שידורים ישירים בספורט 5HD ??
-
עורך_וידאו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מתי פעם אחרונה ומתי מתכוונים בפעם הבאה לשדר שידור ישיר ביס???
עם כל הכיף בצפיה במשחק כדורגל באיכות HD, לצפות במשחק שאתה יודע
את התוצאה שלו לא כזה מעניין... מה עם כדורסל?? טניס??
עם כל הכיף בצפיה במשחק כדורגל באיכות HD, לצפות במשחק שאתה יודע
את התוצאה שלו לא כזה מעניין... מה עם כדורסל?? טניס??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בעיני הערוץ הזה הוא פשוט כישלון חרוץ.
שלושה חודשים לאחר ההשקה שלו, והוא פשוט כולל בעיקר שידורים חוזרים משעממים, כמעט ללא הפקות מקומיות (וגם אלה בעייתיות ועם UPSCALE וחלקן פשוט לא איכותיות).
ציפיתי להפקות מקומיות, ציפיתי שהם יגיעו לכמה רמות מעבר למה שהגיעו, בוודאי אם זה בתשלום נוסף לתשלום הרגיל של HD.
הכישלון הוא בעיקר של ערוץ 5 (שמפיקים את זה), אבל גם של יס והוט שמסכימים לשדר את הערוץ הזה. כך גם אמרתי לקברניטי YES כשדיברתי איתם בשבוע שעבר.
שלושה חודשים לאחר ההשקה שלו, והוא פשוט כולל בעיקר שידורים חוזרים משעממים, כמעט ללא הפקות מקומיות (וגם אלה בעייתיות ועם UPSCALE וחלקן פשוט לא איכותיות).
ציפיתי להפקות מקומיות, ציפיתי שהם יגיעו לכמה רמות מעבר למה שהגיעו, בוודאי אם זה בתשלום נוסף לתשלום הרגיל של HD.
הכישלון הוא בעיקר של ערוץ 5 (שמפיקים את זה), אבל גם של יס והוט שמסכימים לשדר את הערוץ הזה. כך גם אמרתי לקברניטי YES כשדיברתי איתם בשבוע שעבר.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
עפר, מסכים עם כל מילה
הצלחת הערוץ הזה היתה ממנפת את כל החדרת ה HD מיס והוט.
זו אחת הסיבות היחידות עבור רבים להצטרף לשרות
הם היו צריכים לכלול אותו בחבילה הבסיסית ולא כפרימיום ולעבות אתו משמעותית בתכנים ושידורים ישירים
חבל....
הצלחת הערוץ הזה היתה ממנפת את כל החדרת ה HD מיס והוט.
זו אחת הסיבות היחידות עבור רבים להצטרף לשרות
הם היו צריכים לכלול אותו בחבילה הבסיסית ולא כפרימיום ולעבות אתו משמעותית בתכנים ושידורים ישירים
חבל....
העם דורש..... כל מיני דברים
-
עורך_וידאו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האמת
האמת זה לא נראה כאילו שהיה להם תוכניות לשדר הפקות מקור
או שהיה להם תוכניות בכלל...
ואם לדבר על איכות השידור גם היא לא ממש אידיאלית. פשוט רואים את הדחיסה בעיניים.
או שהיה להם תוכניות בכלל...
ואם לדבר על איכות השידור גם היא לא ממש אידיאלית. פשוט רואים את הדחיסה בעיניים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם אין שידורים ישירים אז זה ביזבוז זמן וכסף.
מישהו רשם שבאליפות אירופה כל השידורים יהיו באיחור של יממה.
אני חשבתי להצטרף, אבל ירדתי מזה, מעולם לא ראיתי משחק שידועה לי התוצאה ואין לי כוונה להתחיל עם זה למרות ה-HD, בשביל זה יש תקצירים ולא בשביל זה יש ערוץ ספורט HD...
מישהו רשם שבאליפות אירופה כל השידורים יהיו באיחור של יממה.
אני חשבתי להצטרף, אבל ירדתי מזה, מעולם לא ראיתי משחק שידועה לי התוצאה ואין לי כוונה להתחיל עם זה למרות ה-HD, בשביל זה יש תקצירים ולא בשביל זה יש ערוץ ספורט HD...
לגבי שידורים של אליפות אירופה באיחור של יממה- זה נכון אך הם ישודרו בערוץ יורוספורט HD שישודר בכבלים ( ערוץ בלעדי להוט ולא ישודר ביס ) החל מ 25 למאי ולא בערוץ הספורט. ( ערוץ יורוספורט HD אמור לשדר , אם אני זוכר נכון , שידורים ישירים של טורניר טניס ומירוץ האופניים טור דה פראנס ..)
אותו ערוץ אמור לשדר שידורים ישירים כמובן ב HD של האולימפיאדה אך למיטב הבנתי ערוץ אחד שרכש את הזכויות לשידורי האולימפיאדה מתכוון להחשיך את ערוץ יורוספורט HD . מצד שני ערוץ אחד ימכור תכנים של האולימפיאדה לערוץ 5 HD .אז אולי לא כדאי למהר ולהיתנתק מהערוץ.לראות את טקס הפתיחה של האולמפיאדה ב HD נראה לי כחוויה ( בתקווה שזה אכן ישודר ב HD )
אותו ערוץ אמור לשדר שידורים ישירים כמובן ב HD של האולימפיאדה אך למיטב הבנתי ערוץ אחד שרכש את הזכויות לשידורי האולימפיאדה מתכוון להחשיך את ערוץ יורוספורט HD . מצד שני ערוץ אחד ימכור תכנים של האולימפיאדה לערוץ 5 HD .אז אולי לא כדאי למהר ולהיתנתק מהערוץ.לראות את טקס הפתיחה של האולמפיאדה ב HD נראה לי כחוויה ( בתקווה שזה אכן ישודר ב HD )
נערך לאחרונה על ידי eyk77 ב 10/05/2008 23:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה גם יורו 2008 לא ישדרו בHD ?
אני תיכננתי להצטרף בשביל זה לשירות אבל אם אתם אומרים שזה לא ישודר אז חבל על הכסף.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: מה גם יורו 2008 לא ישדרו בHD ?
זה גם היה התכנון שלי. ישודר בדיליי של יום ביורוספורט HD.gizzz כתב:אני תיכננתי להצטרף בשביל זה לשירות אבל אם אתם אומרים שזה לא ישודר אז חבל על הכסף....
השאלה מה יהיה עם ספורט 5 HD.
מצפייה בשידורי ערוץ הספורט של צ'רלטון ראיתי פרומואים שלהם ליורו 2008 , אז כמו שהיה במונדיאל, מי שרצה לראות שילם כסף...
יורו
פורסם שרוב השידורים נמכרו לערוץ 10 כלומר רוב המשחקים ובעיקר המעניינים יהיו חינם.
אם אין יורו ו NBA ב HD לדעתי אני יכול כבל בסוף החודש לנתק את ה HD וה LIVE
האם יהיה גמר ליגת האלופות?
בכלל אני כמעט לא רואה HD בגלל הממיר הנפרד וחוסר ה PVR. אני מנסה בשלישי ב 22 לראות PRIVATE CLINIC שמשודר בו זמנית בערוצי הסדרות אבל היתרון של ה SD הוא ההקלטה. איך אפשר לראות פרסומות/בשעה מסויימת?.... התרגלנו לטוב.
אגב, דיברו על MGM ב HD ולא ראיתי הצטרפות של ערוץ כזה. מישהו יכול לעדכן אותי?
אם אין יורו ו NBA ב HD לדעתי אני יכול כבל בסוף החודש לנתק את ה HD וה LIVE
האם יהיה גמר ליגת האלופות?
בכלל אני כמעט לא רואה HD בגלל הממיר הנפרד וחוסר ה PVR. אני מנסה בשלישי ב 22 לראות PRIVATE CLINIC שמשודר בו זמנית בערוצי הסדרות אבל היתרון של ה SD הוא ההקלטה. איך אפשר לראות פרסומות/בשעה מסויימת?.... התרגלנו לטוב.
אגב, דיברו על MGM ב HD ולא ראיתי הצטרפות של ערוץ כזה. מישהו יכול לעדכן אותי?