sansui z-5000 נקרא וינטג'?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
shacharsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני קצת חדש בתחום , מצאתי במחסן של ההורים שלי רסיבר sansui z-5000 ורמקולים של פירלס (מקוריים),
חיברתי אותם ביחד והם נשמעים פצצה, אבל אחרי כמה דקות הרסיבר נכבה, יש למשהו הסבר ?

מה אתם אומרים על הציוד הזה ? הוא שווה משהו ? האם כדאי לתקן אותו ? מה המחיר של הדברים האלה ?

תודה
שחר

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #2 

הוא אכן נחשב וינטג'.סידרה Z היא סידרה מהאייטיז של סאנסוי,ונחשבת לפחות איכותית
מהסדרות הישנות יותר כמו "סדרות המספרים" או סידרת ה-G.באותה תקופה איכות הבניה והרכיבים החלה להידרדר,כתוצאה מכך שסאנסוי החלה "לחסוך"..האזנתי בעבר לשני רסיברים
מהסידרה הזאת-3900 ו-5900,והסאונד שלהם הרבה פחות טוב מהסדרות הישנות שלהם מהסבנטיז..יש בסידרה הזאת את "הטופ" שהוא ה-Z9000,נראה שהוא היחיד ששוה משהו בסידרה
Z.בקשר לבעיית הכיבוי,יתכן שיש לו בעיה ב-RELAY שלו,אבל אני לא אכנס לפרטים,יש כאן בפורום כמה אנשים שהם טכנאים ויותר מתמצאים ממני..מה שכן,בהחלט יכול להיות שכמה שהזדים לא היו משהו לעומת הדגמים הישנים יותר,יש סיכוי שהוא ישמע יותר טוב מאשר כל מיני
מערכות מודרניות זולות שנפוצות היום.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

מצטרף לדיעה של קודמי...
יחד עם זאת, מבלי להבין כל כך בענייני אלקטרוניקה, לא נראה כי מדובר בתקלה בעייתית או יקרה לתיקון שכן רוב המעגלים ברסיבר עובדים, כי אחרי הכל הוא עובד ומשמיע בצורה טובה לדבריך.
גם אתה אוהב את הצליל שלו.
אכן עדיין הוא נשמע טוב יותר מהרבה ק"ב וסטריאו מודרניים. הייתי לוקח למעבדה, משלם בדיקה אם יש צורך ומחכה להצעת מחיר. לאחר שתהיה לך הצעת מחיר ו/או מידע על התקלה, נוכל להעריך את הכדאיות שבדבר.

YARDEN17
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אני האזנתי ל Z 9900 מבחינת גודל ועצמה הוא מפלצת אבל מבחינת סאונד הוא פחות טוב מסדרת המספרים או סדרת ה G.

ilans
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

שלום
יש לי 3 סנסוי ישנים של שנות ה 70 וסנסוי של שנות ה 80.
בשום פרמטר אין מה להשוות בין הישנים האיכותיים לחדשים המודרניים
לא באיכות הבנייה
לא באיכות הרכיבים
לא במראה
לא בצליל

ברור שפעם הוא ייחשב לוינטאז' אבל רק מתוך תוקף הנדירות ולא בגלל האיכויות שלו
אילן

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”