מה ההבדל בין הסוני KDL-40V3000AEP ול KDL-40D3550AEP
אני מאמין שאם היה לה פאנל של 10BIT אז בטח היו מציינים (ואפילו מדגישים) את זה במפרט.RONE כתב:V נחשבת יותר טובה.
חוץ מעוד כניסה של HDMI, הייתה שמועה שרצה בתערוכה, שבסידרת V שלהם יש פנל 10BIT כמו בסידרות ה-X.W...
אם אני לא טועה אז קראתי איפשהו שיש לה בהירות גבוהה יותר (500 במקום 450)חוץ מעוד כניסת HDMI.
אחד המוכרים בביג בוקס סיפר לי שאחד הלקוחות בדק שם את שני המסכים,חיבר להם לפטופ והריץ איזה משהו(לא ממש הבנתי מה) שבדגם ה V זה עבד חלק וב D לא,אז אולי יש עוד איזה מעבד נוסף שנותן יתרון לדגם ה V.
גם אני התלבטתי בין הדגמים ועשיתי בדיקה מקיפה למצוא את כל ההבדלים.
הממצאים:
ל-V יש עוד מצב תצוגה לבחירה אשר אמור להראות יותר טוב. לא ממש קריטי כי גם ככה מומלץ לכוון על פי העין שלך ולא על פי כוונון מוכן מראש של הסוני.
ל-V יש 3 כניסות HDMI במקום 2 שיש ל-D. לא ממש שווה את ההפרש במחיר כשאפשר בסכום נמוך מההפרש לקנות בורר כניסות HDMI.
ל-V יש גימור פיאנו לעומת מאט של ה-D. אני דווקא אוהב יותר את המאט.
צריכת חשמל נמוכה יותר ב-V במצב המתנה.
לא זוכר אם היו עוד הבדלים.
קניתי בסוף את ה-D.
הממצאים:
ל-V יש עוד מצב תצוגה לבחירה אשר אמור להראות יותר טוב. לא ממש קריטי כי גם ככה מומלץ לכוון על פי העין שלך ולא על פי כוונון מוכן מראש של הסוני.
ל-V יש 3 כניסות HDMI במקום 2 שיש ל-D. לא ממש שווה את ההפרש במחיר כשאפשר בסכום נמוך מההפרש לקנות בורר כניסות HDMI.
ל-V יש גימור פיאנו לעומת מאט של ה-D. אני דווקא אוהב יותר את המאט.
צריכת חשמל נמוכה יותר ב-V במצב המתנה.
לא זוכר אם היו עוד הבדלים.
קניתי בסוף את ה-D.
התמונה נראית מפוקסלת בשידורי טלויזיה של יס או הוט. אבל עדיין נראית טוב יחסית למסך LCD.
לא יודע לגבי XBOX.
בתנועות מהירות מאוד בסרטים תראה אולי ריצוד קל. אבל זה מאוד לא משמעותי ולי זה לא מפריע. אני מניח שכדי להמנע מזה אתה צריך ללכת על טלויזיה של 100HZ שעולה גם בהתאם.
לא יודע לגבי XBOX.
בתנועות מהירות מאוד בסרטים תראה אולי ריצוד קל. אבל זה מאוד לא משמעותי ולי זה לא מפריע. אני מניח שכדי להמנע מזה אתה צריך ללכת על טלויזיה של 100HZ שעולה גם בהתאם.
ראיתי את התמונה של טושיבה בחנויות. אין מה להשוות מבחינתי מול הסוני.
וקניתי את הטלויזיה הזאת משתי סיבות:
1. FHD. שישאר עדכני גם עוד כמה שנים.
2. אפשרות לקנות סוני PS3 ב-990 ש"ח.
3. סוני. אין מה לעשות. סוני זה סוני.
וקניתי את הטלויזיה הזאת משתי סיבות:
1. FHD. שישאר עדכני גם עוד כמה שנים.
2. אפשרות לקנות סוני PS3 ב-990 ש"ח.
3. סוני. אין מה לעשות. סוני זה סוני.