מה עלי לעשות (לבקש) לראות שאני מגיע לחנות? אשמח לקבל עצות.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Re: מה עלי לעשות (לבקש) לראות שאני מגיע לחנות? אשמח לקבל עצו
הכל תלוי במטרה שלשמה אתה קונה את המסך.odpr כתב:יש איזשהו רשימה של דברים שחייבים לבדוק?
כמו ערוצי ספורט?
טכניקות לראות מריחות ועל ידי כך להשוות ?
אשמח לכל עצה....
אם אתה צופה בעיקר בשידורי כבלים/לווין, תבקש לראות תכנים כאלה, תשתדל לעמוד או לשבת באותו מרחק שיש לך בבית מהמקום שבו אתה יושב ועד למסך.
אם אתה צופה בעיקר בשידורי ספורט, תבקש לראות את ערוצי הספורט כשיש שידור של משחק כדורגל, כדי לראות תופעות של מריחות וכדומה (נכון ל-LCD).
אם רוב התכנים שאתה רואה הם HD, תבקש לראות Yes/Hot HD (במידה ויש בחנות), וכמובן לראות תכנים ממכשירים ייעודיים (BD).
כעיקרון, כמו ש-Dalamber כתב, תתמקד במה שמעניין אותך ביומיום, הרי לא תשנה את הרגלי הצפיה שלך בגלל שתחליף מסך....
בהצלחה.
מעניין אותי באמת הנושא של המריחה, ועד כמה הוא חזק ממסך אחד לשני, יש איזה דרך לבדוק את זה גם בלי משחק כדורגל (שיול להיות שלא יהיה באותו רגע )?????
שמעתי על אנשים שמסתכלים על כתוביות רצות ??
כמו בסוף סרט..
המריחה מעניינית אותי גם ל XBOX .
כמו בסוף סרט..
המריחה מעניינית אותי גם ל XBOX .
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כעקרון, לא חייב כדורגל, אם יש בעית מריחה אתה תראה את זה בכל תנועה מהירה שיש בשידור (זה יכול להיות סרט פעולה, כדורגל וכו'...).odpr כתב:מעניין אותי באמת הנושא של המריחה, ועד כמה הוא חזק ממסך אחד לשני, יש איזה דרך לבדוק את זה גם בלי משחק כדורגל (שיול להיות שלא יהיה באותו רגע )?????
כמו בסוף סרט..
המריחה מעניינית אותי גם ל XBOX ....
אם זה מעניין אותך ל-XBOX, תיקח איתך את ה-XBOX ותחבר אותו למסך שתרצה לרכוש כדי לבדוק.
קח בחשבון שברוב רשתות החשמל הגדולות לא ישמחו לתת לך לעשות את זה (בלשון המעטה, רוב הסיכויים שפשוט לא ייתנו לך), אני ממליץ על חנות מתמחה.