שלום , קניתי לאחרונה שלט PHILIPS SRM5100 ואני עובד עם המדיה סנטר של ויסטה .
הבעיה היא שאיך שחיברתי את השלט כל התצוגה של המדיה סנטר נמעכה הכל נראה מקושקש כזה ושום דבר לא מגיב שם , לפעמים גם רואים פשוט מסך שחור , כשאני מזיז עם המקשים של השלט זה עושה קולות של מגיב (הצלילים של VMC) אבל התפריטים כלום לא עובד הכל מקושקש כזה, יש למישהו מושג ?
שלט PHILIPS SRM5100 , בVMC
האם השלט הזה יעבוד בXP ?dotan1988 כתב:שלום , קניתי לאחרונה שלט PHILIPS SRM5100 ואני עובד עם המדיה סנטר של ויסטה .
הבעיה היא שאיך שחיברתי את השלט כל התצוגה של המדיה סנטר נמעכה הכל נראה מקושקש כזה ושום דבר לא מגיב שם , לפעמים גם רואים פשוט מסך שחור , כשאני מזיז עם המקשים של השלט זה עושה קולות של מגיב (הצלילים של VMC) אבל התפריטים כלום לא עובד הכל מקושקש כזה, יש למישהו מושג ?...
האם רסיבר שמקונפג על שליטה בPHILIPS יצליח לשלוט במדיה סנטר?
1. אמור לעבוד גם בXP בלי בעיה . דרך אגב הסתדר לי איכשהו בלי שעשיתי כלום פשוט ניסיתי שוב אחרי מליון פעם שכבר ניסיתי ולא עבד ופתאום זה עבד ולא מפסיק לעבוד מאז .
2. אם כבר אתה שואל , איך 'מקנפגים' שזה ישלוט על הרסירבר או על הטלויזיה וכו' ? אבל כן זה יכול לשלוט על שניהם יש מקש MODE ל4 שונים , האחד זה הPC שזה המדיה סנטר , יש לטלויזיה ולעוד שניים שלא ממש התעמקתי בהם , אחד מהם יכול להיות הרסירבר אם רוצים. רק לא יודע איך עושים את זה אז אולי פה תעזרו לי
2. אם כבר אתה שואל , איך 'מקנפגים' שזה ישלוט על הרסירבר או על הטלויזיה וכו' ? אבל כן זה יכול לשלוט על שניהם יש מקש MODE ל4 שונים , האחד זה הPC שזה המדיה סנטר , יש לטלויזיה ולעוד שניים שלא ממש התעמקתי בהם , אחד מהם יכול להיות הרסירבר אם רוצים. רק לא יודע איך עושים את זה אז אולי פה תעזרו לי