NAD 216
שלום חברים יקרים!אבקש דעתכם על כוונה לרכישה של הפאוור הנל!של NAD האנגלית!הדגם הוא THX !שיחובר לפיוניר AX5I שישמש כפרה!האם מנסיון של אנשים בפורום ארגיש הבדל בסאונד?(רמקולים סרווין 15 אינטש)והשאלה מאיזו בחינה?רק הגברה של העוצמה?או אולי לא תהיה השפעה לעוצמה?כי הרסיוור שלי גם THX !או שתהיה השפעה גם על אופי הסאונד?יותר מדויק ומפורט?שזו כמובן גם המטרה שלי בסך הכול!או שעצם שהפרה של הרסיוור יגביל את השפעתו של הפאוור?

נערך לאחרונה על ידי ADICT ב 12/05/2008 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
זאת אומרת מה שאתה אומר זה שיהיה הבדל גדול בינו לבין לשמוע רק עם הרסיוור הנוכחי שלי?
אני מבין שיש לו איזושהי בעיה אך אני אנסה לברר מה בדיוק הבעיה שלו ,והאם יהיה שווה לרכוש אותו במחיר מוזל!!
adict
מה נישמע?
פאואר של נאד לרמקול שלך לא ישנה כלום
אלא אים כן תשדך לו גם את הפרא של הנאד.
ואים כבר נאד יש פאואר של נאד 262 שהוא
מתאים מאד לרמקול שלך אני שמעתי אותו עים הסרווין שלי
בזמנו אבל יחד עים הפרא שלו 162 .
מה נישמע?
פאואר של נאד לרמקול שלך לא ישנה כלום
אלא אים כן תשדך לו גם את הפרא של הנאד.
ואים כבר נאד יש פאואר של נאד 262 שהוא
מתאים מאד לרמקול שלך אני שמעתי אותו עים הסרווין שלי
בזמנו אבל יחד עים הפרא שלו 162 .
הבנתי שהנורה של הגישור (ברידג)מהבהבת בכל מצב (כמעט, לא יודע....)yairf כתב:זהירות - הוא מורכב יחסית למגברים הרגילים של NAD, ותיקון שלו עלול להיות יקר יחסית, אז תבדוק היטב מה הבעייה (ניחוש שלי - הוא עבד בלי איוורור מתאים)...
עמית שלום לך איש יקר!אני מודה לך על תגובותיך תמיד בכל עניין ובפרט לעניין זה!!לענייננו לא נראה לי שאם אקנה פאוור,אז אקנה גם פרה,אלא אשתמש בפרה של הרסיוור!מספיק לי הפאוור לפרונטים הקדמיים ולמוסיקה בלבד!והרסיוור יטפל השאר הרמקולים(ניתן לו קצת כבוד...)ואם אוסיף לו פרה אז הרסיוור שלי כבר לא יהיה בו צורךףולא זה מה שרציתי!!מדוע אתה כל כך נחרץ בדעתך שלא יהיה שנוי ללא פרה?הרי הפאוור הזה מאוד חזק!
זאת אומרת יאיר אם זו רק התקלה לתת לו 800-1000 שח !יהיה מציאה??yairf כתב:הגישור מופעל ע"י מפסק בפאנל האחורי, ייתכן והתקלה שם, לא משהו אקוטי...
adict
עשיתי את כל הנסיונות האפשריים מבחינתי
בשביל לשפר את הסאונד בסרווינים שלי תאמין לי.מגברי סטריאו
מגברי כוח הכל.
לא יהיה לך שינויי מפני שפאואר לא ייתן לך שינויי
בצליל אלא הפרא. נסה לשדך לפיוניר שלך פרא סטריאו של
נאד ,כביכול תעקוף את הפרא של הרסיוור ותראה
עים יש שינויי.אים יש שינויי לטובה אז הרווחת.
עשיתי את כל הנסיונות האפשריים מבחינתי
בשביל לשפר את הסאונד בסרווינים שלי תאמין לי.מגברי סטריאו
מגברי כוח הכל.
לא יהיה לך שינויי מפני שפאואר לא ייתן לך שינויי
בצליל אלא הפרא. נסה לשדך לפיוניר שלך פרא סטריאו של
נאד ,כביכול תעקוף את הפרא של הרסיוור ותראה
עים יש שינויי.אים יש שינויי לטובה אז הרווחת.
תאמינו לי גם יאיר וגם עמית !אם אתם באזור שלי ולא קופצים(טבריה)לעשות לי קצת סדר בבלגן!ומה נחוץ בדיוק לשיפור הכללי!ולטיפול ברמקולים הללו!אז זה יהיה עוול מבחינתכם!כנראה שאתם חייבים ביקור!ויש על מה להדיין!!0505686382 (שלומי)