איך אני יודע אם מסך הוא מחודש?
לפני כחודשיים קניתי את המסך P3000E בכ-4500 ש"ח שזהו מחיר ממש טוב עם אחריות של ישפאר כמובן.
האם יש איזושהי דרך לדעת האם המסך מחודש או לא? מה שגורם לי לחשוד זה שאחד מהפורום הזה קנה גם את הטלויזיה והוא קיבל מן מדבקה עליה בצד ימין, מה שאני לא קיבלתי.
הנה תמונה: http://img356.imageshack.us/img356/3...5072210pa7.jpg
אני קניתי את הטלויזיה מהחנות סלון המרכז שבת"א.
התקשרתי לישפאר לפני כן ושאלתי האם הוא משווק מורשה והם אמרו שכן.
תודה.
האם יש איזושהי דרך לדעת האם המסך מחודש או לא? מה שגורם לי לחשוד זה שאחד מהפורום הזה קנה גם את הטלויזיה והוא קיבל מן מדבקה עליה בצד ימין, מה שאני לא קיבלתי.
הנה תמונה: http://img356.imageshack.us/img356/3...5072210pa7.jpg
אני קניתי את הטלויזיה מהחנות סלון המרכז שבת"א.
התקשרתי לישפאר לפני כן ושאלתי האם הוא משווק מורשה והם אמרו שכן.
תודה.
לחלק מהטלויזיות יש מונה פנימי המציין את שעות הפעילות (בדומה למקרנים או אם תרצה קילומטראז' באוטו), כמו כן בחלק מהדגמים אפשר לראות אופציה זו ע"י הקשת קוד טכנאים בשלט.
תנסה לחפש את זה בגוגל או משהו בסגנון... ד"א אם אני לא טועה בנוגע לR81 של סמסונג קראתי באיזה אתר בחו"ל שאם משנים שם משהו אז זה מבטל אחריות יצרן (אז נא לא לגעת באפשרויות ששם).
תנסה לחפש את זה בגוגל או משהו בסגנון... ד"א אם אני לא טועה בנוגע לR81 של סמסונג קראתי באיזה אתר בחו"ל שאם משנים שם משהו אז זה מבטל אחריות יצרן (אז נא לא לגעת באפשרויות ששם).
ignorance is bliss
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בארץ מותר למכור מסך "מחודש" מבלי לפרט את זה?
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
כמובן שלא.michael123 כתב:בארץ מותר למכור מסך "מחודש" מבלי לפרט את זה?...
יש לכתוב זאת באופן בולט,על המוצר,כדי שזה יהיה ברור.
מי שמוכר מוצר מחודש בלי לציין זאת,הוא נוכל ועבריין,וצריך להתלונן עליו בכל אמצעי אפשרי.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
יש לבדוק לפי המספר הסידורי
תעתיק את המספר הסידורי וברוב החברות הגדולות (LG PANASONIC ישפאר ועוד) ניתן לפנות לחברה ולבדוק את ההסטוריה של המסך עפ המספר הסידורי זה בדרכ עובד, מניסיון
יום נעים
יום נעים
שוקי שאואט ,
0546668008
0546668008