מפרטי HTPC מומלצים ב HWZONE
מפרטים לא מוצלחים במיוחד.. מאוד בסיסי ולא מותאם לכל אחד.
לא אהבתי את בחירת המעבדים, ההמלצה המאוד לא אחראית על ה-WD5000AAKS, , והכנסה של 4GB זכרון למרות חוסר הצורך בהם למשתמש הבסיסי.
לדעתי, אין כמו מפרט המורכב במיוחד לתקציבו וצרכיו של הרוכש.
לא אהבתי את בחירת המעבדים, ההמלצה המאוד לא אחראית על ה-WD5000AAKS, , והכנסה של 4GB זכרון למרות חוסר הצורך בהם למשתמש הבסיסי.
לדעתי, אין כמו מפרט המורכב במיוחד לתקציבו וצרכיו של הרוכש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מסכים עם פיטר לגבי HWZone. כמו כן, בהמלצה הזולה הם ממליצים על ה-NSK2400, שלא נמכר יותר (המאמר מה-2 למאי!!), וכן הארד דיסק קטן מדי. אני די משוכנע שמי שכתב את המאמר הזה הוא חובבן. אולי הוא מומחה לחומרה, אבל די ברור לי שהוא לא התנסה בעצמו במחשב קולנוע ביתי.
לעומת זאת, zovirax ביצע את התיקונים הנדרשים למפרט הזול והציג מפרט בסיסי מצויין ונכון.
לעומת זאת, zovirax ביצע את התיקונים הנדרשים למפרט הזול והציג מפרט בסיסי מצויין ונכון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אם אתם חושבים ככה, אולי כדאי להגיב בפורום שלהם ולתת לבונה המפרט הזדמנות להגיב (או, כנראה, לתקן את המפרטים)
ד"א, הASUS DVD מרעיש מאוד.
עדיין לא ממש ראיתי הוכחה אמיתית לאחוז התקלות הגדול של WD לעומת SG. ה-WD הרבה יותר פופולרי, ולכן יש הרבה יותר מידע על תקלות איתו (וגם הרבה יותר מידע ממשתמשים מרוצים) ה- WD יותר קריר ויותר שקט (לפחות נכון לפעם האחרונה שקראתי REVIEWS...)
אני הייתי לוקח 4GB במחירי הזכרונות הנוכחיים... אבל כמובן ש-2GB יספיק.
אבל בגדול, המפרט שלכם נראה גם לי עדיף.
ד"א, הASUS DVD מרעיש מאוד.
עדיין לא ממש ראיתי הוכחה אמיתית לאחוז התקלות הגדול של WD לעומת SG. ה-WD הרבה יותר פופולרי, ולכן יש הרבה יותר מידע על תקלות איתו (וגם הרבה יותר מידע ממשתמשים מרוצים) ה- WD יותר קריר ויותר שקט (לפחות נכון לפעם האחרונה שקראתי REVIEWS...)
אני הייתי לוקח 4GB במחירי הזכרונות הנוכחיים... אבל כמובן ש-2GB יספיק.
אבל בגדול, המפרט שלכם נראה גם לי עדיף.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אצלי, מרעיש מאוד, ולא ממליץ עליו. מזל שאני כמעט ולא משתמש בו... השתמשתי בו רק בשביל להמיר דיסקים של מוסיקה ל-MP3, ובשביל להתקין את הויסטה.amirn כתב:ד"א, הASUS DVD מרעיש מאוד....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא יודע לגבי הרעש, אבל אם המחיר זהה למה לא ללכת על ה-SAMSUNG SH-S203B המעולה?
http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung ... ner-Review
http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung ... ner-Review
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
פיטר כתב:מפרטים לא מוצלחים במיוחד.. מאוד בסיסי ולא מותאם לכל אחד.
לדעתי, אין כמו מפרט המורכב במיוחד לתקציבו וצרכיו של הרוכש....
אני חושב שזה קצת לא אחראי ואולי אף מוגזם להגיד שזה לא אחראי להמליץ על WD500AAKS
בוא נגיד שמרבית האנשים עם הכוננים בגודל הזה נהנים מאוד מהדגם הספציפי הזה.