמקולים של מחשב) ומגיע בסוף לחיבור מונו אדום כמו שיש לי בטלויזיה ?
עוד שאלות יגיעו עם המשך העבודה ,
תודה לכל מי שעוזר .
הרכבתי מחשב , בעיות עם הMC VISTA ועם הטלויזיה
קודם כל תחדש! הבעיה הכי גדולה זו ההתחלה להביא את המערכת לעבודה כמו שצריך!
לגבי שאלותיך ועפ"י נסיוני / ידעותי:
1. תנסה לחבר את הכבל של S-video שהמחשב מכובה ואז תדליק.
2. לא יודע לענות לך.
3. כן יש כבל כזה בכל הום סנטר / מחשבים / חשמל ואודיו או ק"ב.
לגבי שאלותיך ועפ"י נסיוני / ידעותי:
1. תנסה לחבר את הכבל של S-video שהמחשב מכובה ואז תדליק.
2. לא יודע לענות לך.
3. כן יש כבל כזה בכל הום סנטר / מחשבים / חשמל ואודיו או ק"ב.
הפעלתי מחדש את המחשב ניסיתי להעביר את זה אפילו למצב TV ועדיין אין תמונה על המסך
מוזר מאוד
עדכון:
אוקיי עובד קצת שיחקתי עם ההגדרות פתאום עובד , אבל רואים ממש מטושטש , ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והRGB ועדיין רואים ככה , מה גם שהמונה ממש שחורה לא רואים כלום בטלויזיהאבל במחשב הכל תקין
עדכון:
אוקיי הכל עובד כמו שצריך , רק אני רוצה שכל הערוצים במקום בממיר יהיו בMEDIA סנטר ואני יוכל לעבור עם השלט של המדיה סנטר למישהו יש פתרון לזה ?
מוזר מאוד
עדכון:
אוקיי עובד קצת שיחקתי עם ההגדרות פתאום עובד , אבל רואים ממש מטושטש , ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והRGB ועדיין רואים ככה , מה גם שהמונה ממש שחורה לא רואים כלום בטלויזיהאבל במחשב הכל תקין
עדכון:
אוקיי הכל עובד כמו שצריך , רק אני רוצה שכל הערוצים במקום בממיר יהיו בMEDIA סנטר ואני יוכל לעבור עם השלט של המדיה סנטר למישהו יש פתרון לזה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מאוד לא מומלץ לחבר את יציאת ה-RF של הממיר אל כרטיס הטלוויזיה. השתמש ביציאת ה-Composite (שקע RCA צהוב) שלו וחבר אותה לכניסה דומה בכרטיס הטלוויזיה. כדי שהמחשב יוכל להעביר ערוצים בממיר, עליך להדביק את ה-IR Blaster סמוך לעינית האינפרה אדום של הממיר (פעל לפי ההוראות של המדיה סנטר ותבדוק שזה עובד באופן תקין לפני שאתה מדביק).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"