אז מה מצפה לנו בעולם המשחקים בחצי שנה הקרובה?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #1 

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3307&p=6

עומדת להיות חצי שנה מעניינת... הם לא שכחו את החדש בסידרת KOTOR?!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, קישרת לסוף הכתבה, ככה שבמעבר ראשון ראיתי כתבה על ארבעה משחקים בלבד, אחר כך שמתי לב שיש די הרבה דפים מוקדמים יותר.

חוץ מזה, נכון שיש הרבה משחקים מעניינים בכתבה הזאת, אבל יש הרבה משחקים מעניינים שלא נכנסו בכתבה. בתור חובב פלייסטיישן אני אזכיר רק כאלה שיוצאים לפלייסטיישן, כי לא ממש טרחתי לבדוק מה יוצא לקונסולה השניה, אבל יהיה נחמד אם אנשים שיש להם אחת יספרו איזה משחקים עומדים לצאת במהלך השנה שהם מצפים להם.
Soul Calibur 4
אני לא חובב גדול של משחקי מכות, אבל אם כבר משחקי מכות, אני מעדיף אותם קלילים, כאלה שמעיכת כפתורים תביא אותך בהם רחוק יחסית. זאת הסיבה שאני לא רואה את עצמי קונה את Virtua Fighter 5 או את Tekken 6 (שהוא יותר קליל, אבל עדיין כבד יחסית), אבל Soul Calibur תמיד היו חביבים עלי, והפעם גם יהיו דמויות בונוס ממלחמת הכוכבים (דארת' ויידר בגרסת הפלייסטיישן, יודה בגרסת האקס), ומי שזה לא מספיק לו - לאייבי יהיה הפעם חזה גדול מהרגיל עם ביגוד מינימלי מהרגיל (והחזה של אייבי גם ככה היה פלא פיזיקלי במשחקים הקודמים, בזמן שהביגוד שלה היווה השראה למינימליסטים רבים).

Golden Axe
אין לי מושג מה יהיה במשחק הזה. סיכוי לא קטן שהוא יהיה גרוע ומזעזע, אבל עדיין, כמו רבים מבני דורי, גם אני גדלתי על גולדן אקס, תחילה באולמות המשחק, אחר כך גם במחשב, ואני לא יודע מה עם בעלי הווי האחרים כאן, אבל לי יש את גולדן אקס (2) בווי, עם הגרפיקה והסאונד המקוריים (והמזעזעים), כך שאני בהחלט מחכה למשחק הזה.

Star Wars: Force Unleashed
משחקי מלחמת הכוכבים נוטים להיות גרועים במיוחד או טובים במיוחד, אני לא זוכר משהו באמצע מהמשחקים בהם שיחקתי. אני מקווה שהאחד הזה יהיה טוב במיוחד, כי ההייפ מסביב לו מטורף לחלוטין. עם מנוע פיזיקלי חדש ומנוע בינה מלאכותית שנראה מבטיח מההדגמות הטכניות, יש לי ציפיות מאוד גבוהות מהמשחק הזה.

Killzone 2
האמת היא שעכשיו זה כבר די ודאי שהוא יצא רק ב2009, אבל עדיין יש תקווה לראות אותו עוד השנה. המשחק הראשון אמנם לא היה מבריק מבחינת משחקיות, אבל נראה נהדר. אני מקווה שבזמן שעבר מאז שיצא החבר'ה שם למדו משהו על משחקיות טובה יותר, ומבחינת מראה - אם הוא יהיה חצי ממה שרואים בסרטונים שהופצו בינתיים, הוא יראה פשוט מעולה!

Little Big Planet
נראה שהמשחק הזה הולך להיות חמוד בצורה פושעת, ועדיין משהו שאפשר יהיה לשחק בו בלי שאנשים יעירו הערות בנוגע לנטיותיך המיניות. נראה גם שזה משחק שיקבע רף חדש בתחום יצירת ושיתוף התוכן דרך הרשת, וגם המנוע הפיזיקלי שלו נראה מרשים במיוחד.

Final Fantasy XIII
ולסיום, אולי המשחק שבגלל קניתי פלייסטיישן. עוד לא היה משחק פיינל פנטזי שאכזב אותי (אמנם לא שיחקתי ברובם, אבל אפילו הראשון בגרסת NES היה משחק משובח, למרות ששיחקתי בו הרבה שנים אחרי שיצא). עם הסיפורים המופרכים, האנימציה המטורפת והקרבות הגדולים מהחיים, מי שאוהב את ז'אנר משחקי התפקידים היפניים פשוט חייב לשחק בכל משחק שיוצא בסדרה הזאת. הקרבות הפעם עושים רושם עוד יותר טוב מהקרבות ב12 (שהיו שיפור משמעותי מהקרבות במשחקים הקודמים בסדרה, לדעתי), וחוץ מזה - לא צריך למצוא תירוצים בשביל לחכות לפיינל פנטזי.

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3307&p=1

הלינק הנכון :wink:

farcry 2 :משתחווה:
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

Malcontent - בעצם כל משחק שציינת הוא משחק שגם אני אישית מחכה לו (כפי שציינתי KOTOR היה מעולה אז אני מניח שגם החדש בסידת ה STAR WARS יהיה טוב, לרב ה RPG שנושאים את שם המותג הזה היו טובים בניגוד ל FIRST PERSON SHOOTERS תחת המותג הזה).

המוח - FARCRY2? אחרי האכזבה מ CRYSIS ועצם זה שזה המשכון - אני אישית לא מפתח יותר מידיי ציפיות.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

Huber, כדאי לשים לב ש Force Unleashed הוא לא משחק תפקידים, אלא משחק אקשן. עדיין, Jedi Knight 2 היה משחק אקשן מגניב, עם קרבות שהושפעו מאוד מכוריאוגרפית הקרבות בסרטים, ככה שאני עדיין מאוד מצפה למשחק הזה.
אבל אם הזכרת את KoToR, אז לאקסבוקס אמור לצאת מתישהו Mass Effect 2 של אותם מפתחים. הייתי אומר שזאת סיבה טובה לקנות אקסבוקס, אבל מסתבר שבסופו של דבר הסדרה לא בלעדית לקונסולה, אז כנראה שזאת לא סיבה מספיק טובה.
בנוסף, המפתחים של KoToR2 (אלו לא אותם מפתחים) עובדים על משחק תפקידים בעולם של סרטי הנוסע השמיני, וזה כבר אמור לצאת גם לאקסבוקס וגם לפלייסטיישן, אבל עדיין לא ידוע מתי.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

Force Unleashed הוא לא משחק תפקידים? די הורס לי את הציפייה. זה לא שהמשחקי אקשן רעים, פשוט את KOTOR (שניהם) ממש אהבתי ואת משחקי האקשן הרבה פחות. עצוב :(

Mass Effect היה הסיבה שכמעט לקחת XBOX360 ולא PS3, עד שגיליתי שבקרוב (החודש ם אני לא טועה) הוא יוצא גם למחשב ואפילו משופר, כך שאני מניח שגם ההמשכון יצא גם למחשב.

משחק תפקידים בעולם של הנוסע השמיני לא נשמע כ"כ מלהיב, אבל בתור חובב הז'אנר אני לא אפסול אותו על הסף.

ד"א - עדיין לא מצאתי מידע חד משמעי לגבי TAKKEN5 - אני אישית מאוד מחכה לו, זה משחק MUST ב PS3!

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”