שלט PHILIPS SRM5100 , בVMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dotan1988 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום , קניתי לאחרונה שלט PHILIPS SRM5100 ואני עובד עם המדיה סנטר של ויסטה .
הבעיה היא שאיך שחיברתי את השלט כל התצוגה של המדיה סנטר נמעכה הכל נראה מקושקש כזה ושום דבר לא מגיב שם , לפעמים גם רואים פשוט מסך שחור , כשאני מזיז עם המקשים של השלט זה עושה קולות של מגיב (הצלילים של VMC) אבל התפריטים כלום לא עובד הכל מקושקש כזה, יש למישהו מושג ?

niron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

dotan1988 כתב:שלום , קניתי לאחרונה שלט PHILIPS SRM5100 ואני עובד עם המדיה סנטר של ויסטה .
הבעיה היא שאיך שחיברתי את השלט כל התצוגה של המדיה סנטר נמעכה הכל נראה מקושקש כזה ושום דבר לא מגיב שם , לפעמים גם רואים פשוט מסך שחור , כשאני מזיז עם המקשים של השלט זה עושה קולות של מגיב (הצלילים של VMC) אבל התפריטים כלום לא עובד הכל מקושקש כזה, יש למישהו מושג ?
...
האם השלט הזה יעבוד בXP ?
האם רסיבר שמקונפג על שליטה בPHILIPS יצליח לשלוט במדיה סנטר?

dotan1988 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

1. אמור לעבוד גם בXP בלי בעיה . דרך אגב הסתדר לי איכשהו בלי שעשיתי כלום פשוט ניסיתי שוב אחרי מליון פעם שכבר ניסיתי ולא עבד ופתאום זה עבד ולא מפסיק לעבוד מאז .

2. אם כבר אתה שואל , איך 'מקנפגים' שזה ישלוט על הרסירבר או על הטלויזיה וכו' ? אבל כן זה יכול לשלוט על שניהם יש מקש MODE ל4 שונים , האחד זה הPC שזה המדיה סנטר , יש לטלויזיה ולעוד שניים שלא ממש התעמקתי בהם , אחד מהם יכול להיות הרסירבר אם רוצים. רק לא יודע איך עושים את זה אז אולי פה תעזרו לי

dotan1988 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בדקתי במדריך והשלט מתאים לWINDOWS VISTA בלבד ! אז מצטער שהטעתי אותך .

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”