תמונות ולינק לאנשי הסאונד "שאפו"....
סוף סוף שידרוג כלבבי ועוד חלום שהצלחתי להגשים לי היום.....ולכל אנשי האנלוג עכשיו
זו תיהיה הקלטת ווניל באיכות דה בסט !
בקונסולה האנלוגית של SOUNDCRAFT - SPIRIT LIVE 4\2
24 ערוצים משהו לפנים....................והכל בפנים.....כל זה אחרי יום כל כך ארוך ומייגע ,
והנסיעה לצפון הרחוק שפקדה אותי ....אפשר להגיד לי עכשיו תתחדש.....
סידרת אולפן לתפארת מדינת ישראל. מה זה? לכבוד חגיגות ה-60?
ברכות והנאה צרופה.
באשר להקלטות, אכן יש שיפור משמעותי לעומת המצב הקודם אבל הייתי מעדיף שתעלה תקליט עם מוזיקה לא אלקטרונית עם VOCALS כולל סוף של רצועה עם הרווח בין הרצועות ותחילת הרצועה הבאה.
אכן הדוגמיות שהעלית נשמעות טוב.
מחכה לעוד כמה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
חנן מחר אני מקווה לדגום לך משהו יותר "עתיק" אל תשכח שייש עוד רייק אחד לפחות שאני חייב לסיים אותו לפחות עד מחר, יום הלחמות נוסף ממץין לי מחר פחות או יותר אני מקווה שהזמן יבוא לקראתי בעיניין...
המשך נעים
הרייק שחייב לסיים עד מחר...........
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
בשעה טובה סיימתי עם כל החיווטים של SOUNDCRAFT SPIRIT LIVE 4\2 האנלוגית נשאר לקנות קצת דיגלונים כיוון שאזל המלאי אצלי ....העיקר שכל האולפן חוויט יש שליחות ריטרנים וגם כמה אינססרטים לקומפרסור EQ שירה וכיוצא בזאת ...
ועכשיו המשימה הבאה היא הקלטות של בחור נכה שכנראה יגיע אלי בשבוע הקרוב ....(להקלטות שירה).
וכמובן איך שכחתי ..ההקלטות החמות...הוונילים שוב יסתובבו להם על הטכניקס והפעם..... במתכונת חדשה לחלוטין......
תמונת סיום המשך נעים לכולם
כמובן שגם הרייק אפקטים חובר ...
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 15/05/2008 2:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
וואי וואי וואי צבר!!! מה הולך פה?!?!?!?! יואוווו... ואני חשבתי שכרב ראיתי אולפנים... איך מגיעים לרמת ידע כזאת שגורמת לך לבנות כזה דבר?! אני מאוד מקווה שבגיל 30 כבר יהיה לי משהו כזה!! אם לא אני ארגיש את פספוס חיי!