חיבור טלוויזיה חדשה למפענח של YES
שלום רב,
אני יודע שהנושא נטחן עד דק...אבל חיפוש בפורומים ובאינציקלופדיה רק בלבל אותי יותר, אז בחרתי לשאול:
אני מקבל מחר בעזרת השם והשליח את הטלוויזיה החדשה שלי (פיליפס 29PT3323) והייתי רוצה לחבר אותה בחיבור הטוב ביותר למפענח YES.
עד היום תמיד חיברתי Scart ל Scart תוך ידיעה שזה כנראה החיבור העדיף...אך כאן החליטו להתקיל אותי ובטלוויזיה החדשה אין חיבור Scart.
אני מצרף תמונה שמציגה את כל החיבורים שיש לטלוויזיה להציע.
הבנתי עד כה שחיבור ה Component בטלוויזיה הוא הטוב ביותר ושחיבור ה Scart-RGB במפענח הוא הטוב ביותר - איך אני משדך ביניהם?
הרבה תודה מראש!
אני יודע שהנושא נטחן עד דק...אבל חיפוש בפורומים ובאינציקלופדיה רק בלבל אותי יותר, אז בחרתי לשאול:
אני מקבל מחר בעזרת השם והשליח את הטלוויזיה החדשה שלי (פיליפס 29PT3323) והייתי רוצה לחבר אותה בחיבור הטוב ביותר למפענח YES.
עד היום תמיד חיברתי Scart ל Scart תוך ידיעה שזה כנראה החיבור העדיף...אך כאן החליטו להתקיל אותי ובטלוויזיה החדשה אין חיבור Scart.
אני מצרף תמונה שמציגה את כל החיבורים שיש לטלוויזיה להציע.
הבנתי עד כה שחיבור ה Component בטלוויזיה הוא הטוב ביותר ושחיבור ה Scart-RGB במפענח הוא הטוב ביותר - איך אני משדך ביניהם?
הרבה תודה מראש!
-
- חיבורים בפיליפס 29PT3323
קודם כל מזל טוב
יש שני אופציןת טובות אחד SCART TO S VIDEO ועלות יקרה יותר היא קניית TRANSCODER
שממיר SCART RGB TO YUV
אבל הדבר יגזול ממך את כניסת הקומפוננט במכשיר שבטח תרצה לנצלה לDVD ובנוסף מנסיון אישי לש ראיתי הבדל גדול בממירי יס בין הSVIDEO ל RGB אז עדיפה אופציה א לדעתי
שממיר SCART RGB TO YUV
אבל הדבר יגזול ממך את כניסת הקומפוננט במכשיר שבטח תרצה לנצלה לDVD ובנוסף מנסיון אישי לש ראיתי הבדל גדול בממירי יס בין הSVIDEO ל RGB אז עדיפה אופציה א לדעתי
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
vivid - תודה רבה על הברכה ועל העצה. הבעיה היחידה היא שאני רוצה להשאיר את יציאת ה S-video פנויה לחיבור ה HTPC שלי.
אז כנראה נשארה רק אופצית ה Transcoder = תוכל לתת כיוון כמה דינרוס זה יעלה והיכן ניתן להשיג?
שוב הרבה תודה!
אז כנראה נשארה רק אופצית ה Transcoder = תוכל לתת כיוון כמה דינרוס זה יעלה והיכן ניתן להשיג?
שוב הרבה תודה!
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש מבצע לחברי האתר, תחפש ב"מבצעים". (מקווה שזה בסדר להפנות אנשים למבצע...)
Sheffield-Tunes - תודה על המידע, אבל זה בטח עדיין ייצא יקר מדי עבורי.
כמו ישראלי טוב חיפשתי קיצורי דרך ואלו שני מוצרים שמצאתי - אשמח אם תוכלו להביע דעה האם אפשרי/כדאי/שווה:
http://www.lenexpo-electronics.com/deta ... rice=20.99
http://www.pro-satellite.com/inc/pdetail?v=1&pid=1073
הרבה תודה!
כמו ישראלי טוב חיפשתי קיצורי דרך ואלו שני מוצרים שמצאתי - אשמח אם תוכלו להביע דעה האם אפשרי/כדאי/שווה:
http://www.lenexpo-electronics.com/deta ... rice=20.99
http://www.pro-satellite.com/inc/pdetail?v=1&pid=1073
הרבה תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
idobi,
1. שני המתאמים שהבאת הם ...מממ....מתאמים. כלומר, הם לא ממירים את הפורמט אלא הם חיבור קומפוננט על כבל SCART (לא משהו תיקני אבל כמה חברות משתמשות בזה).
2. אתה צריך ממיר - TRANSCODER שהוא מוצר אקטיבי (דורש מתח).
המחיר לחברי האתר הוא לא גבוה כמו שאתה חושב. שלח מסר לעפר והוא יפנה אותך.
1. שני המתאמים שהבאת הם ...מממ....מתאמים. כלומר, הם לא ממירים את הפורמט אלא הם חיבור קומפוננט על כבל SCART (לא משהו תיקני אבל כמה חברות משתמשות בזה).
2. אתה צריך ממיר - TRANSCODER שהוא מוצר אקטיבי (דורש מתח).
המחיר לחברי האתר הוא לא גבוה כמו שאתה חושב. שלח מסר לעפר והוא יפנה אותך.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני רוצה להזכיר שמדובר בטלויזיית crt כך שלדעתי רצוי לחשוב פעמיים אם היחס מחיר תמורה שווה את הרכישה.
בניגוד לפלאזמה/ldc בהן ישנו פער גדול באיכות הצפיה במקרה זה אני לא בטוח שישנו הבדל נראה לעין באופן בולט.
מעבר לכך שמחיר הטלויזיה פחות מ 2000 ש"ח.
חיבור קליטה בסיסי ב crt עדין יתן תוצאה שוות ערך לחיבור הטוב ביותר פלאזמה.
ואני לט טוען ש crt עדיף על פלאזמה.
בניגוד לפלאזמה/ldc בהן ישנו פער גדול באיכות הצפיה במקרה זה אני לא בטוח שישנו הבדל נראה לעין באופן בולט.
מעבר לכך שמחיר הטלויזיה פחות מ 2000 ש"ח.
חיבור קליטה בסיסי ב crt עדין יתן תוצאה שוות ערך לחיבור הטוב ביותר פלאזמה.
ואני לט טוען ש crt עדיף על פלאזמה.
avioren - תודה על המידע. חיברתי ב composite והתצוגה יפה...נראה שלא אשקיע בחיבור אחר. בינתיים גיליתי בעיה בתצוגה (שאלה בפורום 'נושאים טכניים') אך זה לא קשור.
מרטין/עפר - לגבי כבל ה Scart to Component בקישור שנתתי = ניתן לתת סצנריו מה יקרה אם אשתמש בכזה? תצוגה יותר טובה/גרועה/שווה מ composite? יכול לגרום נזק מאחר והוא לא חיבור אקטיבי?
הרבה תודה!
מרטין/עפר - לגבי כבל ה Scart to Component בקישור שנתתי = ניתן לתת סצנריו מה יקרה אם אשתמש בכזה? תצוגה יותר טובה/גרועה/שווה מ composite? יכול לגרום נזק מאחר והוא לא חיבור אקטיבי?
הרבה תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: