חברות במועדון האתר בלי הגעה לתערוכה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
כפי שמרטין אמר, כל הנושא טעון בירור.
נחליט על נושא התמחור והאופציות השונות לאחר התערוכה (זה עלול לקחת זמן).
נחליט על נושא התמחור והאופציות השונות לאחר התערוכה (זה עלול לקחת זמן).
חברות במועדון-מה הכיוונים
אני נרשמתי לתערוכה וכמובן לחברות במועדון
האם מרטין ועופר יכולים לתת כיווני מחשבה לאלו כיוונים אתם הולכים עם אלף או אלפיים (או יותר)החברים שירשמו ?
כדאי לנצל כוח שיווקי זה וניתן לעשות דברים יפים וחיוביים עם עוצמה כזו
האם מרטין ועופר יכולים לתת כיווני מחשבה לאלו כיוונים אתם הולכים עם אלף או אלפיים (או יותר)החברים שירשמו ?
כדאי לנצל כוח שיווקי זה וניתן לעשות דברים יפים וחיוביים עם עוצמה כזו
- oferlaor
- מנהל

il62,
בהחלט יש לנו תוכניות קונקרטיות.
אכן יש כוח בכמויות מסוג אלה, אם כי חשוב לציין שניתן בהחלט להיכנס לתערוכה ללא חברות במועדון.
הדבר הראשון הוא קבלת סטטוס מכובד יותר (כפי שראית, הדבר התווסף כבר אתמול לתוכנה של האתר) בדומה למה שעשו באתר AVSFORUM.
בנוסף, יהיו בהחלט הטבות לחברות במועדון. באתר יש אפשרות להגביל איזורים מסויימים ותחומים מסויימים רק לחברי מועדון, ואנחנו עובדים ע"מ להגיע להסדרים עם יבואנים וחנויות בכדי להגיע להנחות ומבצעים משמעותיים יותר לחברי המועדון.
בהחלט יש לנו תוכניות קונקרטיות.
אכן יש כוח בכמויות מסוג אלה, אם כי חשוב לציין שניתן בהחלט להיכנס לתערוכה ללא חברות במועדון.
הדבר הראשון הוא קבלת סטטוס מכובד יותר (כפי שראית, הדבר התווסף כבר אתמול לתוכנה של האתר) בדומה למה שעשו באתר AVSFORUM.
בנוסף, יהיו בהחלט הטבות לחברות במועדון. באתר יש אפשרות להגביל איזורים מסויימים ותחומים מסויימים רק לחברי מועדון, ואנחנו עובדים ע"מ להגיע להסדרים עם יבואנים וחנויות בכדי להגיע להנחות ומבצעים משמעותיים יותר לחברי המועדון.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני ארחיב את הנושא טיפה.
כיום, כל נושא המבצעים המיוחדים לחברי האתר הוא דיי בעייתי (מכמה סיבות שכבר דובר עליהם בעבר ולא אחזור כאן). מעבר לזה, כשאני פונה לחברה (בין אם זה בתחום שלנו או אפילו בתחום אחר - נגיד בית קולנוע) לקבלת מבצעים מיוחדים וטוען שיש לנו מעל 4400 חברים רשומים, הם אומרים "יופי, גם אני יכול ליצור רשימה פקטיבית".
זו הסיבה שכדי ליצור כח קניה ולחץ אמיתי, אנחנו צריכים "הוכחה". ההוכחה הזו היא הכרטיס המגנטי שמאחוריו יש טופס הרשמה מסודר הכולל את כל הפרטים.
לבוא לגוף ולהגיד - יש 1000-1500 בעלי כרטיס מועדון יעיל יותר מאשר להגיד שיש 4400 חברים רשומים באתר. זו עובדה.
מעבר לעיניין המבצעים, תהיינה פעילויות נוספות כגון "מפגשי מועדון" שייערכו החל משנה הבאה, אחת לחודש.
מכיון שמפגשים אלו יהיו במתכונת אינטימית יותר, חברות במועדון, תהיה תנאי מוקדם להרשמה.
מעבר לזה פעילויות נוספות, חברתיות יותר (קארטינג, טיולים משותפים וכו') גם מתוכננים.
בקיצור, כמו שאתם מבינים, אנחנו רואים באתר הזה, הרבה יותר מאשר פרום ומאמרים....
כיום, כל נושא המבצעים המיוחדים לחברי האתר הוא דיי בעייתי (מכמה סיבות שכבר דובר עליהם בעבר ולא אחזור כאן). מעבר לזה, כשאני פונה לחברה (בין אם זה בתחום שלנו או אפילו בתחום אחר - נגיד בית קולנוע) לקבלת מבצעים מיוחדים וטוען שיש לנו מעל 4400 חברים רשומים, הם אומרים "יופי, גם אני יכול ליצור רשימה פקטיבית".
זו הסיבה שכדי ליצור כח קניה ולחץ אמיתי, אנחנו צריכים "הוכחה". ההוכחה הזו היא הכרטיס המגנטי שמאחוריו יש טופס הרשמה מסודר הכולל את כל הפרטים.
לבוא לגוף ולהגיד - יש 1000-1500 בעלי כרטיס מועדון יעיל יותר מאשר להגיד שיש 4400 חברים רשומים באתר. זו עובדה.
מעבר לעיניין המבצעים, תהיינה פעילויות נוספות כגון "מפגשי מועדון" שייערכו החל משנה הבאה, אחת לחודש.
מכיון שמפגשים אלו יהיו במתכונת אינטימית יותר, חברות במועדון, תהיה תנאי מוקדם להרשמה.
מעבר לזה פעילויות נוספות, חברתיות יותר (קארטינג, טיולים משותפים וכו') גם מתוכננים.
בקיצור, כמו שאתם מבינים, אנחנו רואים באתר הזה, הרבה יותר מאשר פרום ומאמרים....
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם תגיע גם תקבל כרטיס וגם תראה תערוכה שלא הייתה בישראל שנים!
אז למה לחכות?
אז למה לחכות?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
מרטין ועפר,
אני חושב שכרטיס מועדון מכובד חייב להיות עם שם ומספר חבר ולא כרטיס שאני אוכל לתת אותו לאחותי שתשתמש בהטבות שלו.
שווה לשקול את זה שוב אפילו אם זה אומר לא לחלק את הכרטיס בתערוכה אלא שהכרטיס ישלח בדואר לאחר מכן
אני חושב שכרטיס מועדון מכובד חייב להיות עם שם ומספר חבר ולא כרטיס שאני אוכל לתת אותו לאחותי שתשתמש בהטבות שלו.
שווה לשקול את זה שוב אפילו אם זה אומר לא לחלק את הכרטיס בתערוכה אלא שהכרטיס ישלח בדואר לאחר מכן
- oferlaor
- מנהל

emordeko,
אתה שוכח, אין כאן חברה ואין מי שיעשה את העבודה השחורה. המנכ"ל כאן מנקה גם את הרצפה, כותב תוכן ומכין את הגרפיקה להדפסה על גבי הכרטיס.
אנחנו לא ערוכים למבצע בסדר גודל שאתה מציין. אין לנו חברה, ואין לנו דרך לגבות כסף, לשלוח מעטפות מבויילות ולהדפיס לפי דרישה.
אנחנו בסה"כ אוהבים את התחום ומנסים לקדם אותו בארץ (ובינתיים מפסידים לא מעט בהוצאות על התערוכה)...
כשנגיע לשלב שבו אנחנו יכולים להרשות לעצמנו כאלה דברים נוכל לשקול את זה.
נכון לכרגע, יש לנו פיתרון סביר שמכסה גם את המצב של "לתת לאחותי".
אתה שוכח, אין כאן חברה ואין מי שיעשה את העבודה השחורה. המנכ"ל כאן מנקה גם את הרצפה, כותב תוכן ומכין את הגרפיקה להדפסה על גבי הכרטיס.
אנחנו לא ערוכים למבצע בסדר גודל שאתה מציין. אין לנו חברה, ואין לנו דרך לגבות כסף, לשלוח מעטפות מבויילות ולהדפיס לפי דרישה.
אנחנו בסה"כ אוהבים את התחום ומנסים לקדם אותו בארץ (ובינתיים מפסידים לא מעט בהוצאות על התערוכה)...
כשנגיע לשלב שבו אנחנו יכולים להרשות לעצמנו כאלה דברים נוכל לשקול את זה.
נכון לכרגע, יש לנו פיתרון סביר שמכסה גם את המצב של "לתת לאחותי".
- oferlaor
- מנהל

emordeko,
מרטין יותר אופטימי ממני. אני רק מקווה שנגיע למצב BREAK EVEN...
iDVDi,
נצטרך למצוא לזה פיתרון בעתיד.
כרגע אנחנו בעיקר מתרכזים בשבוע הקשה שעומד לפנינו.
מרטין יותר אופטימי ממני. אני רק מקווה שנגיע למצב BREAK EVEN...
iDVDi,
נצטרך למצוא לזה פיתרון בעתיד.
כרגע אנחנו בעיקר מתרכזים בשבוע הקשה שעומד לפנינו.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
האם שמעתי את המילה "קארטינג"MartinHSabag כתב:אני ארחיב את הנושא טיפה.
בקיצור, כמו שאתם מבינים, אנחנו רואים באתר הזה, הרבה יותר מאשר פרום ומאמרים.......
אגב, כבר אמרתי את זה קודם ואחזור שנית:
מרטין עופר, אם אתם צריכים כל סוג של עזרה, אני אשמח מאוד לעזור.
במקרה, אני בחופש בימים שלישי-רביעי-חמישי-שישי (של שבוע התערוכה).
DON'T HESITATE TO ASK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

Sanchez,
תודה.
ב-2006 צפוי לנו קפיצה משמעותית בכמות וסוג הפעילויות. ראו הוזהרתם - צפו פגיעה.
תודה.
ב-2006 צפוי לנו קפיצה משמעותית בכמות וסוג הפעילויות. ראו הוזהרתם - צפו פגיעה.
- oferlaor
- מנהל

shmulikwe,
היו לנו עד כה בשנה האחרונה:
1. מפגש מועדון (מיני תערוכה ראשונה) בחולון אצל חיים
2. מפגש קארטינג
3. סיור בערוץ 10
4. סיור מאחורי הקלעים של סינמה סיטי
5. התערוכה בכפר המכביה
עכשיו תעשה את החשבון לגבי מה אפשר יהיה לעשות כשהיוזם של רוב הפעילויות הללו נמצא גם בארץ...
היו לנו עד כה בשנה האחרונה:
1. מפגש מועדון (מיני תערוכה ראשונה) בחולון אצל חיים
2. מפגש קארטינג
3. סיור בערוץ 10
4. סיור מאחורי הקלעים של סינמה סיטי
5. התערוכה בכפר המכביה
עכשיו תעשה את החשבון לגבי מה אפשר יהיה לעשות כשהיוזם של רוב הפעילויות הללו נמצא גם בארץ...